Pariutumismarkkinat

Pariutumismarkkinat perustuvat kysynnän ja tarjonnan lakiin ja tarpeetonta päänvaivaa ehkäisevään aitososiaaliseen työnjakoon, jossa miehillä ja naisilla on omat tarkkaan määrätyt roolinsa. Miehet ottavat kaikki naiset, jotka saavat – naiset tai heidän sukunsa puolestaan valikoivat miehistä tarkoituksenmukaisimmat. Järjestelyä esiintyy kaikissa tunnetuissa kulttuureissa, mistä voidaan päätellä sen olevan geneettinen totuus. Faktan perinnöllistieteellisyyden puolesta puhuu myös se tosiseikka, että seksin lopputulos eli naisen raskaus on naiselle rasittavampi tapahtuma kuin miehelle; näin ollen mies voi harrastaa seksiä miten paljon haluaa, kun taas naisen on tyydyttävä pidättyväisyyteen. Kyse ei ole humanistisesta sovinismista vaan biologisesta – siis tieteellisestä – totuudesta.

Lapsella on kaksi isää, biologinen ja kasvatti-isä, jotka edustavat eri ihmistyyppejä. Suurin osa miehistä luokitellaan kahteen alaryhmään, hyviksiin (heikkoihin kasvattajiin) ja pahiksiin (voimakkaisiin siittäjiin):[1]

  • Hyvisten joukosta naiset valikoivat aviopuolisonsa välittääkseen lapsilleen avioliiton roolimalleiksi aviomiehen rakkauden eli halun palvella vaimoa alistuneena seksin toivossa, kun karisma ei riitä. Vastuullisista ja utilitaristisista hyvismiehistä ei ole massasiittäjiksi kostonpelon ja moraalin vuoksi.
  • Pahiksista naiset puolestaan poimivat siittäjikseen komeita, pinnallisesti vetovoimaisia, vahvoja ja itsekeskeisiä, mutta varsin vastuuntunnottomia miehiä, jolloin lapset saavat riittävät fysikaaliset ja selviytymistekniset vahvuudet. Siittäminen voi tapahtua ennen häitä tai häiden jälkeen.

Näiden kategorioiden ohella on vielä yksi harvinainen mutta merkittävä ihmistyyppi: paha ihminen, joka on siis eri asia kuin pahis. Pahoilla ihmisillä on sekä hyviksen että pahiksen ominaisuudet ja he kykenevät vastuulliseen elämäntapaan yhdistettynä tunteettomuuteen. Perinteinen kouluesimerkki pahasta ihmisestä on Adolf Hitler, joka on siis biologisen isäsi (rap-artisti Puukko-Allun) ja kasvatti-isäsi (neverheard, mietipä miksi...) sekoitus. Kaksinkertaisten naisiin vetoavien ominaisuuksien vuoksi näillä ihmisillä on useita kertoja enemmän naisia kuin muilla, eihän suloisen Aatu-vauvan kehittyminen nykypäivänä muistetuksi Hitleriksi olisi muuten ollut mahdollista (hän ei olisi muuten koskaan saanut). Kansanedustajat ja ministerit ovat samaten tilastollisesti merkittäviä vaimojen siittäjiä suhteessa pieneen väestönosuuteensa. Selitys pahoiksi ihmisiksi kategorisoituvien miesyksilöiden vähäisyyteen on yksinkertaisesti se, että he tappaisivat toisensa sukupuuttoon välittömästi – on siis evolutiivisesti stabiili strategia, että heikon kasvattajan (hyviksen) ja voimakkaan siittäjän (pahiksen) ominaisuudet esiintyvät pääsääntöisesti eri yksilöillä.

Katso myösMuokkaa

LähteetMuokkaa

  1. Reinikainen, Pauli: Joka toinen nainen pettää Iltalehti. 20.2.2008. Viitattu 24.9.2015.