Repiminen

Stop hand.png Tämä artikkeli on psykiatrisen hoidon tarpeessa.
Voit auttaa Hikipediaa antamalla sille terapiaa.

»Tervehdin sinua, Tapio!
Revi elimeni irti!
Revi mahani auki! Juo vertani.»
(Radiopuhelimet: ”Tapio”)

Repiminen on harrastus ja toiminta, joka tuottaa yleensä seksuaalista nautintoa tai kipua riippuen asiastayhteydestä. Elinten repiminen aiheuttaa hyvän tunteen kun on maannut muutaman minuutin ja lakkaa tuntemasta yhtään mitään. Voimakeinona väkijoukon keskeltä repiminen lisää aggressioita kohteessa, mutta paperin repiminen voi tuottaa jopa seksuaalista nautintoa tekijälle.

Paperin repiminen

Tätä harrastavat yleensä pikkulapset, jotka saavat kiksit jo sanomalehden repeämisen äänestä. Erään tutkimuksen ja yleisen kuvan mukaan naiset ovat harrastuneita paperin repimiselle. Usein varhaisteini-ikäiset weeaboot ja emotytöt saavat orgasmin repiessään palasiksi pilalle menneitä piirustuksiansa. Tätä vanhemmat ihmiset repivät paperia vaan siksi, että on liikaa aikaa (ei Illuminatin tietoa papereissa) tai hävittäessä Illuminatin luottamuksellisia tietoja.

Paperin repimisen tyypit

Extrahidas
Ei halua herättää huomiota äänellä.
Hidas
Liikaa aikaa. Usein varhaisteini-ikäinen naispuolinen weeaboo tai emo saa orgasmin kävellessään lähimmälle roskikselle ja repiessään neljään osaan pilalle menneen piirustuksen. Kuuluu: *kiroilua* ja KRÄÄS, KRÄÄS.
Normaali
Illuminatin asiakirjojen hävittäminen.
Hätäinen
JUNKMAIL WARNING!!!!!!!

Katso myös

Aiheesta muualla