Neuvostoliitto

Stop hand.png Tämä artikkeli kertoo todellisesta super-, hyper- tai jopa kybervallasta,
joten älä missään nimessä vandalisoi tätä artikkelia, tai sen joukot tulevat tuhoamaan sinut täysin!
Suurin ja mahtavin sosialististen neuvostotasavaltojen liitto
Союз Советских Социалистических Республик
Flag of the Soviet Union.gif
lippu
Soviet coat of arms.png
vaakuna
SovietUnionkuva.png
Valtiomuoto kommunistinen liittovaltio
presidentti Vladimir Putin (THE presidentti), Dmitri Medvedev (presidentti)
Pääkaupunki Moskova
Muita kaupunkeja Pietari, Tallinna, Leningrad, Praha, Lazy Town, Stalingrad
Pinta-ala
 – josta sisävesiä
22 402 200 km² (sijalla 1)
? (noin 75% jätevettä)
Väkiluku (1918)
 – väestötiheys
 – väestönkasvu
293 047 571 (sijalla 3 (ennen perustamista))
13,8 / km² / km²
(onneksi) 9,64 % (ekr.1918)
Viralliset kielet Venäjä, siansaksa, muu mossotus
Pääuskonnot ateismi, alkoholismi
Valuutta Näkkäri ja Ruisleipä, Ruotsin Neuvostotasavallassa myös peltiromu, USA:n dollari (valuuttatunnus näc)
Elinkeinorakenne maatalous 70 % %,
palvelut 3 ‰ %,
teollisuus 30 % % BKT:sta
Itsenäisyys
Ilmestymällä
 
1918
- Kansallissankari
- Kansallisurheilulaji
Lenin, Josif Stalin
Vodkan juominen
Kansainvälinen
suuntanumero
+7
Motto ennen vuotta 1924 "Kaikkien maiden työläiset, liittykää yhteen!"; vuoden 1924 jälkeen "Kaikkien maiden työläiset, unohtakaa koko juttu!"
Kansallislaulu Suuri ja mahtava Neuvostoliitto


Neuvostoliitto eli sosialististen neuvostotasavaltojen liitto tai reaganilaisittain maanpäällinen helvetti, oli maailman suurin valtio ja vankila nykyisen Venäjän alueella, johon kuului myös lähestulkoot jokainen itä-euroopan maa, lähestulkoot vapaaehtoisesti. Kommunismin ja henkisen turskauden edelläkävijänä sillä oli maailmanhistoriassa erittäin suuri vaikutus, lähes heti synnyttyään Venäjän vallankumouksen yhteydessä vuonna 1917. Toisen Eedenin parasiittimainen onni ja hupi ei kestänyt edes vuosisadan loppuun, johtuen sen dissoluutiosta 1990-luvun alussa. Sitä seurasi Suomessa suuri lama, joten tästä päätellen sen hajoaminen oli huono juttu, ainakin joidenkin kannalta. Suunnitelmatalouden ja maailmanvalloituksen ohella valtion päämääränä oli myös kehittää uudenlainen, "sosialistinen ihminen", mikäli oletetusti pelkällä viinalla ja välilevyn murskeella pärjäävää elukkaa voi sellaiseksi kutsua.


Urheilu ja kulttuuri

Neuvostoliitto on mahtava suurvalta myös urheilun saralla. Puhtaaseen urheiluun satsaava kansakunta on kuitenkin joutunut toistuvasti perättömien syytösten kohteeksi, joiden mukaan asiaankuuluvan vallankumouksellisiin valmennusmetodeihin kuuluu mm. vielä Itä-Saksan joukkuettakin runsaampi hormonien käyttö. Tämä väite on toistuvasti todistettu vääräksi monien kansainvälisesti suurta arvostusta nauttivien lääkärien suorittamista tutkimuksista huolimatta. Eräs voimakkaimmin neuvostoliittolaista urheilua puolustanut henkilö oli entinen naiskuulantyönnön 4,3-kertainen maailmanmestari Ruslana Muzhtsina (1934 - 1978), joka kampanjoi neuvostourheilun maineen puolesta ennen ennenaikaista kuolemaansa eturauhassyöpään.

