Osama bin Laden

Onneksi olkoon! Löysit Osama bin Ladenin! Ilmoittaudu välittömästi lähimpään Yhdysvaltain lähetystöön noutamaan löytöpalkkiosi!
Artikkelin aiheesta on pätkä tekstiä myös Hiktionaryssa, mutta se on todennäköisesti tätä artikkelia huonompi.

Jumalaa pelkäävä traditionalisti. Mies joka vastustaa homoja ja jonka mielestä naisen paikka on kotona. Ei ole ateisti ja vielä vähemmän kommunisti. Uskoo että rikoksista tulee antaa ankara rangaistus. Uskoo kuolemantuomioon. - Tuo voisi olla kuvaus Dick Cheneystä, joten mikä ihmeen Amerikan vihollinen tuo muka on?”

~NPOV Osamasta

”mv /bin/laden /dev/null”

~UNIX-nörtti Osamasta

”kill -9 osama”

~USAF
Wiki-deathstar.png
Tosikoille ja heille, joita aihe lähemmin kiinnostaa, on Wikipediassa artikkeli Osamasta.
Osama bin Laden
Beanladen.jpg
Persreiän puolelta syntynyt ilmailualan yksityisyrittäjä
vallassa 1978-2006
edeltäjä Ahmed Ahne
seuraaja Aiman al-Zawahri
syntyi 10. lokakuuta 1959
Kuumassa ja tasaisessa paikassa
kuoli 2. toukokuuta 2011
hieman ylitraagisesti ammunnoissa
puolue Yhdistyneet Ihmiset, jotka halusivat nuorena ajamaan metroa, mutta päätyivät lentokapteeneiksi (YIjHNAMmPL).

Osama "Ich" bin Laden (s. 10. lokakuuta 1959 - k. 2. toukokuuta 2011) oli joulupukin serkku, joka vittuili joka päivä USA:laisille. Hänestä tarjottiin monta miljardia dollaria, jotta hänet saataisiin kotiarestiin, mutta tuskin kukaan semmoista ikinä sai.

Merkittävin 1960-80-lukujen varsin vaatimattomiin veritekoihin perustuneen terrorismigenren uudistaja.

Osaman harrastuksiin kuului lentokoneilla ajelu George W. Bushin takapihalla, mistä Georgen isä, George Bush on jo kerran Osaman vanhempia huomauttanut, mutta nämä eivät ole saaneet poikaansa kuriin. Ryssien propaganda väittää, että tämä rättipää (Bush) olisi ollut jotenkin pahempi kuin muut, mutta itse asiassa hän on ihan kunnon kansalainen, vaikka hänen tappamisestaan maksettaisiinkin 30 000 000 dollaria. Vai oliko se sittenkin miljoona suklaakolikkoa Willy Wonkan karkkitehtaasta? Nojaa, tiedä häntä.

Osaman lentokoneleikit loppuivat syyskuun 11. päivänä, jolloin bin Laden laittoi 19 veljeään asialle ja järjesti Georgen takapihalla koko perheen grillijuhlat. Osa veljistä oli niin huonoja ohjaamaan lentokoneita, että muodostelmalento loppui ikävästi Georgen rakentamiin hiekkalinnoihin. Tempausta pidetään yleisesti hölmönä, ja Osaman vanhemmat saivat todennäköisesti kuulla tästä Georgen vanhemmilta (taas).

Liikkuu kuitenkin huhuja ja iltasatuja, että George oli jo muutenkin kyllästynyt hiekkalinnoihinsa ja maksoi Osamalle muutamia merirosvorahoja eli salmiakkikarkkeja, jotta tämä rysäyttäisi hiekkalinnat tuhannen pillunpäreiksi. Salmiakkihan on tiettävästi luokiteltu USA:ssa kovaksi huumeeksi, joten se on myös kovaa valuuttaa, jolla saa monta monta ruokaöljytynnyriä suoraan Saudi-Arabiasta kotiportille kuljetettuna.

