”Naruto! Käytä HASSULTA KUULOSTAVAA NINJAHYÖKKÄYSLITANIAA!!!!”

~Ääninäyttelijöiden mielipiteet repliikkejä kohtaan saattavat paistaa joissakin kohdin hieman läpi.

”I hate you people.”

~Kakashi osaa muodostaa mielipiteen oppilaistaan yhdellä vilkaisulla.

”Haluan Kageksi kagen paikalle!”

~Naruto

”Roll in the flashback that will for some strange reason give me the power to kick your ass!!”

~Naruton logiikka on tavattoman selkeää

”GREAT STORM OF ONE THOUSAND MYSTIC FLYING LIGHTSPEED FIRE DEMON WING SHURIKEN OF SUDDEN DEATH NO JUTSUUUU!!!”

~Keskimääräistä lyhyempi ninjatekniikan nimi
Anime icon mid.jpg
Osa artikkelisarjasta
Anime ja Manga
Ensikertalaisen on taaaavattoman helppoa saada juonesta kiinni.

Naruto (anime) kertoo keltatukkaisesta pojasta, joka osaa sienien vaikutuksen alaisena käyttää joukkoa turmiollisia sormiliikkeitä kuten esimerkiksi: Fire Element Dragon Fire No Jut-suuu!:a. Hänen nimensä on kuin sattuman kautta sama kuin sarjan nimi, eli Naruto (koko nimi Naruto Ei-Oo-Sukkarii). Hän on aivan normaali angstinen teinix, joka elelee insestistä ja hyljeksityn elämää kotikylässään ja jonka sisälle on säilötty hirviökettudemoni. Mutta Narutolla on unelma... Hän tahtoo isona kylänsä ninjakillan pääpampuksi välttääkseen naimisiinmenon ruman siskonsa kanssa ja päästäkseen mahdollisesti pukille (ei ruman siskonsa kanssa), mutta ei muista että ninjojen ei ole sallittua harrastaa sitä, koska "se heikentää Jutsujen voimaa". Siitä huolimatta Naruto lähtee ninja-akademiaan ja tapaa siellä pari stereotyyppista sivuhahmoa. Tosin ei niin, etteikö Naruto olisi itse stereotyyppinen hahmo... Ja kyllä, hänen hiuksensa näyttävät siltä kuin hän olisi juuri saanut sähköiskun.

Tyypillistä katumeininkiä

Tekijät eivät ole ikävä kyllä edes yrittäneet välttää tunnetuimpia anime-kliseita. Tekijöitä enemmän voi sääliä ainoastaan ääninäyttelijöitä, jotka ovat pakotettuja suoltamaan yhä uudestaan ja uudestaan samoja, sanoinkuvaamattoman hirveitä ja kliseisiä repliikejä naurettavilla äänillä, jotka ovatkin sitten ainoa huumorin lähde tässä "hauskassa ja vauhdikkaassa nuortensarjassa".

Hiukkasen perustietoa Naruton maailmastaMuokkaa

 
Tekijöillä on varmasti ollut hauskaa karttaa suunnitellessa.

Naruto sijoittuu outoon maailmaan, joka on mielivaltaisesti jaettu eri valtioihin, jotka taas on omaperäisesti nimetty tulen, aaltojen tai muun vastaavan mukaan. Näissä maissa on olemassa viisi suurta kylää. Nämä kylät ovat piilotettuja ja niiden nimeäminen kulkee samoilla linjoilla maannimien kanssa. Ja näissä piilotetuissa kylissä kasvatetaan ninjoja. Jokaisella kylällä on omat ninjailutekniikkansa ja kylien välillä esiintyykin aina välillä pienimuotoisia ninjamaailmansotia. Jokaisella kylällä on oma Kage, ja sellaisen paikalle suuruudenhullu Naruto tähtää.

