Poseidon on rento heppu, mitä nyt joskus järisyttää maata. Ja vihaa Odysseusta.

Poseidon on yksi antiikin Kreikan 693471 jumalasta. Hän on merien ehdoton Herra ja Valtias, 16 muun merenjumalan ohella.

LapsuusMuokkaa

Poseidon on sattumoisin Suuren & Mahtavan Titaani Kronoksen poika. Kronos sanoi aina rakasta poikaansa syötävän suloiseksi ja lopulta kävikin sitten niin, että Kronos tosiaan söi Poseidonin lounaaksi. Päivälliseksi Kronos nautti tämän veljen, Haadeksen. Iltapalaksi hän aikoi syödä veljistä kolmannen, Zeuksen, mutta vanhan, vanhan Kronoksen näkö oli päässyt jo huonontumaan, ja niinpä hän söikin vahingossa kiven. Myöhemmin Zeus järjesti vallankaappauksen ja tappoi Kronoksen. Zeuksesta tuli maailman uusi Pääjumala & Herra ja Valtias, ja sekös otti Poseidonia päähän. Poseidonista itsestään tuli merenjumala.

Vallan kahvassaMuokkaa

Poseidonista tuli siis merenjumala.[1] Hän oli erittäin julma diktaattori mukava, lempeä hallitsija, joka ei uneksisikaan laivojen upottamisesta.[2] Tarun mukaan hän asustelee Bermudan kolmiossa ja upottelee laivoja estääkseen tylsistymisen. Tähän käytettävät laivat ovat tietenkin tyhjiä.[3] Poseidonin muita harrustuksia ovat mm.

Perhe-elämäMuokkaa

Poiseidon piti kuolevaisten naisten raiskauksesta. Tämän harrastuksen yhdeydessä syntyi noin 27896 äpärää, sekä muutama Heeros eli sankari.[4] Kerran kävi niin, että Poseidon luuli Michael Jacksonia naiseksi[5] ja paneskeli hänen kanssaan.[6] Poseidonin jumalaisten kykyjen ansiosta homoseksuaalisestakin suhteesta saattoi kehkeytyä syntymän kaunis ihme! Niinpä Jacksonista tuli onnellinen äiti lapselle nimeltä Perseus Jackson.

KuolemaMuokkaa

Hei haloo?!! Jumalat ovat kuolemattomia.

ViitteetMuokkaa

  1. Eiköhän se ole jo tullut selväksi?!!
  2. Ja minua ei pakotettu sanomaan noin.
  3. Lukuun ottamatta noin satapäistä miehistöä.
  4. Nimi Heeros viittaa todennäköisesti heroiinin käyttöön.
  5. Tässä asiassa on jumalankin helppo erehtyä.
  6. Seksi oli melko vauhdikasta ja Michaelin nenä murtui.

Katso myösMuokkaa