Puhelinhäirintä

1876 italialainen keksijä Antonio Meucci keksiessään puhelimen tuskin aavisti, millaisen voimakkaan salaseuran hän keksintönsä ympärille tulee saamaan. Toukokuun 5.1925 aloitti ammattimaiseksi uskontokunnaksi jalostunut kansainvälinen salaseura "Meuhci" toimintansa. Seuran nimi päätettiin juhlavissa tunnelmissa naantalin luostarissa, joka tunnettiin vielä 1500 -luvulla birgittalaisluostarina. Nykyään jäljellä sanotaan olevan vain naantalin kirkko, mutta sinnikkäiden huhujen mukaan birgittalaisluostari toimii edelleen salaisen Meuhci -salaseuran kokoontumispaikkana. Seremonioiden kunniaksi Meucci -alttarin yläpuolelle asennettiin huhujen mukaan Antonio Meuccin kuva ja takaseinälle Antonio Meucci ristiinnaulittuna, yhdysvaltalaisen Alexander Graham Bellin hakatessa viimeistä naulaa alaraajoihin. Näiden symbolien uskotaan olevan salaseuran messujen hallitsevina pyhinä palvonnan kohteina edelleen. Puhelinhäirintää amatööritasolla harrastetaan laajalti ympäri maailman.


Puhelinhäirintä yleensäMuokkaa

Jo ensimmäisten puhelinten tultua tavallisen ihmisen käyttöön, aloittivat samoihin aikoihin puhelinhäirinnän pioneerit työnsä. Puhelinhäirinnäksi koetaan puhelimitse tapahtuva yhteydenotto, joka aiheuttaa mielipahaa sisällöltään tai määrältään. Puhelinhäirinnäksi koetaan myös tekstiviestitse tapahtuva loukkaaminen tai uhkailu. Nykyään alan todelliset ammattilaiset ovat jalostaneet puhelinhäirinnän psykologian taiteenmuodoksi ja ihmisten manipuloinniksi, vallan työkaluksi.

Meuhci nykyäänMuokkaa

2000 -luvulla salaseuran toiminta on nimettömien turvallisuuslähteiden mukaan jo erittäin pitkälle jalostunut ja piinkovalla psykologian ammattitaidolla kuorrutettu uskonnollinen yhteisö, joka hallitsee pyramidimaisesti arviolta 10 000-20 000 täysammattilaisen muodostamaa ydintä eri puolilla maailmaa. Salaseuran olemassaolon tunnusti CIA vasta vuonna 2001 WTC -tornien räjäytyksen jälkeen. Silloinen Yhdysvaltain presidentti George Walker Bush myönsi epävirallisessa tilaisuudessa Kreikan suurlähetystössä vuonna 2005 heidän olevan varmoja, että Meuhci oli sekä WTC-iskujen takana että myöskin siitä johtuneiden salaliittoteorioiden takana keräten valtavan omaisuuden vakuutuspetoksilla. George Walker Bush paljasti myös salaisessa nauhoituksessa pelkonsa, ettei valtion virkakoneisto voi olla koskaan varma, tuleeko viesti aina häneltä, korkealta virkamieheltä vai Meuhcilta. Samaisessa tilaisuudessa hän paljasti itkuisena tilaavansa suomen kielistä 7 päivää -lehteä, Aku Ankkaa, Apua, Suomen kuvalehteä, Kotitakkaa, Nakke Nakuttajaa, Me Naiset -lehteä, Kouvolan Sanomia, Veikkaajaa, Kodin Kuvalehteä, Libelleä, Prinsessa -lehteä, Etelä-Saimaata, Helsingin Sanomia, Cosmopolitania ja Hymyä vaikkei osaa edes suomen kieltä. Useista yrityksistä huolimatta edes turvallisuuspalvelu ei ole saanut tilauksia päättymään. Luvattuja rannekelloja, taskulaskimia, prinsessa julistetta, Roope-penaalia ja 82 tuuman televisiota ei ole tullut vaikka laskut on maksettu.

Joitain tietoja salaseuran historian ainoalta loikkarilta (2 päivää loikkauksen jälkeen hänet löydettiin matkapuhelimensa luota koomassa, mistä ei ole vieläkään herännyt) on kuitenkin saatu vuonna 2008. Loikkarilla ei ollut identiteettiä ja oikeaa nimeä ei ole saatu selville. Loikkarilta ehdittiin saada tietoja mm. salaseuran joistain pyhistä kirjoituksista, kuten alla olevat 10 mahtikäskyä. Meuhcin arvellaan hallitsevan erilaisten bulvaanien kautta jopa 50% maailman puhelinmyyntiyhtiöistä, pankeista ja mediasta. Nykyään toiminta ulottuu vahvasti myös internettiin ja sen pelätään avaavankin salaseuralle sen viimeisenkin lukon maailmanhallinnan tieltä.