Mutta takaisin ninjailuun. Ninjailulla on neljä virallista astetta: "Genin", "Chunin", "Jonin" ja "Kage", jotka rinnastuvat täydellisesti suomalaiseen koulujärjestelmään. Genin vastaa esikoulua ja ala-astetta, Chunin yläastetta, Jonin lukiota ja Kage korkeakoulua. Lisäksi on olemassa myös kaikenlaisia hylkiö- ja kapinallisninjoja, jotka jäävät vapaaksi jääneen amiksen piiriin. Jotkut anarkistininjat nousevat kuitenkin niinkin korkealle kuin ammattikorkeakoulun tasolle.

Saadakseen rahaa kunaiden ja sienien ostoon ninjat tekevät tehtäviä. Tehtävät on todella omperäisesti nimetty D, C, B, A ja S luokan tehtäviksi. Korkean tason tehtävät ovat korkean tason ninjoille. Lienee sanomattakin selvää, että systeemi on suunniteltu suoraan Naruto-pelejä varten.

 
Monetkaan ninjat eivät ymmärrä liiallisen sienenkäytön vaaroja.

Sananen tai pari henkilöistäMuokkaa

Sarjan henkilöt voidaan jakaa karkeasti neljään luokkaan: Nynnyt, kovikset, ailahtelevaiset ja moniongelmaiset. Kaikilla hahmoilla on (jokseenkin kliseisesti) jonkinlainen elämää suurempi ongelma, jonka selvittelemiseen puolet hahmon ruutuajasta menee. Narutolla on perheongelma. Naruton todella "laajaan" kaveripiiriin (oikeasti tyypit vihaavat Narutoa, mutta esittävät hänen kaveriaan jotta voisivat pistää Naruton tarjoamaan heille nuudeleita) kuuluu jos yhden sun toisen kaltaisia outoja tyyppejä, joilla kullakin on omat ninjataitonsa.

Kakashi Hatake

Pervokirjoja lukeva ja isänsä menettänyt Naruton tiimin opettaja.

Sakura Haruno

Naruton tiimiin kuuluva pinkit hiukset omaava huomion kipeä tyttö, joka on rakastunut toiseen tiimitoveriin, Sasukeen. Vaikka Naruto onkin ihastunut Sakuraan, Sakuraa ei kiinnosta, koska hän on sokaistunut Sasuken emo tyylistä kaikkien muiden tavoin. Sakuran harrastuksiin kuuluu Sasuken perseen vahtaaminen, tämän perään itkeminen, tälle rakkauden tunnustaminen 5 minuutin välein ja Naruton sairaalakuntoon hakkaaminen. Sakuralla on viha-rakkaus suhde ex-bestikseensä Inoon, johon hän lopetti yhdeyden pitämisen Inon häirittyä seksuaalisesti Sasukea jonka seurauksena Sakura tulistui. Naruton lisäksi myös Rock Lee on tunnustanut rakkautensa Sakuralla, ja herra tuleekin säännöllisesti riehumaan rakkauden pauloissa Sakuran ovelle. Sakuran erityinen ninjataito on kyynel no jutsu, eli Sakura kutsuu Sasuken ja Naruton pelastamaan tytön alkamalla itkemään vesiputousia (jotka tosin yleensä hukuttavat vihollisninjat) ja kirkumaan Sasuken nimeä.

Sasuke Uchiha

Alkoholisti ja tupakkariippuvainen Sasuke on Uchiha suvun viimeisiä eloonjääneitä. Sasuken veljen Itachin tapettua koko suvun, Sasukelle tuli vakava velifobia, eli hän pelkää veljeään. Velifobiansa takia hän haluaa tappaa veljensä, jotta Sasuken ei tarvitsisi enää pelätä Itachia. Sasuke toimii myös valtion salaisena agenttina ja työskentelee Orochimarulle, joka yrittää jatkuvasti toteuttaa sairaita fantasioitaan käärmebondagesta Sasukeen, koska herra on seksuaalisesti häiriintynyt.

Hinata Hyuga

Perverssi Hyuga-klaanin perijä joka esittää ujoa ja siveellistä neitoa Naruton nähden sekä punastelee tämän edessä peittääkseen todellisen luonteensa. Oikeasti Hinata on mielipuoli yaoifanityttö ja tirkistelijä. Oikeasti typykkä haluaa olla mies ja toteuttaa syvimmät yaoi -fantasiansa yhdessä Naruton kanssa. Koska Hinata on sukuaan Hyuga, hänellä on byakugan jolla tyttö tirkistelee Naruton vaatteiden lävitse.

