Päiväntasaajan Guinea

República de Guinea Dictatorial
Gqlarge.JPG
(lippu)
Motto: ”Unidad, Paz, Mucho Dinero
Africasad.JPG
Valtiomuoto "tasavalta"
Hallitsija herrasmiespresidentti Teodoro Obiang Nguema Mbasogo
Pääkaupunki Malabo
Viralliset kielet espanja, ranska, ulkomaanvaluutta
Pääuskonnot roomalaiskatolisuus, islam (presidentti julistettu valtiollisessa radiossa jumalaksi 2003)
Itsenäisyys Espanjasta 1968
Valuutta Sí, por favor
Kansallislaulu Caminemos pisando las sendas de nuestra inmensa felicidad, suom. Kulkekaamme valtaisan onnellisuutemme polkuja

Päiväntasaajan Guinea sijaitsee Afrikan länsirannikolla liki saatanallis-perkeleellisiä militanttiliikkeitä, jotka valvovat kuria ja järjestystä myös muissa Afrikan maissa. Väestönkasvu alueella on nopeaa, mutta sekä luontainen että väkivaltainen poistuma säätelee tehokkaasti liikakansoittumista. Pääosin naapurimaiden mielestä tulkinnanvaraista Päiväntasaajan Guinean maa-aluetta kansoittavat tummaihoiset henkilöt, joita myös joskus on N'Ubuntuiksi kutsuttu. Maassa on pieni vähemmistö valkoihoisia henkilöitä, jotka asuvat sähköistetyissä ja viemäröidyissä taloissa; heidän tehtävänsä on koordinoida aseita ja ampumatarpeita tummaihoiselle väestölle sillä tarkoituksella, että sinänsä epävakaa tila saisi maassa jatkua mahdollisimman kauan. Valkoihoisten turvallisuudesta Päiväntasaajan Guineassa vastaa pääosin maan hallitukselle myönteinen poliisilaitos, joka eroaa eurooppalaisesta vastaavasta sikäli, että se on fraseologisesti kuvattuna hampaisiin asti aseistettu aina panssarivaunuja ja hävittäjälentokoneita myöten.

MaantiedeMuokkaa

Päiväntasaajan Guinea on sijainnistaan johtuen aina kuuma. Maassa iloitaan tästä kovin, sillä saunomiseen ei täten tarvita kalliita ja erikoisia apuvälineitä. Koko Päiväntasaajan Guinea itse asiassa on pelkästään yhtä suurta saunaa! Sissisodan lomassa Päiväntasaajan Guineassa tykätään saunoa kovasti ja tällöin on voimassa perustuslaillinen lupaus siitä, ettei ainakaan selkään saa silloin ampua! Päiväntasaajan Guinean luonto on pääosin tuuheita ja tiheitä sademetsiä. Vaihtelua arkipäivään ja miksei pyhäänkin paikallisille asukkaille tuovat mukavasti erilaiset miinat, joita sissiliikkeet ovat kylväneet ylt'ympäriinsä - sanottaisiinko - sangen avokätisesti. Pääkaupunki Malabossa miinojen kylväminen on rangaistuksen uhalla kiellettyä ja mikäli tätä pääsee tapahtumaan valkoisten asuinalueilla, merkitsee se valtakunnanoikeuden kokoontumista ja syyllisen rankaisemista kovemmin kuin ketään koskaan. Päiväntasaajan Guineassa ei tunneta kunnallistekniikkaa, mikä on ollut omiaan vähentämään kunnallistekniikan ylläpidosta koituvia ongelmia. Näin ollen lannoiteteollisuus toimii joka paikassa ja maaperää sekä vesistöjä ravitsevia pikku lannoittamoita on suorastaan aivan vilisemällä sielläkin missä on ihmisiä - joita ei todellakaan aivan vähän ole - sekä eläimiä. Kansa on väsynyt liian rehevinä rehottaviin sademetsiin, joita toki koetetaan hakata toivossa saada edes pienen pieni aavikko, mutta tämä toive ei aivan vielä ole toteutunut.

Katso myösMuokkaa

  Alla rakentamisen!
Tämä artikkeli on harvinaislaatuisen perseestä, koska se on keskeneräinen.
Ota rukkaset ja vasara käteen ja rakenna sitä hieman valmiimmaksi.