Hulluus

(Ohjattu sivulta Psykoosi)

Hulluus? Tarkoitetaanko tällä nyt skitsofreniaa? No aivan sama, hullut joutuvat yleensä hullujenhuoneelle, jossa heitä pidetään vankina, jossa he voivat suunnitella lisää hulluuksia samalla esittäen tervettä vain päästäkseen tekemään kaikkia mielensä synkimpiä juolahduksia. Hulluutta aiheuttavat mm. RuneScape, WoW, koulu, huumeet, One Direction, Internet, Hikipedia Lähde?, saasteet, stressi Fortnite...

Hullujen tanssit ovat toisinaan varsin hulvattomia, kysy keneltä tahansa.

Mistä tunnistat hullun?Muokkaa

 
Hullu pukeutuu usein kuten lääkäri. Älä siis kävele terveyskeskuksessa huolimattomasti väärästä ovesta.

”Se, joka sanoo: 'Sinä hullu', on ansainnut helvetin tulen.”

~Jeesus

Hullun tunnistaa siitä, että hän käyttäytyy kummallisen kohteliaasti, muttei räpäytä silmiään, pitää niitä vain selällään, tuijottaa kaukaisuuteen, tekee äkkiliikkeitä, kääntää päätään pelottavan hitaasti, naureskelee itsekseen, laatii ylipitkiä luetteloja ja nauttii, kun muut huomaavat tämän. Hullu saattaa myös puhua, tai siis luulla puhuvansa jollekin, mutta todellisuudessa näkee vain harhoja eli illuusioita. Hulluilla voi olla kuitenkin omituisia lahjoja sekä seksuaalisia haluja, vasenkätisyyttä, karvaisuutta ja tatuointeja, joskus jopa lävistyksiä. Hullulla on melkein aina ase kädessä tai taskussa paitsi silloin, kun he meditoivat pakkopaidassa tai lepositeissä, jolloin asetta pitää hoitaja. Hullulla saattaa valua kuola suusta, tai vaahto. He tykkäävät puukottaa ihmisiä ja syödä heitä. Se on m heille arkipäivää. Ehkä meidän pitäisi oppia jotain näiltä hulluilta. Kaiken kuuleman mukaan ihmisliha maistuu maukkaalta ja on vielä terveellistä. Ihminen on, mitä hän syö. Hullut tykkäävät myös puurosta.

Esimerkillisiä hullujaMuokkaa

Mennäänpä hullun pään sisäänMuokkaa

 
Ymmärrän sinua. Sinulla vain oli vaikea lapsuus. Sinuakin pitää arvostaa, ja minä tulen aina... eii!

Oli kerran hullu. Hän syntyi köyhään perheeseen, jonka isä oli juoppo, joka oli kuollut. Isällä oli aina pakko olla jotain pieksettävää, tässä tapauksessa kyseinen hullu. Jokainen lyönti rikkoi lapsen pään sisällä olevia lasisia taideteoksia oikeasta elämästä, joista jäi jäljelle kasa värikkäitä sirpaleita. Hulluus. Sitten poika kasvoi 15-vuotiaaksi. Hän käytti tietysti kaiken maailman mömmöjä, joita kaverit tarjosivat. Pojalla oli myös puukko, sytkäri, mopon bensaa, köyttä, kondomeja ja muuta sälää. Hän vihasi äitiään. Eräänä päivänä hän meni ja tappoi hänet. Pojan päässä alkoi soida. Kaikki menneisyyden haamut huusivat hänelle raivoissaan. Pojan tunteet vaihtelivat vihasta sairaaseen nauruun ja suruun. Mitä väliä on enää millään, kun ei ole, millä olisi väliä, kun välikin on vain asia, minkä ihmiset saavat, jos jollain edes olisi väliä, kun millään ei vain enää ole väliä... Poika meni sekaisin. Hän ryösteli mummoja, autoja, lyhtypylväitä joskus päissään ja osti rahoilla muovailuvahaa ja appelsiineja. Hänet saatiin kyllä hoitoon, mutta menneisyyden haavat pysyivät auki. Heti vapaaksi päästyään hän pisti ranttaliksi, ampui ihmisiä ryöstämällään aseella, kirjoitti tarinansa Internettiin ja räjäytti itsensä keskellä paikkaa, jossa oli paljon ihmisiä (ei siis kuitenkaan Internetissä). Oliko hän tosiasiassa edes hullu? Vai pelkästään vihansuruinen?