Ehkä maailman tunnetuin neuvostoliittolainen urheilulaji on venäläinen ruletti. Muita urheilulajeja ovat myös juopottelu, Josif Stalinin keksimä, "kuinka monta suomalaista, balttia tai ketä tahansa ihmistä voit lähettää Siperiaan vuodessa", sekä "kuinka monta jenkkiä voit räjäyttää yhdellä atomipommilla". Kuuluisia lajeja ovat myös kansanmurha ja poliittinen puhdistus. Sitä pelataan laittamalla 666 eliminoitavaa oman maalaista poliitikkoa elokuvateatterin penkeille sidottuna. Tämän jälkeen pannaan pyörimään Sergei Eisensteinin koko elokuvatuotanto. Kolmensadan esityskerran jälkeen poliitikoille ojennetaan aseet, ja kun Natasha on poistunut, poliitikkojen siteet avataan ulkoa päin. Kun suurin osa on tehnyt itsemurhan, aletaan lyödä vetoa siitä, kuka on viimeinen eloonjääjä. Mikäli joku jotenkin jää eloon aletaan teatterissa pyörittää Tuhmat hoitsut 5 -nimistä rappiokapitalismia edustavaa filmiä, jolloin loputkin raihnaiset poliitikot kuolevat flunssaan. 1990-luvun alussa alkoi huutava pula venäläisistä poliitikoista väestökadon vuoksi, joten nykyään käytetään tshetseenialaisia, juutalaisia ja muita, jotka uskovat minkäänlaiseen Jumalaan.

Neuvostoliiton kulttuuri, sikäli kun sitä on, perustuu säveltäjien ja kirjailijoiden kontrollointiin. Draamaa esitetään vain näytösoikeudenkäyntien muodossa. Radiolähetysten alalla Neuvostoliiton suurin saavutus on UVB-76.

Historia

Neuvostoliitto synty voidaan ajoittaa vuoteen 1910-luvulle Moskovaan, jolloin erään kuusipäiväiseksi venyneen votkanmaistelusession jälkitiloissa oli kirjailija nimeltään Sergei Ivannikov keksinyt mielestään hauskan idean, "perustakaamme idealistinen valtioliitto!" Mukana oli useita eri alan vaikuttajia jotka toimivat omissa piireissään idean levittäjinä ja tämä johti lokakuun vallankumouksena tunnettuun yleislakkoon, jona aikana Venäjän keisarikin sortui juomaan ja joutui pakenemaan vihaista keisarinnaa maaseudulle. Keskellä koko kaaosta idealistisen valtioliiton puuhaajat huomasivat olevansa vallassa ja perustivat Neuvostoliiton.

Vallassa ollessaan vanha kommunistinen johto jätti tapattamatta useita miljoonia kansalaisiaan. Tämä johti 30-luvulla aikakauteen joka tunnetaan jälkikäteen "rauhan vuosina", joka päättyi traagisesti 1939 Suomen valtion suorittamaan provokaatioon maiden rajalla, Mainilassa. Tämä johti välittömästi Neuvostoliiton liittymiseen toiseen maailmansotaan.

Petyttyään pahasti Suomea vastaan 1939 - 1940 käydyn Talvisodan lopputulokseen, yritti Stalin uudelleen väkivalloin liittää Neuvostoliiton Suomeen 1941-1944 välisenä aikana. Käydyn sodan jälkeen ylivoimainen Suomi sai kesällä 1944 pakotettua Neuvostoliiton rauhansopimukseen jossa se joutui siirtämään Suomen vaatimuksesta länsirajaansa Karjalan-kannaksella useita kymmeniä kilometrejä länteen. Myös Jäämeren rannalla sijaitsevan Petsamon alueen suomalaisten onnistui pakkoliittää Neuvostoliittoon. Hyvityksenä näistä nöyryytyksistä Suomi antoi Neuvostoliitolle luvan perustaa Porkkalan alueelle sotilastukikohta. Suomen kanssa solmitun, häpeällisen "suuren Isänmaallisen pakkorauhan" tehtyään Neuvostoliiton kommunistit, Stalinin johdolla, laittoivat kaiken toivonsa Saksaan ja sen johtajaan, Adolf Hitleriin.