Rock "Hard" Lee

Nimikin kertoo, että kyseessä on Bruce Leen nuorempi kaksoisveli, kivenkova Rock Lee, joka heitettiin ulos kotoa aloitettuaan liiallisen alkoholin käytöön. Rock Lee syntyi viinapullo kainalossa eli oli syntymähumalassa. Rock Lee ei saa juoda, koska se aiheuttaa tälle kulmakarvojen ylikasvua ja liikavarpaita.


Akatsuki(alias Bakatsuki) "The Pahikset"

Akatsukiin yleensä kuuluu noin 10 enemmän tai vähemmän isoja ongelmia omaavia mielisairaita heppuja, mutta Akatsuki järjestön perimmäinen tarkoitus koston lisäksi on saatanan palvonta. Voimme siis todeta, että koko joukko on pimeässä luolassa asustavia lepakoita satanisteja. Nimi "Akatsuki tarkoittaa "aamunkoittoa"(ja ei, sillä ei ole mitään tekemistä Twilightin 4. osan kanssa). Akatsukin tunnusmerkki on pilvi, joka tulee porukan ainaisesta pilvessä olemisesta. Akatsukissa voi olla kerralla enintään 10 ensisijaista jäsentä, joista jokaisessa on ilmeisesti transun piirteitä (paitsi Konanissa), koska he kaikki käyttävät kynsilakkaa (ja he ovat miehiä). Kaikilla on myös elämääkin tärkeämmät sormukset sormissaan, koska he kaikki ovat kihloissa keskenään.


Pain

Akatsukin johtaja Pain (alias Neulatyyny) on lähinnä tunteeton ja kylmä emo/punkkari, joka hiustyylin perusteella on Naruton sukulainen. Hän on addiktoitunut tuikkimaan itseensä lisää reikiä saadakseen aina muutaman lävistyksen lisänä naamatauluaan koristamaan. Painin ainoana pakkomielteenä Konohalle ja muille kostamisen lisänä on Konanin itselle omiminen ja tämän perseen hiplaus, sekä muiden porukan jäsenten (erityisesti Sasorin) puolikuoliaaksi pieksäminen. Pain omistaa kuusi kehoa (ja on silti ihminen) joista yksi sattuu olemaan nainen. Kun Konan kutsutaan mukaan Painien joukko panolle kokoontumiselle, kimpassa on 5 miehen ja 2 naisen kanssa kiva tehdä kaikkea...

Konan

Konan on homssahtava hutsu, joka yrittää olla olevinaan johtajan vaimoke (eikä Pain näytä pistävän pahakseen, kunhan typy vilauttelee säännöllisesti) tai jotain vastaavaa. Voimme myös sanoa, että tyttö on koko Akatsuki-järjestön huora ainoa naispuolinen jäsen. Konan on myös ottanut hieman mallia Painista, ja laittanut itselleen huulilävistyksen, jota edellä mainittu himoitsee. Ja tyttöhän on myös Painin pari, siitä ei ole tietoa, että onko omasta tahdostaan vai ei. Kumminkin nuo kaksi tulevat samasta kylästä (lapsuusajan romanssi ilmeisesti hieman venähti pitkäksi). Tyttösen puuhiin kuuluu Painin hyppyyttäminen ja kaiken maailman ihmedieettien kokeilu yhdessä herran kanssa.

Zetsu

Tämän hepun ajatuksen kulusta ei ota kukaan selvää. Kaksinaamainen (ja myöskin kaksimielinen) puskajussi Zetsu on ainoa pariton tyyppi, joten toisin sanoen hän suorittaa erittäin epäillyttävät tehtävänsä yksin. Kukaan ei tiedä, mitä jätkä tekee vapaa-ajallaan, mutta Tobin huoneesta on kuulunut kummaa ääntä Zetsun kadottua sinne.