HullujenhuoneetMuokkaa

Suomen Kela ainakin luultavasti rahoittaa kouluja hullujenhuoneita. Hyvä esimerkki katottomasta hullujenhuoneesta on Ruotsi. Mutta palataanpa Suomen hullujenhuoneisiin. Hullujenhuoneiden seinät ovat valkoisia. Voisi luulla, että se on rauhoittava väri, mutta ei, tässä, mitä mi hullu siitä ajattelee: "Valkoista... Heh.. Heh! Hähähähä! Muahaha! Valkoista, sehän on... Enkelten väri, kyllä... Hähähäää... Ja, ja, ja.. Maidon väri ja HAHAHAHAH! Se on aivan oksettava väri... Grr... En kyllä näytä sitä noille. Aah, kylmää hikeä kohoaa pintaan! Vihaan valkoistAAAAAH! AA! Päästäkää mut pois!!!"

Taas kerran hullulle tuodaan rauhoittavia, mutta ne vain vahvistavat hänen tuntemuksiaan. Mieti, miltä sinusta tuntuisi olla jossain valkoisessa huoneessa, joka on täynnä ei mitään ja seinät ovat pehmustettuja. Hullut kaipaavat toimintaa. Siksi heille pitäisi antaa viihdykettä, kuten kivääriratoja, pensaanleikkuuta, keilausta, metsätöitä, tikanheittoa, miekkailua, itsepuolustuslajeja, kemistintöitä, metallitöitä ja kaikkea sellaista, mihin ei liity yhtään mitään, jonka avulla he voisivat vahingoittaa itseään, taikka jotakuta. Olisi myös varsin mukavaa, mikäli mahdollisuus kirjoitella tiettyyn verkkosivustoon olisi saatavilla muutenkin kuin kilo rauhoittavia suonessa. Viisas onneksi piilottaa ne nenään. Buaha Kela kuitenkin valittaa varojen puutteesta sekä siitä, että hulluille ei saisi antaa mitään tällaisia taitoja/esineitä. Se olisi kuulemma tapaturmariski. Juuri tällaiset asiat saavat hullut vain ahdistuneiksi. Antakaa heille kaikki, mitä he tahtovat, niin he ovat tyytyväisiä.

Hulluuden lisääntymisen vuoksi mm. Helsingin psykologianlaitos on joutunut kehittelemään uusia tapoja lyhentää mielenterveyspotilaiden jonoa. Tapa on kuitenkin yksinkertaisuudessaan nerokas. Ei oteta pahoja tapauksia hoitoon vaan odotetaan niiden tekevän itsemurhan, jolloin jono lyhenee kuin itsestään.

Hullujen oireistaMuokkaa

MonipersoonallisuusMuokkaa

Joskus hullun mieli saattaa muuttua yhtäkkiä. Samalla myös koko persoonallisuus, sen mukana ääni. Tässä esimerkki (älä ole huolissasi, se on näytelty, eikä sitä oikeasti tapahtunut, paitsi sinun päässäsi):

Pertti (hullu) sanoo ruokapöydässä istuvalle Teemulle: "Antaisitko Ketsupin?"
Teemu: "No tottakai, siinä."
Pertti: "Mitä helvettiä sinä oikein luulet tekeväsi, SAATANAN HOMOPASKARUNKKARI?!" ottaen puukon esiin.
Teemu: "Etkös sinä halunnut ketsuppia...?"
Pertti: "EI! EI ketsuppia! Halusin sinappia! Tämä tulee sinulle kalliiksi. Olet ollut muutenkin tuhma poika. Nyt kuolet!"
Pertti viiltää Teemun auki ja alkaa syödä ruokaansa. Sitten hän muuttuu takaisin ja huomaa kuolleen Teemun. "Teemu, mitä tapahtui?!" Pertti menee paniikkiin ja juoksee pakoon.