  1. Tehtävämme on hallita maailmaa, mutta jättää se eloon.
  2. Älä koskaan paljasta Meuhcin jäsentä ulkopuolisille.
  3. Opiskele, viisastu, hoida terveyttäsi ja laadi suunnitelmia.
  4. Älä koskaan epäröi toteuttaa Meuhcin käskyä ja manipuloida muita.
  5. Antonio Meucci on Jumalasi, Sinulla ei ole muita Jumalia.
  6. Älä epäröi kerätä omaisuutta oikeudenmukaiselle järjestölle.
  7. Varo Alexander Graham Bellin, tuon antikristuksen ja hänen seuraajiensa houkutuksia.
  8. Älä epäröi ottaa huostaasi lupaavaa potentiaalia.
  9. Mitä suurempi onnistunut suunnitelma, sitä suurempi taivaspaikka Antonio Meuccin luona.
  10. Ole tietoinen, Meuhcin ylipapisto tietää kaiken.

Kuuluisia Meuhci -teorioita maailmallaMuokkaa

Useat tutkijat ovat epäilleet EU:n vuoden 2011 rahoitusongelmien sekä pankkikriisien olevan Meuhcin käsialaa ja rahastusta. Suuren suunnitelman ollessa kolmanneksi viimeisessä vaiheessa.

WTC -tornien vuoden 2001 syyskuun 11. päivän räjätyksien epäillään olleen Meuhcin järjestämä väärinkäsitys, edelleen jatkama salaliittohuijaus ja mittava vakuutuspetos.

Vuoden 2005 euroviisuvoittajan epäillään olevan Meuhcin puhelinorganisaation työnäyte, sillä kukaan ei tunne sellaista ihmistä, joka myöntäisi äänestäneen Lordia. Vedonlyöntitoimistoissa kerroin oli huikea ja tiedetään valtavista summista, mitä pelattiin Lordilla. Ainakin 32 vedonlyöntitoimistoa joutui konkurssiin. Vuonna 2005 Lordin voiton jälkeen maailman suurin vedonlyöntitoimisto Ladbrokes ja netin suurin Betfair vaihtoi omistajaa. Nykyisin yritykset omistaa yksityinen taho, jonka epäillään voittaneen valtavia summia Lordin menestyksellä.

Joidenkin arvioiden mukaan joka toinen puhelinmyyjä tuo rahaa Meuhci -organisaatiolle.

Bilderberg -salaseuran uskotaan olevan Meuhcilaisten perustama sivuliike varsinaiselle toiminnalle vieden huomion pois Meuhcista. Nimi juontaa juurensa Birgittalaisluostarin nimestä.

Kuuluisia Meuhci -teorioita suomessaMuokkaa

60-luvun lopussa ja 70-luvun alussa Pudasjävellä koettu ufoaalto on joidenkin skeptikoiden mukaan Meuhcin kokeellista puhelinhypnoosia. Teorian mukaan puhelimen kautta hypnotisoitiin satoja ihmisiä näkemään illuusioita, kuten lentäviä lautasia ja humanoideja.


Meuhcin epäillään sekaantuneen Tarja Halosen valintaan presidentiksi vuosina 2000 ja 2006. Vuoden 2000 vaaleissa uskotaan Meuhcin asettuneen Halosen tueksi Esko Ahoa vastaan Esko Ahoa tukeneiden Auringon lapset -uskontokunnan ja Meuhcin välisen valtataistelun takia. Auringon lapset yritti päästä käsiksi politiikkaan ja puhelinmyyntitoimintaan. Vuonna 2001 Auringon Lapset tuhottiin Tarja Halosen ja SUPOn toimesta suomesta sukupuuttoon ja järjestön rippeet alistettiin Meuhcin alaisuuteen sekä uudelleen ohjelmoitaviksi. Tunnetut entiset jäsenet myyvät kaikki lehtiä tai muita tuotteita puhelimitse. Median ulkopuolelle jääneiden arvioiden mukaan vuoden 2006 Meuhcille uskollinen Tarja Halonen palkittiin toisella presidenttikaudella, eikä Sauli Niinistön NATO -myönteisyydestä pidetty, sillä Meuhci halusi myydä kaikki ilman turhia välikäsiä tai kilpailua suomen puolustusvoimille. Tarja Halosta äänestäneiden itkun sekaisia kokemuksia: "Ääni päässäni pakotti äänestämään Tarja Halosta", " En kyennyt kirjoittamaan Martti Ahtisaaren nimeä paperille vaikka yritin useasti, joten kirjoitin Tarja Halosen nimen ja heti minut valtasi taivaallinen hyvän olon tunne ja näin Jeesuksen", "En muista vaalipäivästäni mitään", "Viimeinen muistikuvani on keskusteluni sinnikkään lehtimyyjän kanssa", "Vihaan Esko Ahoa. En tiedä miksi?", "Antonio Meuccin kuva ilmestyi banaaniin ja käski äänestämään Tarja Halosta kun kuorin sen".