Information.gif Tämä artikkeli ei ehkä ole paskaa, muttei se mikään loistavakaan ole.
Pienellä työllä tästä artikkelista saa sellaisen. Jatkokeskustelua keskustelusivulla.
Tongue.jpg Tän jutun on kirjottanu kyl maar iha paljasjalkane Heirekkenil syntyny turkkulaine. Ei suasitel tamperelaisil eikä hesalaisil.
Hikipedia tarjoo kaffet ja vertaistukiryhmän kaikil, ketä tykkää, et tää juttu o vähä liian karsee.
Stones 01.svg
Tämä artikkeli kiinnostaa kiviäkin!

”Olen Premium! Saavat Armonlaakson asukkaat nähdä miten mä vedän!”

~herr General

”Premium kerää itselleen muistoksi vain leegot jotka ovat lähteneet juurineen”

~MaMMa

Premium tarkoittaa henkilöä tai tuotetta joka on yleisesti ottaen parempi kuin keskimäärin kaikki muut yhteensä. Yleisesti tunnettua on, että Premium-henkilöillä käy parempi flaxi, he tuoksuvat paremmalta sekä ovat vaatimattomampia kuin muut. Premium-tuotteet ovat sellaisia tuotteita, joita premium-henkilöt käyttävät. Premium-henkilön puolestaan tunnistaa katukuvassa siitä, että hän käyttää premium-tuotteita.

Premium-ihminen (Homo Premiensis)Muokkaa

Premiumihminen on vähän kuin nykyajan aatelinen -sillä erotuksella että aateli pyrki elämään esimerkkinä muille. Premiumihminen tietää olevansa muita parempi mutta silti oikaisee siitä mistä aita on matalin ja talloo muita jalkoihinsa jos tarve vaatii. Ja voi talloa vaikkei tarvetta olisikaan.

Premium-ihmisen vastakohta on Napanöyhtä-ihminen. Yksi napanöyhtä vastaa arvostukseltaan Premium-ihmisen navasta kertynytta nöyhtää. Nöyhdän tunnistaa mm. pahasta hajusta ja siitä että hän tulle tiellesi kun vähiten sitä kaipaat.

Suuren erinomaisuutensa johdosta premium-ihminen tiedostaa olevansa kadehdittu ja siksi hän voikin ainostaan avautua huolistaan, iloistaan ja tulevaisuudensuunnitelmistaan muille premium-ihmisille, vertaisilleen. Ainoastaan heiltä Premium-ihminen voi luottaa saavansa vilpittömiä neuvoja kysymyksiinsä!

 
Premium-henkilöitä

Premium-ihmisyyden mukana tulee monia oikeuksia:

 1. Premium-ihmisen ei tarvitse huuhdella yleisen vessan WC-pönttöä käytön jälkeen.
 2. Premium-ihminen saa ohittaa jonossa kuin jonossa.
 3. Premium-ihmisen ei tarvitse koskaan selitellä tekemisiään.
 4. Kun Premium puhuu niin kiviäkin kiinnostaa.
 5. Kun joku vittuilee yhdelle Premiumille hän vittuilee kaikille Premiumeille.
 6. Premiumia eivät koske nopeusrajoitukset.
 7. Premium saa kaupassa alennusta aina ja pyytämättä.
 8. Yksi Premium vastaa kymmentä tavallista ihmistä = sataa ryssää. (mitäs sitten kun tulee sadasensimmäinen?)

Premium-tuotteetMuokkaa

 
Tee-Se-Itse -Volvo vm. -86

Premium-ihmisen tärkein pippelinjatke premium-tuote on tietysti hänen autonsa. Useiden tutkimusten mukaan ainoa todellinen premium-auto on 70-80 -luvun takavetoinen laatikkodesign-Volvo. Uusimpien tutkimusten valossa Premium-autoiksi voidaan laskea myöskin Fordit, Mersut ja Tulppaanipuimurit.

Muita selityksiäMuokkaa

Joidenkin otusten mielestä Premium tarkoittaa premia -sanan monikkomuotoa. Tämä perustuu kuitenkin kansatieteilijä Hubbardin Pohjanmaalta keräämään aineistoon. Pohjanmaan alkuasukkaat kun pitivät mokomaa hihhulia liian pramiana ja tökkäsivät muutaman reiän hippikommunistin kylkeen kauhavalaisella. Tästä toivuttuaan arvon kansatieteilijä laati seuraavan listan sanan merkityksistä:

 1. Laadussa ylivertainen, arvoltaan ylittämätön
 2. Palkinto tai huomionosoitus
 3. Joku tarjous jolla yritetään höynäyttää joku ostamaan jotain
 4. Normaalien palkkioiden lisäksi maksettava bonus
 5. Vakuutusmaksu
 6. Epätavallisen korkea arvo

Mitään tolkkua tässä listassa ei tietenkään ole, johtuen arvatenkin kirjoittajan verenhukasta [1]. Mutta jotkut tosikot kuitenkin pitivät tätä lopullisena totuutena: Wiktionary:premium

Taloustieteissä lisäksi kuulee valitettavasti käytettävän sanaa riskipremium. Oikea kirjoitusasu kuitenkin on riskimeedio, henkilö joka luulee tietävänsä jotain Risk-lautapelistä.

ViitteetMuokkaa

 1. On epäselvää, tarkoitetaanko tässä verta vai vettä, pohjalaiset kun eivät erota r- ja d-kirjaimia toisistaan. Paitsi rautakangella saunassa.

Katso myösMuokkaa