Narkomaani

(Ohjattu sivulta Narkkari)

”Olet tunnustautunut narkomaani, siksipä en suostu antamaan sinulle lääkettä, sillä et voi olla sairas, vaan teeskentelet vain saadaksesi nappeja.”

~Lääkäri[1]

Narkomaaneiksi eli narkkareiksi eli huumeveikoiksi kutsutaan ihmisiä, jotka runsaan lääkkeiden käytön seurauksena ovat huomattavasti normaaleja ihmisiä terveempiä. Narkomaanin piristeiden kyllästämään ruumiiseen eivät tutkimusten mukaan pysty pesiytymään minkäänlaiset taudinaiheuttajat. Narkkarit ovat myös eliminoineet ruokamyrkytysten riskin korvaamalla päivittäisen ateriansa reseptilääkkeillään.[2] Onnettomuuksia välttääkseen he eivät yleensä lähde asuinpaikoistaan, jolloin he myöskin välttävät liikuntavamman saamisen riskin.[3] Narkomaanit ajattelevat saavuttavansa elintavoillaan ikuisen elämän, mutta toistaiseksi he eivät ole onnistuneet siinä.[4] Joidenkin narkomaanien tavoitteisiin kuuluu myös lentotaito, mutta tämäkään tavoite ei ole vielä todistettavasti toteutunut.

Narkomaanien yhteiskunnallinen asemaMuokkaa

Narkkarit ovat usein saaneet osakseen halveksuntaa ja syrjintää, mikä voi johtua kateellisuudesta heidän täydellistä terveyttään kohtaan. Myös kirkko on tuominnut narkomaanien kuolemattomuuteen tähtäävän elämäntavan, joka heidän mielestään halventaa kristillistä ajattelutapaa. Useimmat myös vierastavat heidän pistävää, poissaolevaa tuijotustaan, sekä täydellistä puhumattomuuttaan. Tämä johtuu kuitenkin vain siitä, että he säästävät silmiensä lihaksia sekä keuhkojaan maalliselta rasitukselta ylempiä tehtäviä varten. Joskus keuhkojen säästö menee niin pitkälle, että narkomaani pääsee korkeammalle tasolle. Tähän liittyy usein myös tavallista suurempi piristeannos.

Narkomaanit työelämässäMuokkaa

Monet narkomaaneista ovat pitkäaikaistyöttömiä, mutta osalla heistä on kuitenkin työpaikka rikollisuralla. Jotkut heistä toimivat yövartijoina, koska heidän ulkomuotonsa on havaittu pelottavan paatuneimmankin rikollisen tiehensä. Lisäksi yöllinen työaika sopii narkomaaneille hyvin, koska kovinkaan moni heistä ei erota yötä päivästä. Lisäksi suurin osa murtautujista on narkomaanien ystäviä.

Monet narkomaanit viihtyvät myös vanhainkotien hoitajina, koska siellä heillä on vapaa pääsy paljon katukauppojen tuotteita voimakkaampiin aineisiin. Myös puutarhanhoito- ja käsityöala (varsinkin ompelu) kiinnostavat narkomaaneja, sillä heillä tuntuu olevan erityinen mieltymys neuloihin ja ruohoihin.

Eräs narkomaani oli ryhtynyt erään hotellin talonmieheksi.

ViitteetMuokkaa

  1. Jos siis väität että narkomaanit voisivat sairastua - tai peräti väität, että heidän keskimääräisesti heikompi ravitsemustilanteensa, taipumuksensa pistää itseään likaisilla neuloilla ja tapansa viihtyä "lähellä luontoa" johtaisivat yhdessä ja erikseen siihen että narkomaanit olisivat jopa sairaita keskimääräistä ihmistä enemmän, mieti uudestaan!
  2. Resepti otetaan yleensä isoisän/ isoäidin nimellä, jolloin saatavat tuotteet ovat luonnollisesti astetta tujumpia.
  3. Asuinpaikkana toimii yleensä ojan pohja, jossa saa myös raikasta ulkoilmaa
  4. Ainakaan yksikään heistä ei ole vielä onnistunut pysäyttämään luotijunaa paljain käsin, ja jäämään samalla henkiin.

Katso myösMuokkaa