Pakolaiset

Matti Vammanen.jpg Anteeksi! Suomen (entinen) pääministeri ja seksikkäin mies Matti Vanhanen pyytää kaikilta muslimeilta anteeksi tätä artikkelia. Hikipedian julkaisema artikkeli vaarantaa Suomen kansallista turvallisuutta. Hallitus pohtii lainsäädännön hiomista niin, että voitaisiin estää tällainen taloudellisesti ja ihmishenkien kannalta arvaamaton toiminta. Allah.JPG

Pakolaiset ovat Pakolan asukkeja, joilla on taipumus muuttaa Pakolan ulkopuolelle. Suurin osa jää naapurien luokse, mutta osa löytää tiensä aivan vääriin paikkoihin, kuten mun kodin lähistölle. Pakolaiset voivat olla pelottavia, koska heillä on paha tapa lisääntyä nopeasti ja hallitsemattomasti. Heillä on myös taipumus levittää tauteja. Pakolaisten levittämiä tauteja ovat mm. vyöruusu, HIV, herpes, rutto, kierosilmäisyys, lapamatoisuus, lukutaidottomuus, henkinen turskaus, nenäverenvuoto, rohtumat, nurkkapatriotismi, ääri-islam ja hilse.

TerminologiaMuokkaa

Poliittisesti valveutuneet blogikirjoittajat ry haluaa muistuttaa, että pakolainen on epätarkka termi. Ainoa oikea termi on elintasopakolainen. Tästä voidaan varmistua jo sillä, että pakolaisten kotimaassa Pakolassa on huonompi elintaso (esim. heikompi sosiaaliturva, huonompi julkinen terveydenhuolto, enemmän kansanmurhaa, kidutusta, poliittista vankeutta ja vähemmän kylpyleluja) kuin paikoissa, joihin he yleensä päätyvät. Poliittisesti valveutuneet blogikirjoittajat ry haluaa myös muistuttaa, että on tärkeää auttaa pakolaisia, mutta ei elintasopakolaisia.

EsiintyminenMuokkaa

Pakolaiset ovat levittäytyneet laajalle. Heitä tavataan kaikissa maanosissa Etelämannerta myöten. Valitettavan heikosti tunnetaan se tosiasia, että Robert F. Scottin naparetkikunta nääntyi nälkään, kun vihervasemmistolaisstalinistimolotovottowillekuusisnarkkarifeministikommaristalinistikommarit veivät leivän heidän kollektiivisesta suustaan, viskin heidän kollektiivisesta kurkustaan sekä huovat heidän yltään ja antoivat ne pakolaisille.

Myös Suomessa tavataan loisivia pakolaisia. Heitä ovat mm. somalit, kurdit ja karjalaiset.

Suhtautuminen pakolaisuuteenMuokkaa

On muistettava, että pakolaisuus on itsessään valitettava ilmiö ja että Pakola ei miellyttävä maa. Ideaalissa maailmassa pakolaisuutta ei ole. Pyrkimys kohti ideaalia maailmaa alkaa näin ollen pakolaisten karkottamisella.

Katso myösMuokkaa