Nahkatakki

Nahkatakkeja on käytetty läpi maapallon historian. Muinaiset esi-isät salametsästivät mastodontteja ja tekivät niistä itselleen nahkatakkeja. Suomenkin isänmaalliset moottoripyöräjengit esi-isien kunnioituksen nimissä ovat jatkaneet nahkatakkikulttuuria, mutta modernimmassa muodossa toki. Motoristit nykyään eivät ikävä kyllä ratsastele mammuuteilla vaan heidän nahkahousujensa alla hyytyvät Harley Davidsonit.

Esi-isien jälkeen nahkatakkeja käyttivät tiettävästi ainakin Jeesus, shamaanit, menninkäiset, maahiset, Kiviset ja Soraset ja Ruotsin armeija. Nykyään kun Jeesusta ei pariintuhanteen vuoteen ole näkynyt, shamaanit ovat kuolleet sieniensyöntiin, menninkäiset sekä maahiset esittäytyvät vain lasten painajaisissa, Kiviset ja Soraset ovat hankkineet jo sähköauton sekä Ruotsin armeija on siirtynyt muodissa minkkiturkkeihin, ei nahkatakkeja käytä enää kuin kokemäkeläiset, nistit, punkkarit, nahkahomot, hevarit, jälkeenjääneet(,) motoristit, rikolliset ja tyylitietoiset.

Jos puet nahkatakin, näet Helvetin. Nahkatakin varustukseen kuuluu poikkeuksetta mora, povarissa väljähtänyt kalja, tupakka-aski, ruisku ja maksamaton sakkolappu. Tästä syystä Eduskunnassa esitetään lakiesitystä, jossa haetaan nahkatakkisten äpärien vapaata metsästystä AK-47n avuin.

Wiki letter w.png Aivan kuten peniksesikin, tämä artikkeli on tynkä.
Auta Hikipediaa laajentamalla artikkelia.