Muammar Gaddafi

Tämä artikkeli käsittelee Muammar Gaddafia. Saatoit etsiä myös vääräuskoisten kapitalistisikojen vääräuskoista kapitalistiversiota.
Stop hand.png Muammar Gaddafi on julistettu idiootiksi, sillä hän on perse ihmiseksi ja vihjeetön kasa tyhjänpäiväistä roskaa,
eikä hänen sanansa ja tekonsa arvolla ole tekemistä niiden asioiden kanssa, joihin ne saattoivat pyrkiä.
Questionmark.jpg ONKO SIVISTYKSESSÄSI AUKKO?
Tämän sivun vitsi perustuu siihen, että se on kirjoitettu käsittelemänsä henkilön tai aiheen tyylillä parodisin tavoittein. Mikäli et tajua tätä sivua, johtuu se todennäköisesti siitä, että olet sivistymätön barbaari, joka ei tiedä mistään mitään. Ehkäpä sinun kannattaisi lukea enemmän Wikipediaa.
Dunce.png Muammar Gaddafi on valittu kuukauden nutipääksi (maalis 2010).

”Euroopalla on suuri riski muuttua mustaksi laittoman maahanmuuton takia.”

~Gaddafi puolustaa perussuomalaisten politiikkaa todeten Timo Soinin "kunnon kommunistiksi".

Euroopan Unionin pitäisi maksaa Libyalle vuosittain 5 miljardia euroa ylimääräistä taistellakseen laitonta maahanmuuttoa vastaan. Me olemme laskeneet tarkan suunnitelman ratkaistaksemme tämän ongelman.”

~Gaddafi esittelee Afrikan-valloitussuunnitelmaansa Angela Merkelille

”Hän on voimakas persoona. Enemmän mies kuin nainen. Aah, olisikin...”

~Gaddafi Angela Merkelistä vihjaillen seksuaalisuudestaan.
Muammar Gaddafi
Gaddafi.jpg
Libyan vallankumouksen ikuinen piällysmies, Johtaja, Keisari, kuningas ja eversti Gaddafin armosta
Edellämainitut viisi sekä Lähi-idän Lenin
vallassa 1969–(2011)
edeltäjä Kapitalistinen paramonarkistinen Italian sukkanukke Mahmud Sulayman al-Maghribi
seuraaja Muammar Gaddafi
syntyi 7. kesäkuuta 1942
Sirte, vitun Italian Libya
kuoli Jotkut väittävät Gaddafin kuolleen lokakuussa 2011, mutta hänen astraaliolemuksensa näyttäisi olevan toista mieltä.
Etkö jo ymmärtänyt, että Gaddafin olevaisuuden kyseenalaistaminen on vastoin minun tahtoani?
puolue Gaddafilainen muammarisimi

Muammar Gaddafi on toiminut Libyan suurena hengellisenä, poliittisena, maallisena, taivaallisena ja maanalaisena johtajana jo vuodesta 1969, eikä hänen valtansa ole vieläkään osoittanut rappeutumisen merkkejä. Päinvastoin, Libyan kansantalous on 1950-luvun Japaniin verrattavassa nousukiidossa Allahin ja Gaddafin armosta. Gaddafin kannattajat ovat julistaneet hänet sosialistisen Allahin suurimmaksi, kuolemattomaksi profeetaksi, jota ei pidättele haudat tai lihakaupan kylmiöt.

TaustatMuokkaa

Muammar syntyi köyhään beduiiniperheeseen tähdenlentojen ja itämaan tietäjien kirkastamana kesäkuussa 1942 osoittaen heti ensimmäisinä elinvuosinaan poikkeuksellisia poliittisia ja uskonnollisia kykyjä. Pikku Muammar saarnasi heimolleen "Suuren Johtajan tulemista" ja "mulkkumonarkian kaatumista" jo kolmivuotiaana. Heimo oli kapitalististen vääräuskoisten saastuttama, mikä johti kymmenvuotiaan Gaddafin jättämiseen yksin kamelin, ruokapussin ja teräksisten hermojen kanssa autiomaahan kuolemaan ennennäkemättömien poliittisten kykyjensä vuoksi. Muammar ei tästä hätkähtänyt, vaan suunnisti Jumalan enkeleiden opastuksella Tripoliin yliopistoon lukemaan oikeustieteitä tulevaa loistoa varten. Hän valmistui yliopistosta iästään huolimatta kahdessa vuodessa, ja jatkoi sotilasopinnoilla ensin kotimaassaan ja sitten Isossa-Britanniassa. Ennen loistokkaita, Allahin siunaamia kaappausaikojaan Gaddafi oli valmistunut Ison-Britannian kadettikoulusta luutnantiksi.