HarhatMuokkaa

Joskus hullu näkee/kuulee harhoja, kuten tonttuja, jotka käskevät häntä polttamaan kaikkea. No tottakai tonttua pitää totella, sillä muuten se HUUUUTAAAAA PÄÄÄSSÄSIIIIIII eikä lopeta. Se haukkuu hullua niin kauan, että jompikumpi alkaa itkeä. Se todellakin musertaa mielen, eikä sille mahda mitään. Se on siis vähän niin kuin koulu.

VihaMuokkaa

 
Alan ammattilainen antamassa pienen demonstraation siitä, kun perhe ajaa rasittavuudessaan hulluuden partaalle.

Joskus hullu saattaa saada raivokohtauksia, joita ei voi hillitä. Ne johtavat yleensä aina jonkun kuolemaan. Hyvin usein hullua ei tuomita murhasta juuri tämän hulluuden takia. Hullu pääsee toistamaan itsensä taas.

Oletko sinä hullu?Muokkaa

Oletko koskaan miettinyt että kuka tahansa voi olla hullu - jopa SINÄ! Mutta ei hätää, ennen kuin menet hakemaan rauhoittavia, tässä on muutama ohje joilla voit kokeilla oletko hullu.

  • Laske tämä summa: 14+14 Jos sait tästä tulokseksi 60 tai enemmän, olet aivan täysijärkinen. Lievästi hullut saavat tästä yleensä noin 40, ja vaarallisimmat psykopaatit 28.
  • Lue tämä lause:
    Jos tämä teksti ei ole vihreää, sinulla ei ole mitään hätää
  • Lopuksi katso tuota kuvaa:

Näin voit siis helpottuneena todeta olevasi täysijärkinen. Mutta jos luit vielä tämän lauseen olet hullu.


Voit hankkia edellisen virkkeen luettuasi täysin pätevästi hullun paperit.

 
Hullun legitimaatio on hyödyllinen dokumentti, jonka liittäminen CV-luettelon liiteosastoon antaa sinulle huomattavasti paremmat mahdollisuudet saada vastuullinen toimi Arkadianmäen kakolassa.

Tämän dokumentin saamiseksi sinä tarvitset vain lipun Leonardo da Vincin aikakoneeseen, ja pääset pikimmin käymään keskiajassa Suomen ainoassa hullun diplomia tehtailevassa instituutissa. Vaikka hulluutta esiintyy toki nykyajassakin, ei mikään ole alkuperäisen dokumentin veroinen.


Hulluuden taustatekijätMuokkaa

Hulluustutkimus on erittäin ajankohtainen tutkimusala. Yleensä hulluja yhdistää se, että heillä kaikilla on ollut tai on jonkinlaisia kontakteja maan ulkopuoliseen elämään. Onkin siis herännyt ajatuksia, että hulluus on saattanut tarttua yksilöön muukalaisilta. Tällä hetkellä tutkitaan aktiivisesti sitä, onko hulluus tavallinen infektio vai kenties sukupuolitauti. Moni hullu on nimittäin antanut sen suuntaisia lausuntoja, että heitä on ronkittu muukalaisten avaruusaluksessa. Tutkimustuloksia tukee monet faktat. Mm. tutkija Adolf Hitler kertoo uusimmassa teoksessaan "My camping", kuinka hänet kaapattiin kesken metsäretken. Hän kuvailee hämmästyttävän tarkasti, mitä hänelle tehtiin ja miten se on vaikuttanut hänen myöhempään elämäänsä. Hän kokee voimakkaasti olevansa uhri ja on myöhempien vaiheittensa seikkailuissa huomannut hulluuden tarttuvan myös ihmiseltä ihmiselle. Oman kertomansa mukaan hän itse tartutti mm. Stalinin. Tartuttamishetkeä ei ole taltioitu, mutta heidän tiedetään suunnitelleen tapaamista useita viikkoja puhelimitse. Hitler myös vakuuttaa, että hulluus on aina ja ehdottomasti sukupuolitauti.

Katso myösMuokkaa