Itachi

Akatsukin porukkaan on myös liittynyt aiemmin mainitun Sasuken mielisairas (pikkuveljensä kaltaisesti alkoholisti myös) isoveli Itachi, jolla oli ilmeisesti kliseisiä miesongelmia kylässään tai sitten kukaan ei ymmärtänyt ongelmaisen poikaparan olevan oikeasti homo, kun isä painosti jatkamaan sukua. Tästä johtuen Itachi sai angstikohtauksen ja päätti tappaa koko sukunsa, mutta jätti traumatisoituneen Sasuken eloon. Syystäkin, hän halusi hyväksi käyttää tätä myöhemmin, kun poika olisi vanhempi ja ymmärtäisi Itachin insestisen kiinnostuksen Sasukeen. Itachin pari Akatukissa on Kisame, jota kohtaan tämä tuntee voimakasta vetoa.

Kisame

Edellä mainitun Itachin pari, joka välillä kiihtyy liian nopeasti ja Itachin pitää komentaa tätä rauhoittumaan (myös makuuhuoneen ulkopuolella). Kisame ei tiedä, että Itachi on mies, joten käyttää ehkäisyssä jätesäkkiä. Makuuhuonepuuhien jälkeen Itachi hyppiikin onnellisesti ympäriinsä (olisit itsekin onnellinen, että olet sellaisen kokemuksen jälkeen ylipäätään edes hengissä). Kisame on kala, jonka takia tyyppi on kokonaan sininen (vastaus niille jotka kysyvät onko heppu kroonisesti paleltunut, eli siis ei ole). Kalana olemisessa on varjopuoli, Kisamella on kutemisongelmia, joiden seurauksena tulee yhtä sun toista hauskaa.

Kakuzu

Kakuzu on kaikinpuolin rahanahne pihtari (siis raha-asioissa), joka ei suostu tekemään mitään ilman maksua (siis rahaa, luonnollinen maksutapa ei käy, Kakuzu perii petipuuhienkin jälkeen maksun). Kakuzu ei juuri rahojaan käytä tai lainaa, paitsi yhteen erityisasiaan. Hän ostaa silloin tällöin tyrmäystippoja joita käyttää pariinsa Hidaniin (näitä kahta kutsutaan zombi-kaksosiksi, molemmat ovat kuolemattomia), jonka jälkeen puuhailee tämän kanssa ulokkeillaan. Kakuzun pariksi laitettiin Hidan, koska tämä raivohullu ja pakkomielteinen tyyppi on tappanut kaikki entiset parinsa puuhissaan, mutta Hidania hän ei voi tappaa. Tästä syystä Kakuzu nauttii suuresti Hidanin tyrmäämisestä. Ei ole varmaa, voiko Kakuzua sanoa pedofiiliksi, mutta tyyppi on itse 91-vuotias ja Hidan 22, joten ikäeroa ainakin on.

Hidan

Porukan kuolematon itsensäpaljastelija ja masokisti. Hidanin nimi lausutaan erittäin pitkänä, siis Hidaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan. Tyyppi käyttää aamuisin kolme purkkia geeliä saadakseen pehkonsa kuriin, ja varaamalla vessan hiustenlaittotuokioon (joka yleensä kestää parista tunnista puoleen päivään, yleensä yhdessä Deidaran kanssa) Hidan saa parinsa Kakuzun raivokohtauksen partaalle. Hidan yleensä hilluu viikatteensa (hän on siis paikallinen viikatemies) kanssa miltei alasti keräämässä huomiota, jota ei lapsena saanut tarpeeksi. Vaikka koko muu porukka on saatananpalvojia, Hidan on ainut poikkeus. Hän on erittäin uskollinen Jashinille, jolle tyyppi uhraa kaikki aina koppakuoriaisista kotieläimiin ja ihmisiin. Hidan vihaa kaikkea ja kaikkia, paitsi Jashinia. Erityisesti tämä herra vihaa pariaan.

