Stop hand.png Ei, ei, EI! Et sinä vain osaa!
Eikä! Kerta kaikkiaan EI, EI, EI!

Tarkoititko: Kivekset? Ikävä kyllä Hikipediassa ei ole sen nimistä artikkelia.

DramaticQuestionMark.png
Tiesitkö, että...
...hihität?
Mulkku. Ei pidä sekoittaa palleihin.

Pallit ovat rypäs, joita selvästi käytetään pariin eri tarkoitukseen. Kautta aikain ihmisiä on mietityttänyt, tarkoitetaanko pallilla penistä vai kivestä, eikä ikävän yhteensattuman vuoksi Loputtomasti Pitkitetty Wowbagger ole enää elävien kirjoissa kertomassa meille tästä. Pallit ovat jalkojen välissä. Epäselvempää on, kenen jalkojen.

Uusimpien tutkimusten mukaan pallit eivät olekaan parasiittejä, niin kuin vanha, luonnonmukaisesti elävä kansa on luullut. Niitä ei olekaan enää sataan vuoteen poistettu ihmisiltä, mutta vasta viime aikoina ne on hyväksytty takaisin sieluttomien eliöiden luokitukseen. Välissä palleja neuvottiin, sivistyksen nimissä, kunnioittamaan kuin veljiä, mutta tämä koettiin epäedulliseksi joillekuille. Joten, 2001 pallit laskettiin universaalissa arvojärjestyksessä ihmisen alapuolelle, koska asukkaiden pallit olivat noina 94 vuotena asukkaiden pallit olivat kasvaneet ja kasviopin tuntemus hälyyttävästi laskenut. Orgaanista kudosta ne epäilemättä ovat.

DramaticQuestionMark.png
Tiesitkö, että...
...tämä artikkeli K18-aineistoa, joka saattaa haitallista lapsille?

Pallien käyttötapojaMuokkaa

1. Hillitön nauraminen. Kolmosluokkalaiset ja pelkällä IP:osoitteella Hikipediassa käyvät harrastavat tätä, ja se on hiton ärsyttävää. "Pallit meni paskaks!" on yleinen repliikki johon tällainen henkilö vastaa: "Pallit! Se sano pallit! Kuulitteko! Hahhah!". Se on pirun ärsyttävää. Älä tee niin. Tätä esiintyy kaikkialla epäkypsien ja huomionhaluisten ihmisten keskuudessa, toisin sanoen kaikkialla. Naurat aivan varmasti lukiessasi tätä., kikatusta kuuluu. Joka käytävällä. Kaikkialla.

2. Puristaminen. Tästä ei sen enempää, jotta ette vain loukkaantuisi. Aivan tavallinen pallejenkäyttötapa, mutta tämän voi tehdä monella eri tarkoituksella. Jotkut pitävät siitä, mutta sitä on myös käytetty painostuksessa. Jos tämä kiinnostaa, *click*. Jos tämä oikeasti kiinnostaa, näpäytä tätä.

3. Niistä kertominen Hikipediassa. Erittäin salakavalaa ykköskohdan naamioimista asiatekstiksi.

Ilmaista mainontaa psykiatriaa!Muokkaa

Uskomaton tarjous: ilmainen persoonallisuustesti! Jos luit "Puristaminen"-kappaleen virkkeiden päälauseet nyökytellen, näät tässä sielusi. Mikäli allekirjoitat ko. kappaleen sivulauseiden sanoman (Tähän kuuluu kommentti 1, mutta Hikipedian byrokraatit ovat päättäneet korvata sen tällä tuhottoman pitkällä selittelytekstillä) (Tähän kuuluu kommentti 2), olet luultavasti jompikumpi näistä kolmesta tai extratarjouksena jopa tämä.

Katso myösMuokkaa

Kommentit Puristaminen -osioonMuokkaa

  1. (Ota hyvä ihminen konjuktiot pois! - Kielipoliisin huomautus)
  2. (Ensimmäisessä virkkeessä täytyy lukea myös päälause, jotta ymmärtää sanoman. Kuulostaa kovin kököltä sanoa "Tästä ei sen enempää, ette vain loukkaantuisi", saati sitten "ette vain loukkaantuisi", joka vääristelevyydessään on jo suorastaan FASISTINEN! - Anonyymi huomautus)

VAROITUS! KAIKKI EPÄILYT PSYKOLOGIAMME RAHASTUKSENMAKUISUUDESTA OVAT SINULLE EPÄTERVEELLISIÄ JA PÄÄTTYVÄT IKÄVIIN AUTO-ONNETTOMUUKSIIN.