Vai tarkoititko jostain syystä sitä heppua, joka viskoo rappausta seinille? Artikkelia semmoisesta ei vielä ole, joten voit kirjoittaa sellaisen ihan vapaasti. Tai totta puhuen et voikaan. Lue ensin tämä artikkeli ja ohje.

Rappari (engl. rapist) on tiettyyn alaan spesialisoitunut duunari. Rapparit ovat nykynuorten (paitsi hevareiden ja maalareiden) suurimpia idoleita, ja he ovatkin nousseet populaarikulttuurin huipulle. He ovat myös hyvä apu, jos sinun täytyy rapata seiniä. Rapparit tunnistaa löysistä, usein työmailla käytetyistä vaatteista, rumista lippalakeista, räteistä, joita he usein pitävät päässään ja jou-sanan hokemisesta aina, kun laasti roiskuu ympäriinsä. He eivät ole myöskään ikinä kuulleet vyöstä, ja kun heille huomautetaan, he yleensä vastaavat asiaan perinteisesti "Haista vittu homo paska", joka tarkoittaa suomeksi: "Anteeksi, mutta teen juuri nyt tarkkuutta vaativaa työtä ja housunikin ovat liian suuret, palaa asiaan myöhemmin."

Harvinainen näky: valkoinen rappari (rappaus withis) päässään musta lippis

Nämä käsityöläiset ovat levittyneet Suomeen Amerikasta ja Englannista, jossa muuraus- ja rappauskulttuuri on alun perin kehittynyt. Rappaaminen on satoja vuosia vanha julkisivun käsittelytapa, ja näitä alan työläisiä arvostetaankin huomattavasti tavallista pintakäsittelijää enemmän.

TriviaaMuokkaa

  • Rappari käyttää sanaa nigga 1 097 kertaa päivässä. Jos laasti kiinnittyy seinään huonosti, sanan käyttöaste kasvaa toiseen potenssiin.
  • Keskivertorappari käyttää sanaa motherfucker 10742 kertaa päivässä.
  • Rapparit ovat viileitä kantaessaan kultaketjuja, jotka ovat isompia kuin mummosi pankkitili, koska metalli johtaa hyvin lämpöä.
  • Rapparit kärsivät lisäksi usein pakkoliikkeistä, joten on suositeltavaa käyttää suojalaseja liikkuessaan rapparien läheisyydessä.
  • Ajoittain isoäitinsä keittokomerossa levyjä hinkkailevan rapparin voi tunnistaa myös jatkuvasta kovapintojen hiveltämisestä eli skrätsä-däämisestä.
  • Rapparien ego on niin suuri, että se ei pysy normaalikokoisten vaatteiden sisällä, joten he valitsevat mahdollisimman isot vaatteet.
  • Rappareille on pakonomaista rikkoa kaikki mikä ei ole omaa. Tämä johtuu siitä, että heidän aiheuttamansa vahingon kasvaessa myös tarve heidän palveluksilleen kasvaa. Tällä tavalla he varmistavat oman toimenkuvansa jatkuvuuden.
  • Muunmuuassa armeija on saanut ideoita rapparien pukeutumisesta, sillä XXXL-housuihinhan mahtuu koko varustus.
  • Toisin kuin hevarit, jotka loistavat yksilöinä, rapparit tappelevat varjoninjakloonitekniikkaa käyttäen ja luovat itsestään näköiskappaleita tappelussa auttamaan. Tämän takia usein näkee yhden hevarin tappelevan tasavertaisesti tusinan rapparilta näyttävän hepun kanssa.

Kuuluisia rappareitaMuokkaa

  POPPOPPOPPOPPOPPOP. Tämä ylikaupallinen ja mukarankkuudella myyvä artikkeli on tynkä.
Auta heavyä pysymään pienen piirin alakulttuurina
.