Deidara

Ei ole täysin varmaa, onko tämä heppuli mies vai nainen, mutta äänestä päätellen kyseessä on mies. Vaikka tyyppi omistaakin blondit pitkät hiukset... Sekä pari ylimääräistä reikää, mutta sehän vain tuo lisää hauskaa porukkaan, joka yleensä yrittääin käyttää Deidaraa hyväksi. Deidaralla on sairas pakkomielle räjäyttelyyn, jota kutsuu taiteeksi. Hepun pari on toinen taiteilija, Sasori, jota Deidara kutsuu Dannaksikin. Näiden kahden suhde on erittäin läheinen, ja tämä suhde jatkuu aina makuuhuoneeseen asti. Deidaran syy olla mukana Akatsukissa on se, että Tatti aikoinaan pakotti tämän liittymään, uhkaillen, seksuaalisella häirinnällä ja väkivallalla.

Sasori

Edellä mainitun Deidaran pari, joka on tehnyt itsestään nuken. Ja kyllä, Sasori on elossa ja liikkuu omin avuin. Sen lisäksi, että tyyppi on itse nukke, hän myös leikkii nukeilla, koska sai lapsena traumat joutuessaan asumaan häiriintyneen mumminsa kanssa. Sasori viihtyy Hiruko-nukkensa sisällä, mitä hän siellä tekee, sitä ei kukaan tiedä.

Tobi

Erittäin ärsyttävä heppu, joka pitää ruman naamansa edessä ampiaispesän näköistä maskia, jossa on oikean silmän kohdalla pers aukko. Tobi kiljuu koko ajan Deidaraa apuun, vaikka kyseessä olisikin pelkän ES-tölkin avaaminen. Lisäksi, että Tobi on pöljä ja muutenkin mielenvikainen, hän omaa myös kyvyn hankkiutua sokerihumalaan viidessä minuutissa, ja sitä kestäänkin yhtä menoa kolme päivää putkeen. Tobin on myös huhuttu olevan oikeasti puskaseksuaali, joka on kiinnostunut kasvien hyväksikäyttämisestä.

"Juoni"Muokkaa

Sarjan tekijät soveltavat jo monissa hittisarjoissa (kuten Dragonball ja Big Brother) käytettyä kuviota, jossa kaikki sarjan hahmot tappelevat säännöllisin väliajoin toisiaan (ja toisinaan itseään) vastaan joko tekosyystä tai toisesta huudellen samalla rivouksia Secret Mystical Inflatable Ninja Magic Floating Fog Technique OF DOOOOM!! Samaa temppua kierrätetään häpeämättä lähes joka jaksossa, mutta kohdeyleisö 12-14 -vee pojat (aikahypyn jälkeen 14-18 -vee pojat) eivät tietenkään huomaa mitään tuijotellessaan Sakuran muhkeita rintoja ja kuunnellessaan puuduttavia ninjahyökkäyslitanioita. Mainittu aikahyppy tapahtuu noin jakson XX kohdalla tarjoten tekijöille hengähdystauon loistavan draaman kirjoittamisesta (draama on ainoa mikä sarjassa oikeastaan toimii), Deus ex machinan ja uskomattoman hyvin toteutetun tilaisuuden kasvattaa Sakura Harunon rintavarustuksen liki kaksinkertaiseksi.

"Juonen" tapahtumat jaksoittainMuokkaa

Varoitus: Seuraava kirjoitus saattaa paljastaa yksityiskohtia juonesta, kuten sen, että Brad Bellick lavastetaan syylliseksi murhaan ja tämä joutuu Fox Riveriin Avokadon sellikaveriksi.

