Mummot

(Ohjattu sivulta Mummo)

”Mummelit etuilevat aina kaupassa ja maksavat pikkukolikoilla![1]

~Aku Ankka (lehti); N:o 35, 30-8-2006

”Otapas tästä KORVAPUUSTI!”

~Mummo

”Voihan hyvänen aika kun te nykyajan nuoret olette tolvanoita.”

~Mummo

”Etiäppäin!”

~Mummo lumessa

”Mummi osti teille neljälle lapsenlapselle pullon Pommacia! Ylistäkää äpärät mummoa!”

~sukuloimassa[2]
Mummojen perinteinen tervehdys.

Mummo on olento, jonka tuntomerkkinä on nariseva ääni[3], joka johtuu useimmiten löysistä tekohampaista. Heidän yleisin sanontansa on ”nuorisosta ei ole mihinkään”, mikä pitääkin paikkansa. Yhteyttä samanhenkisiin mummoihin he pitävät Ringo-puhelimella. Mummoja on kahta toisistaan täysin eroavaa lajia, eikä niitä tule sekoittaa toisiinsa. Mummot ovat tutkitusti uusiutuva luonnonvara.

Mukavat mummotMuokkaa

 
Tärkeä ja vaikutusvaltainen mummo

Mukavampi ja yleisesti pidetty laji leipoo pullaa ja antaa rahaa aina, kun käyt mummon luona kylässä. Mukavat mummot asuvat erityisissä mummoille tarkoitetuissa asunnoissa eli Mummolassa. Mummot siivoavat paljon, koska he myös pölyävät normaalia enemmän. Pölyäminen johtuu siitä, että he vanhetessaan rapistuvat ja haurastuvat. Mummojen mielipuuhaa on kutominen, Kauniiden ja rohkeiden katsominen, leivosten syöminen, kahvin hörppiminen joka toinen tunti ja rahan antaminen vierailijoille. Opiskelijat ja nuoret käyttävät mummoja rahoittajina kaikkeen kivaan. Mummoilla onkin kansantaloudellisesti merkittävä asema taloudellisena auttajana. Mutta, älä ikinä suututa tätä kiltin lajin edustajaa, esimerkiksi kurkkaamalla mummon huippusalaiseen ompelukoriin, jossa mummo säilyttää kaikkia mummoilun salaisuuksia, sillä silloin mummosta saattaa tulla paha mummo. (Mainittu alempana)

Äkäiset mummotMuokkaa

 
Äkäisille mummoille ei kannata ryppyillä.

Vihatut äkäiset mummot (big mamat) haisevat pissalle, heillä on pullonpohjalasit, he nalkuttavat nuorisolle pukeutumisesta ja muusta turhanpäiväisestä ja he liikkuvat laumoissa ostoskeskuksissa ja kauppojen eteishalleissa. Äkäiset mummot kiilaavat aina kaupan kassajonossa ja maksavat pikkukolikoilla. He ostavat älyttömät määrät tavaraa ja sitten etsivät laukustaan pienimmät kolikot, jotta aikaa menisi mahdollisimman kauan. Lähes aina mummot jättävät jonkin hedelmän/vihanneksen punnitsematta ja käyvät kesken maksun punnitsemassa sen. Tämän jälkeen he joutuvat "aloittamaan maksun uudelleen". Lisäksi äkäisillä mummoilla on tapana tulla istumaan viereesi bussissa. (Linkistä löytää myös mummojen häätämisohjeen). Jos äkäiselle mummolle alkaa ryppyillä, se saattaa huitaista laukullaan. Lisäksi äkäiset mummot kuluttavat aikansa (ja eläkkeensä) Citymarkettien auloissa pelaamassa rahapelejä pipot silmillä, eivätkä näe tai kuule mitään.

 
Mummoja tulee kohdella asianmukaisella kunnioituksella.

Mummot huristelevat rollaattoreillaan ympäri kaupunkia ja kokoontuvat suuriksi laumoiksi teille. Lauman johtajaa kutsutaan yleensä Martaksi.

Jos äkäiset mummot aiheuttavat liikaa stressiä, laske ensin tuhanteen kahteensataan neljäänkymmeneenviiteen AINAKIN. Sen jälkeen mummon pitäisi olla poissa kassalta. Jos ei ole, taputa häntä olkapäälle, sano "anteeksi", näytä kansainvälinen käsimerkki, vedä käsi taakse, laita nyrkkiin ja vie se ripeästi mummon nenään. Varo vartijoita poistuessasi, äläkä koskaan lyö mukavamman lajin edustajaa. Muuten mukavamman lajin edustajasta tulee äkäinen.

Miten pääsee mummoksi?Muokkaa

Mummoksi pääseminen on ihme. Ensiksikin mummoksi aikovan täytyy olla nainen jo syntyessään. Toiseksi hänen kannattaa etsiä ajoissa mies tai hankkia lapsi muuten. Lasta kasvattaessaan hänen kannattaa opettaa tätä leikkimään nukeilla ja puhua kauniisti vauvoista.

Jos hyvin käy, lapsi hankkii lapsen. Silloin naisesta tulee mummo. Se on mahtava kokemus, jonka ymmärtää vain toinen mummoksi päässyt. Koko elämänasenne ja näkemys asioiden tärkeysjärjestyksestä muuttuu hetkessä.

Eikä mummoutta voi kukaan ottaa mummolta ikinä pois.

Mummojen elämäntarkoitusMuokkaa

  • Mummojen tehtävänä on määritellä, mitkä asiat ovat syntiä, minkä lisäksi he antavat fyffeä.
  • Mummojen pitää myös olla todella huolissaan, jos lapsilla tai lapsenlapsella on jokin pieni sairaus.
  • Rahapelikoneiden täydentäminen ja nuriseminen siitä, miten nuoriso käyttää liikaa rahaa niihin.
  • Mummojen ultimaattinen tarkoitus on voittaa pelikoneista kaikki rahat, jotta muut eivät voittaisi niistä mitään.
  • Mummot käyttävät koko eläkkeensä pelikoneisiin.
  • Mummot tyrkyttävät aina todella suuret määrät ruokaa.

Katso myösMuokkaa

ViitteetMuokkaa

Rodut
Aave - Demoni - Elementaali - Enkeli - Epäkuollut - Haltia - Hiisi - Hirviö - Hobitti - Ihminen - Isojalka - Jumala - Kääpiö - Leivänpaahdin - Lohikäärme - Luuranko - Maajussi - Menninkäinen - Mummo - Mutantti - Muumi - n00b - Peikko - Piru - Puliukko - Teini Ikäiset Mutantti Ninja Kilpi Konnat - Vetehinen - WoWittaja - Örkki