Suuri sosialistis-muhamettilainen vallankaappausMuokkaa

1. syyskuuta 1969 Gaddafi opetuslapsineen marssi Libyan pääkaupunkiin suuressa loistossa ja kansalaisten kukittamana ilmoittaakseen Libyan kansalle suuren vallankumouksen armon tapahtuvan Allahin voimasta hänen kauttaan. Libyan tuolloinen kansan vihaama, epäinhimillinen sukkanukkekuningas Idris I oli armon tapahtuessa terveyssyistä ulkomailla, ja luopui kruunusta. Idriksen petollisen pojan, kruununprinssin, Gaddafi kumppaneineen heitti tyrmään tämän yritettyä vastustella Allahin tahtoa. Aina niin vaatimaton Gaddafi ylensi itsensä tämän jälkeen Allahin ilmoituksen mukaan everstiksi sekä ikuiseksi Libyan Muhammadiksi, ja ryhtyi sosialisoimaan kapitalistisikojen omaisuutta julistaen maansa Pyhäksi Islamilais-Sosialistiseksi Maailmanmahtitasavallaksi.

Toiminta Libyan ikuisena MuhammadinaMuokkaa

Pääartikkeli: Libya
 
Muammar Gaddafi puolustamassa uljaasti maataan vuonna 2011 alkaneessa Libyan konfliktissa, jossa Libyan öljyvarat kiikarissaan toimivat länsimaat sekä heidän liittolaisensa masinoivat juutalaisten talutushihnassa toimivien ääri-islamististen narkomaanien toteuttaman kansannousun, jonka kukistaminen antoi länsimaille tekosyyn hyökätä Libyan kimppuun.

Valtansa vakautettuaan Gaddafi ryhtyi sosialisoinnin lisäksi kirjoittamaan häntä palvovalle kansalle jalon valtansa perusoppeja sekä puhesitaattejaan esikuviensa tavoin kirjaan, mikä sai ilmestyessään valtavan, ylikansallisen suosion sekä itsensä Allahin ilmoittaman nimen Vihreä kirja. Kirjan mukaan Gaddafin johtaman vallankumouksen aatteet ovat jaloa suoran demokratian, arabinationalismin, Gaddafin persoonan ja hyvinvointivaltion iloista sekasotkua. Ensin- ja viimeksimainitun käytännöllistä toteutumissa epäillään länsimaissa Länsimaat, ne saatanan epäuskoiset kyylät!, mutta Muammar itse ja koko Libyan kansa on asiasta aivan eri mieltä. Vallankäyttäjänä Gaddafi on jälleen kerran osoittanut kuuluisaa beduiinin vaatimattomuutta olemalla ylentämättä itseään minkäänlaiseksi viralliseksi alijumalaksi tai edes Johtajaksi, vaikka käyttääkin maassaan itse Jumalan välikätenä kaiken Johtajan, Keisarin, tsaarin, kuninkaan, marsalkan sekä shogunin käskyvaltaa. Näihin sinänsä vaatimattomiin ja lähtökohdiltaan pyyteettömiin tavoitteisiin pääsemiseksi Gaddafin huhutaan saaneen konsultointiapua Skandinaviasta, toistaiseksi tuntemattoman sionistisen tiedustelupalvelun purkamien sähköpostien mukaan eräs nimeltämainitsematon "Paavo Ensimmäinen Pyyteetön" on antanut veljellisiä ohjeita asioiden hoitamiseksi näennäisen demokraattisessa järjestyksessä. Ilmitulleen IP-osoitteen mukaan viestit ovat tulleet Suomesta ja vahvistamattomien tietojen mukaan CIA, GRU ja Mossad ovatkin erittäin kiinnostuneita myös Paavo M Petäjän nimellä esiintyvän konsultin yhteyksistä Libyan maastohiihtojoukkueeseen. Asiasta itse kuultuna, "Petäjä" totesi koirien kusevan väärän puun juurelle ja pahoitteli vanhempiensa pettänyttä harkintakykyä etunimeä annettaessa.

Libyan ihmisoikeudetMuokkaa

  SENSUROITU!
Tämä artikkeli tai osio on sensuroitu koska se sisälsi tekijänoikeusrikkomuksen.

Kaikki on päin helvettiä. Monet kuolevat hyvin tuskallisesti tiedustelupalvelun kiduttamina joka päivä.

Väitetty kuolemaMuokkaa

Gaddafin säälittävät, pienimunaiset kapitalistivastustajat väittävät Libyan Ikuisen everstin kuolleen lokakuussa 2011, mutta tämä on mätänevältä ruumiilta haiseva valhe. Radiopuheessaan 25.10.2011 väitetty edesmennyt todistaa ihmeellisten henkisten kykyjensä vain parantuneen tapahtuneen maallisen ruumiin jättämisen myötä.

Muammar Gaddafi Hikinewseissä

Aiheesta muuallaMuokkaa

Katso myösMuokkaa