1. Jakso - Pilottijakso keskittyy kuvaamaan naruton (kliseistä) traagista lapsuutta ja ninjahihhuloinnin alkuaikoja. Lyhyesti se menee näin: Joku vanha äijä tunkee kettu-demonin vauva-Naruton sisään; Naruto elelee orpona ja kaikki hyljeksivät häntä; Naruto pääse ninjaesikouluun; Naruto saa (jokseenkin kliseisesti) opettajan, jonka kanssa tämä muodostaa isä-poika -suhteen; Naruto ei pääse ninjaesikoulun kokeista läpi; Nimetön Sivuhahmo kusettaa Naruton varastamaan salaisen Ramen-reseptin, jonka oppimalla tämä muka pääsisi kokeista automaattisesti läpi; Naruto varastaakin vahingossa Multi-Varjo-Klooni-tekniikan; Nimetön Sivuhahmo suuttuu; Naruto pieksee Nimettömän sivuhahmon veriseksi lätäköksi uudella tekniikallaan; Naruton opettaja päästää hänet läpi palikkatestistä; Narutosta tulee "Genin". Lopputulos: Naruto oppii kliseisesti ystävyyden merkityksen ja lopettaa keppostelunsa sekä saa tietää, että hänen sisälleen on tungettu kettu. Sekä pääsee sinne... ninja-akatemiaan!

 
Ei-Hikipedisti saattaa jättää huomioimatta Sakuran "satunnaisen" sijoittamisen Kakashin eteen tai pian kuvan ottamisen jälkeen tapahtuneen "Headbang no Jutsun". Ja Naruton ilme kertoo kaiken.

2. Jakso - Jotta esikoululaisesta tulisi virallisesti Genin, hänen täytyy läpäistä Joninin asettama testi. Tätä varten heistä muodostetaan kolmen hengen ryhmiä, joita johtaa Jonin. Naruto saa ryhmäänsä Sakuran, jota valtion agentti Sasuke seuraa "suojellen" tätä. Sakura ihastuu Sasukeen, mikä taas ajaa Sasuken (kliseisesti) pohtimaan, että onko oikein rakastua suojeltavaansa. Naruto aiheuttaa uhkaavan kolmiodraaman yrittämällä viedä Sakuran Sasuken nenän edestä, mutta Sakura vetäytyy miettimään todellisia tunteitaan ja Naruto ja Sasuke ryhtyvät kilpailemaan keskenään Sakuran huomiosta ja yleisestä paremmuudesta.Jakson aikana, Naruto myös "kaatuu" Sasukoa päin ja varastaa tämän ensisuudelman, mikä ärsyttää Sakuraa suunnattomasti ja, koska Sakuralla on ongelmia itsehillinnän kanssa, aiheuttaa tämän hakkaamaan Narutoa. Tämä kuitenkin johtaa Sasuken rakastumaan Narutoon ja käyttämään tätä myöhemmin seksuaalisesti hyväksi.

Kuultuaan, että heidän Joninikseen tulee Jamm.. Hatake Kakashin, Naruto päättää testata tämän todelliset taidot laittamalla märän taulusienen oven päällä. Naruto järkeilee, että jos Kakashi on todella legendaarinen ninjamestari, tämä nappaa sienen ennen kun se putoaa hänen päälleen turmellen painovoimaa uhmaavan kampauksen ja maikan itsensä katu-uskottavuuden. Kun Kakashi tulee sisään morjenstamaan ryhmää, märkä sieni tippuu suoraan tämän päälle turmelematta kuitenkaan täysin painovoimaa uhmaavaa kampausta tai katu-uskottavuutta. Kakashi vetää turpaan räkättävää Narutoa ja lopuksi kaikki nauravat tämän hauskalle tempaukselle, paitsi Sasuke, joka ei ikinä naura ja oli sitäpaitsi liian pilvessä tajutakseen mitään.

