Plutokratiatm


Tiger woods nike.jpg
Mcworship.JPG

Plutokratiatm on valtiomuoto, joka on usean suuryrityksen tuottamissa tutkimuksissa todettu maailman parhaimmaksi ja helposti käyttöönotettavaksi hallintomuodoksi. Plutokratiantm lukuisista eduista tärkeimpiä ovat mm. helppous, suorasukaisuus ja täystyöllisyys. Plutokratiassatm sinun ei tarvitse huolehtia muiden valtiomuotojen heikkouksista, kuten ammattiyhdistyssadismista, mielenosoituksista, lakoista ja muista yhteiskuntarauhaa rajoittavista tekijöistä.

Plutokratia ja kansalaisetMuokkaa

Plutokratiassatm elävät kansalaiset ovat tutkimuksien mukaan onnellisempia kuin yhdenkään muun valtiomuodon alueella elävät kansalaiset. Kaikki tarpeet tyydytetään ja vähäosaisista (vähimmäisvaatimuksena luottokortti) pidetään huolta. Sponsorisopimusten myötä katukuva piristyy ja tylsänharmaat betoniseinät muuttuvat kokonaisvaltaisiksi yksiköiksi, jotka tuottavat omistajilleen sievoisia tuottoja – tietenkin kestävän kehityksen arvot unoh huomioonottaen.

Plutokratia ja talousMuokkaa

Plutokratiatm myös keventää valtion hallintoa, sillä monimutkaisen byrokratian sijaan päätökset voidaan tehdä suoraan johtokunnassa, josta ne siirretään yhti valtion käytännön työn hoitaville alihankkijoille. Yksi plutokratiantm iloisimmista puolista on täysi yksityistäminen, jolloin poliisista ja koululaitoksesta alkaen kaikki hoidetaan omakustannushintaan. Tämä vähentää veronkeruun tarpeen lähes nollaan (paitsi tietysti johdon palkat ja optiot, jotka on katettava – ymmärräthän).

Plutokratiantm positiivisiin vaikutuksiin kuuluu myös (suoja)tullien ja tukiaisten poistaminen, jolloin tavaraa todella tuodaan ja tuotetaan vain siellä, jossa se kannattaa. Voitto tästä toiminnasta siirtyy suoraan plutokratiantm (suurimpien) kannattajien taskuun.

Tilaa omaan valtioosi jo tänäänMuokkaa

Plutokratiatm on viimeistä huutoa Pariisin ensi kevään muodissa, tilaa ilmainen esite numerosta 0700 - WTO WTO (43,5 €/min. + paikallisverkkomaksu). Jos tilaat nyt, saat Maailmanpankilta ilmaisen arviointikäynnin puoleen hintaan. Plutokratian toimituskulut riippuvat hallintojärjestelmän vakauttamiseen vaadittavan veren määrästä. Ei palautusoikeutta. Muutamat ihmisoikeusloukkaukset saattavat sisältyä asennukseen. Plutokratia on Yhdistyneet Ylikansalliset Yritykset Inc.:n (3YI) rekisteröity tavaramerkki. Kaikki oikeudet ja toisinajattelijat pidätetään.

Katso ehdottomasti myösMuokkaa

  edeltäjä:
Hypokratia
Euroopan hallintomuodot
22012288
seuraaja:
Diktatuuri