Osama saattoi monien mielestä kuolla jo vuonna 2006 jouduttuaan risteyksessä vasemmalta tulleen kamelin yliajamaksi. Kameli oli ollut sen verran poissa tolaltaan tapauksen johdosta, ettei tapahtumien kulusta ollut täyttä varmuutta. Vuoteen 2011 oli Osama kumminkin pysynyt piilossa, myhäillen täydellistä katoamistemppuaan, mutta eipä se hämännyt jenkkejä, ja juuri tuohon ihmeiden aikaan olivat he yllättäneet aseet paukkuen Osaman ollessa paskalla. Että sen pituinen se.

Varmuudella voidaan vain sanoa, että Osama ruokkii nykyään kaloja jossain Intian valtameressä.

Osama bin Ladenin vaikutus nykymaailmaanMuokkaa

Vaikka Laden oli livahtanut ties minne pöpelikköön, oli hän (ehkä juuri siksi) suosittu ympäri maailmaa. Monien loma-fantasiat sisälsivät matkdcwvebiäivykkfbrjt an Saudi-Arabiaan, jossa lomailijat tapasivat itse Ladenin. Ja tämä vielä lähtisi heidän mukanaan Amerikkaan, tutustumaan sen maineikkaisiin vankiloihin - Kyseisten fantasioijien tutustuessa valtion raha-kirstuun, joka heille luovutettaisiin jonkin sortin etsityn rikollisen nappaamisesta. Lisäksi rahanahneet vaeltelevat pyssymiehet, jotka olivat aiemmin laulelleet Leijonaa mä metsästän salametsästäessään leijonia, laulavat nykyään uuteen toimenkuvaansa sopivampaa, iloisempaa ja onnellisemmin loppuvaa kappaletta Ladenia mä metsästän. Irvokkaintahan tässä kaikessa tietysti on, että nimi Osama merkitsee leijonaa arabiaksi.

Nimettömänä pysytellyt videopeli-yhtiö on tehnyt Osama bin Ladenista iloisen video-pelin nimeltä Etsi Osama bin Ladenia Masa Mainion kanssa, josta oli jo tekeillä jatko-osa Hirtä Osama bin Ladenia Masa Mainion kanssa, kunnes öljy-yhtiöt muistuttivat, että tietenkin siihen väliin tulee oikeudenkäynti. Tämän takia seuraava projekti vaihdettiin nimelle Järjestä Osama bin Ladenille näytösoikeudenkäynti Masa Mainion kanssa. Osama bin Laden oli myös George W. Bushin kanssa nostanut kenkien myyntiä Irakissa ja Yhdysvalloissa suorastaan huippulukemiin. Ladenille ja Bushille oli jo luovutettu molemmille tästä hienosta saavutuksesta kultaista kenkää oman maansa johdosta.

Ilman Ladenia Manhattan ei olisi myöskään koskaan nähnyt pientäkään palaa taivaasta, elleivät he olisi menneet New Jerseyhyn, ja kuka idiootti nyt sinne haluaisi mennä?

Osama bin Laden osoitti myös oikeaksi sen latteuden että kun leijona metsästää, turvallisin paikka on leijonan luola. Osama nimittäin piileksi aivan Pakistanin armeijan tukikohdan naapurissa. Tästä voidaan päätellä kolme asiaa:

  • Joko Pakistanin poliitikot ovat läpeensä korruptoituneita ja tiesivät koko jutun koko ajan tai
  • Pakistanin armeija ja tiedustelupalvelu olivat niin ääliömäisiä, etteivät ajatelleet Osaman voivan olla niin typerä että hän tekisi jotain noin idioottimaista tai
  • Osama bin Ladenin oikea nimi onkin Josafat ben Ladenstein, sillä vain juutalaisilla on riittävästi khutzpaa bygata piilopaikkansa suoraan vihollisarmeijan naapuriin.

Katso myösMuokkaa