3. Jakso - Kakashi päättää viimeinkin pitää pääsykokeen. Kokeessa oppilaiden pitää napata Kakashin kulkuset. (Älä hihittele siellä, tämä on oikeasti animessa.) Ikävä kyllä niitä on vain kaksi, joten yksi jää ilman. Naruto ja kumppanit yrittävät ryöstää kulkuset väkivalloin, mutta he eivät saa niitä irti. Kakashi käyttää hyväksi oppilaiden hämmennystä ja syö heidän aamupalansa. Kakashi kieltää Narutolta lounaan syömisen rangaistuksena kehnosta suorituksesta. Naruto juoksee metsään itkemään, missä Sakura ja Sasuke sitovat Naruton paaluun varmistaakseen voittonsa. Naruto päästää ilmoille luokkaavan kommentin Sakuran hiuksista ja Sakura uhkaa harrastaa Naruton kanssa kidutusseksiä. Sasuke keskeyttää uhkaavaksi kehittyneen tilanteen muistuttamalla sen olevan laitonta (vaikka tosiasiassa hän on kateellinen, ettei itse keksinyt moista, ja päättää myöhemmin sinä päivänä ostaa pehmustetut käsiraudat). Sakura suuttuu ja tukkii Naruton suun ruualla. Silloin Kakashi hyppää esiin ja ilmoittaa kaikkien pääsevän läpi, sillä hän erehtyi pitämään Sakuran ilkityötä ryhmätyönä ja solidaarisuutena. Lopuksi kaikki nauravat Sakuran hauskalle tempaukselle (Paitsi Sasuke, joka lähti ostamaan niitä käsirautoja).

4.Jakso - Naruto, Sasuke ja Sakura yrittävät selvittää mitä on Kakashin maskin alla. Sasuke on taas liian pilvessä tajutakseen mitään joten homma jää siltä päivältä. Aamulla krapula oluiden jälkeen Sasuke on taas jalkeilla ja he yrittävät saada asian selville. Hommalle tulee kuitenkin nolo loppu kun paljastuu että maskin alla on piilossa vain ruma naama. Sasuke saa päähänsä tappaa Naruton, mutta on liian pilvessä osuakseen. Naruto taas huutaa puoli tuntia hyökkäyksen nimeä, mutta ampuu ohi, jolloin muut ovatkin jo nukkumassa

Muita mainitsemisen arvoisia asioita ja triviaa, joista pilkunviilaajafanit kiistelevätMuokkaa

 
Naruto-anime koetteli ilmestyessään aikansa sensuuria.
 • Useimmilla alkeistason ninjoilla (Genin, Chunin) on hallussaan vain muutama tekniikka, joiden monipuoliseen käyttöön taistelukohtauksien mukaansatempaavuus perustuu.
 • Korkeamman tason ninjat (Jonin ja Kage) taas hallitsevat useita tekniikkoja ja osaavat soveltaa niitä lukemattomilla tavoilla.
 • Naruton nimi saattaa olla englanniksi Stringless.
 • Sarjassa näkyy vähän etnisten vähemmistöjen edustajia, mutta seksuaalisten vähemmistöjen edustajia näkyy sitäkin enemmän.
 • Orochimaru käyttää hyväkseen Summon Sand Snake Elemental Tah Taekwondoa!!! käärmeitä, eli on käärmeseksuaali. Orochimarulla on myös sama kampaus kuin Cherillä, eli anti-animesähkäri
 • Sasuken huhutaan olevan alkoholistin lisäksi myös bishie-boy, mutta asiantuntijat kallistuvat bin kannalle.
 • Rock Lee on oikeasti Chuck Norriksen vasemman kiveksen soluista ja metallista rakennettu kyborgi, RL-3000.
 • Hyuga-perheen salainen ninjataito on nähdä vaatteiden läpi. Perverssiä porukkaa...
 • Uchiha klaanin tärkein jutsu on tulimunajutsu.
 • Sasuken uskolliset (kirkuvat) Englantia puhuvat fanitytöt ovat antaneet pojulle lempinimen Sauce Gay(vapaasti suomennettuna Kastike Homo).
 • Näiden pikkufaktojen taso laskee asiallisesta Hikipediamaiseksi alas tultaessa.
 • Sarjassa on myös maailman suosituin paritus, NaruSasu!


  VAROITUS!
Edellä oleva tekstiosuus sisälsi juonipaljastuksia. Et toivottavasti ehtinyt spoilautua lukemalla, että laatikossa on Gwyneth Paltrow'n esittämän hahmon pää. Ai et? No hyvä. Voit nyt sulkea tietokoneen.
VOI JUMALAUTA! Naruto on jokseenkin ärsyttävä "oikeassa maailmassa".