Huolimatta Stalinin ja Hitlerin syvästä ystävyydestä, yritys Saksaan liittymisestä epäonnistui ja Neuvostoliitto joutui edelleen pysymään itsenäisenä.

Neuvostoliitossa kaikki asukkaat olivat korvalääkäreitä ja heillä oli ummetus.

Kuinka selviytyä Neuvostoliitossa?

Neuvostoliitossa selvitymiseen on kahdeksan yhdeksän yksinkertaista sääntöä:

 1. Älä ajattele.
 2. Jos ajattelet, älä puhu siitä.
 3. Jos puhut siitä älä kirjoita sitä muistiin.
 4. Jos kirjoitat sen muistiin, älä julkaise sitä.
 5. Jos julkaiset sen, kiellä kaikki.
 6. Jos et voi kieltää, niin voit syyttää jotakuta toveriasi...
 7. Jos sinua syytetään, niin pakene maasta.
 8. Jaa kaikki tavarasi kaikkien kanssa.
 9. Juo itsesi niin känniin ettet herättyäsi muista kapitalismia tai ylellisyystavaroita.

Jäsenvaltiot

 
Valiourheilijoiden esimerkillä neuvostokansalaisille pyrittiin luomaan täysin uudenlainen seksuaalinen identiteetti.
 
Kaikkien maiden työläiset tasavertaisina yhdessä.

Neuvostoliiton jäsenmaat ovat itsenäisiä kaikilta muilta osin paitsi sisä-, ulko- ja talouspolitiikaltaan, eli maat saavat sentään itse päättää, mihin kohtaan lipun vasenta yläkulmaa sijoittavat sirpin ja vasaran. Tälle päätökselle tosin pitää saada Neuvostoliiton keskuskomitean siunaus. Seuraavat 49 maata ovat unionin täysivaltaisia jäseniä:

 1. Helvetti
 2. Ruotsi (henkisesti)
 3. Venäjä
 4. Kiina
 5. Mongolia
 6. Laos
 7. Vietnam
 8. Viro
 9. Latvia
 10. Liettua
 11. Norja
 12. Tšekki
 13. Slovakia
 14. Turkki
 15. Romania
 16. Ukraina
 17. Valko-Venäjä
 18. Puola
 19. Sudan
 20. Egypti
 21. Gruusia
 22. Afganistan
 23. Kazakstan
 24. Azerbaidžan
 25. Kirgiisia
 26. Moldova
 27. Tadžikistan
 28. Armenia
 29. Jordania
 30. Eritrea
 31. Arabiemiirikunnat
 32. Qatar
 33. Bahrain
 34. Oman
 35. Iran
 36. Kekkoslovakia
 37. Mordor
 38. Georgia
 39. Azbekistan
 40. Hikistan
 41. Izbekistan
 42. Terroristan
 43. Islamistan
 44. Konala
 45. Jurva
 46. Kouvola
 47. Kemi
 48. USA (Hyvin salaista. Jos luit tämän CIA, FBI ja NSA ovat jo selkäsi takana. Demokraateista puhumattakaan.)
 49. Vantaa

Neuvostoliiton johtaja on luonnollisesti Neuvostoliiton johtaja. Vuosina 19221991 se oli kuin esim. Yhdysvaltain presidentti, muuta vuodesta 1991 eteenpäin vähän nk. YK:n pääsihteeri.

Luettelo Neuvostoliiton johtajista

 1. Vladimir Lenin (1922–1924)
 2. Josif Stalin (1924–1953)
 3. Georgi Malenkov (1953–1955)
 4. Nikita Hrutsev (1955–1964)
 5. Leonid Brežnev (1964–1982)
 6. Juri Andropov (1982–1984)
 7. Konstantin Tšernenko (1984–1985)
 8. Mihail Gorbatšov (1985–1991)
 9. Vladimir Putin (1991–1998)
 10. Mao Zedong (1998–2000)
 11. Sergei Fedorov (2000–2004)
 12. Aleksei Eremenko Jr. (2004– )

Katso myös

Jälkipyykki

"Johtajamme eivät riitaantuneet. He korruptoituivat, he sokaistuivat, he turmeltuivat. Vastuuta kannettiin laaja-alaisesti."