Wiki-deathstar.png
Tosikoille ja heille, joita aihe lähemmin kiinnostaa, on Wikipediassa artikkeli Neitsyt.
Asia tarkistetaan myös lentokentän turvatarkistukssa. Missään et pääse pakoon tätä faktaa!

”’Karvankasvu lisääntyy, ääni alenee, ja säännöllinen sukupuolielämä alkaa.’ Tämä kaikki luvattiin, ja mitään ei toimitettu!”

~neitsyen asianajaja raastuvassa

Neitsyt on horoskooppimerkin lisäksi myös ihmistyyppi, joka ei yleensä ole harrastanut tai ole vielä harrastanut seksiä.  Lähde?

TilastojaMuokkaa

Mistä tunnistat neitsyen?Muokkaa

  • Masturboiminen
  • Arvuuttelu siitä, miltä seksi tuntuu
  • Isosisarukset kutsuvat lempinimellä Kalvo
  • Mielenterveysongelmat
  • Kuvitteelliset seksikumppanit
  • Nauraa kuulleessaan niin mahtavan kaksimielisen sanan kuin makkara (kuitenkin myös osa ei-neitsyistä saattaa nauraa kyseiselle sanalle, ks. lapsi, retard)
  • Mylvii leikkipuistoissa, oksentelee sankarihautuumaan vierailijoiden niskaan puista käsin ja töhrii omakotitaloja ulosteellaan
  • Nauraa myrskyöinä vieraiden maatilojen lähettyvillä pirstoutuneen tajunnan syvyyksistä kumpuavaa katkeraa naurua

PoikkeustapauksetMuokkaa

Huomaa myös, että neitsyt voi kyetä valehtelemaan, että olisi harrastanut seksiä. Ohessa tarina eräältä 15-vuotiaalta neitsyeltä, joka on useaan otteeseen kertonut suhteistaan ystävilleen.

”Niin ja sitten mulla oli vähän aikaa säpinää Paavon kanssa. Siis sillä oli tosi iso, tai siis mun tasolla ihan normaali, mun minimi on 18 cm. Mutta sitten mä kyllästyin siihen, kun se ei ollut mikään keksiliäs rakastaja. Annoin kerran Eetulle, että hän hakisi minulle tupakkaa. Silläkin oli tosi iso. Ja antoi topastakin alennusta, jouduin maksamaan sille vain 5,95. Tämän jälkeen seurustelin jonkin aikaa sen yhden Pertin kaa, oi että oli ihanaa. Me ei edes käytetty kortsua, mä en antanu sen laueta sisään. Sitten ajattelin tehdä jotain erikoista ja harrastin kiihkeät sessiot sen Kaken kanssa...”

~"Natalia" (nimi muutettu)

Tämä selvitys aiheuttaa miespuolisissa neitsyissä itkuista luhistumista, mutta tarina on paljastunut empiirisissä tutkimuksissa valheelliseksi. Esimerkiksi Pertin siitin on mitattu 16 cm pitkäksi, joten Natalia ei ole voinut harrastaa seksiä hänen kanssaan.

Kuuluisia neitsyitäMuokkaa

Katso myösMuokkaa


  Alla rakentamisen!
Tämä artikkeli on harvinaislaatuisen perseestä, koska se on keskeneräinen.
Ota rukkaset ja vasara käteen ja rakenna sitä hieman valmiimmaksi.