Hiktionary:R

(Ohjattu sivulta Ripuli)
Help-books-aj.svg aj ash 01.svg
Tervetuloa Hiktionaryyn, Hikipedian kadonneeseen sisarprojektiin, jonka tavoitteena on määritellä kaikki se, mikä olisi parasta jättää määrittelemättä.

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z Å Ä Ö *

R niin kuin rektaalinenMuokkaa

RaatoMuokkaa

Laestadiolaisten kaikkein voimakkain kirosana on raato. Esim. he eivät voi sanoa "Esteri" - koska sillä viitataan perseeseen. "Essi" on heidän toiseksi voimakkain ilmaisunsa. Raatona maantiellä (es. #3 Nainen) on Kärppien eräs hyvin suosittu kannatuslaulu.

RaejuustoMuokkaa

Raejuusto on muumeista tehtyä jauhelihaa. Raejuuston valmistusprosessi on yksinkertainen. Muumi ripustetaan hännästään roikkumaan ja lasketaan lihamyllyyn, joka jauhaa muumin raejuustoksi. Raejuusto pakataan lopuksi myyntipakkauksiin kuljetettavaksi kauppoihin. Yhdestä aikuisesta muumista saadaan n. 50kg raejuustoa.

Prosessissa "ylijäämäksi" jääneet muumien hännät jatkojalostetaan yleensä avaimenperiksi tai hyppynaruiksi.

RaggaritMuokkaa

Raggarit ovat häiriköitä, paikkojen (tai itsensä) hajoittajia ja keskikaljan suurkuluttajia. Raggareiden keskuudessa Karjala on suosituin kaljamerkki. Raggarit ovat myös niitä poliisien ylimpiä ystäviä (tai ainakin heidän promilemittarien ystäviä). Kun raggariporukka norkoilee kylillä ja heillä on tylsää, kuulee usein lausahduksen "Keksitäähän jotai tyhmää" tai "mitäs tänään hajoitetaan". Ennen raggarit olivat ns. häjyjä. Nykyisin raggarin tunnusmerkkejä ovat: New York-lätsä, siilitukka, löysät farkut ja baseball tai nahkatakki, röyhtäileminen ja kiroileminen. Raggarit ovat aikalailla verrattavissa lukio-"opiskelijoihin". Ennen raggarit olivat James-farkkuihin, nahkarotsiin ja tennareihin sonnustautuneita rasvalettejä, jotka kuuntelivat rockabillyä.

Raid Over MoscowMuokkaa

Raid Over Moscow on eräs suosittu Reaganin ajan tietokonepeli, joka sisältää bugin. Väärästä kulmasta ammuttu ohjus kaataa koko pelin. Venäläiset ovat keksineet niin kutsutun Putinin ajan kakkosversion, eli Raid Over Mosulin. Siinä väärästä kulmasta ammuttu ohjus lähettää kotiin koko Itämeren laivaston.

SKDL:n (myöh. Demokratian vaihtoehdon ja Vasemmistoliiton) turkulainen kansanedustaja, raittiusmies ja vapaa-ajattelija Ensio Laine (s. 1927) käytti Suomen parlamentin aikaa tekemällä eduskuntakyselyn siitä, kuinka peli vahingoittaa "naapuriystävyyttä" ja "rauhankasvatustavoitteita".1 http://yle.fi/aihe/artikkeli/2012/01/18/raid-over-moscow-peli-sai-suomessa-aikaan-poliittisen-kriisin Tämä nosti pelin myyntitilastojen kärkeen Suomessa, sillä jopa ydinsodan ajatus oli suositumpi kuin Ensio Laine poliitikkona ja ihmisenä. (Ja on edelleen.)

RaitiovaunuMuokkaa

Tekninen tekniikan keksintö, jolla Tampereen kaupunki nappaa itselleen vuoden 2020 Tekniikan Nobelin palkinnon. Tämä kulkupeli on myös eräs varsin nerokas keksintö, jolla saadaan suuri määrä ihmisiä sullottua pieneen sumppuun. Oli kaikkein ensimmäisin asia, joka todistetusti lähti pelaamaan ja rullaamaan uudelleen Hiroshimassa pommin räjähdettyä. Helsingissä on metron ja raitsikan (myös spora) toimittaja sama eli Siemens. Siinä se suurin syy siihen, miksi ei kumpikaan toimi. Lisäksi Siemens siemensi Länsimetron viivästymisen, OL3:n lykkäytymisen ohella. Sähkövirran antaja: OL3 lykkäysi yhdellä vuosikymmenellä. Tampereen rollikat eli ratikat tullenee toimittamaan Toshiba. Turkulaiset ehtivät 1970-luvulla hävittää ratikkansa, mutta harkitsevat vakavasti niiden palauttamista kilpavarustelun nimissä, jos nyt kerran Tampereellakin.

Raitis ulkoilmaMuokkaa

Raitis ulkoilma on taivaaseen pääsevien oikeiden uskovaisten seksuaalivalistuskeino. Kun penis jöpöttää tai alkaa kiinnostamaan, mitä housuissa on, kehoitetaan lähtemään raittiiseen ulkoilmaan. Järjestetään oikein raitis ulkoilma -tapahtumia. Niissä muodostetaan pareja, jotka kyntävät kerran peltomme ja valistavat kuin me valistimme. Raitista ulkoilmaa on testattu menestyksekkäästi sotilailla ja merimiehillä. He hallitsevat seksuaalikäyttäytymisen.

Raitis ulkoilma valistuskeinona ei johdu siitä, että seksuaaliasioista olisi vaikea puhua tai että uskonnollisilla ryhmittymillä olisi liian vähän tietoa seksuaaliasioista. Ehkäpä korpelalaiset tekevät poikkeuksen.

RaittiusMuokkaa

Raittius (lat. a-narkia) on päihteettömyyttä. Raittiusliikkeessä kenties parasta on, että M. A. Numminen on tehnyt sille tilaustyönä laulun.

Rakkaimmat aamunavauslaulutMuokkaa

  • Absoluuttinen Nollapiste – ”Ylioppilaat”
  • John Cage – ”As Slow as Possible”
  • Captain Beefheart & His Magic Band – ”Flash Gordon's Ape”, ”Dachau Blues”
  • Eric Dolphy – ”Straight Up and Down”
  • King Crimson – ”Thrakattak parts I-II”
  • Krzysztof Penderecki – ”Trenodia Hiroshiman uhreille”
  • Shitter Limited – mikä tahansa kappale

RamenMuokkaa

Ramen, japanilaisten suurta herkkua oleva nuudelikeitto. Tunnetaan länsimaissa nimellä kusi. Kerrotaan, että jo 400-luvulla Japanin ensimmäisiin keisariheimoihin kuulunut Richard Dean Anderson löysi muskottipuita etsiessään lähteen, josta pulppusi "jumalten nestettä". Ääliökin olisi tajunnut nesteen olevan puhdasta virtsaa. Kukaan järki-ihminen ei kyllä virtsaa juo. Nykyään ramen on esillä melkein kaikessa, myös Narutossa.

Etelä-Korealaiset niin sanotut Gosut, nauttivat omaa punaisen sävyistä ramen-keittoaan ennen pelin alkua. Punaisen värinsä Etelä-Korealainen ramen saa punaisesta nesteestä, joka on keitossa mukana jo ensimmäisestä valmistus vaiheesta lähtien. Etelä-Korealaisesssa ramenin maussa on rautainen vivahde.

RaskasvesimeloniMuokkaa

Raskasvesimeloni on 2000 tonnia painava melonilajike joka syntyy kun vesimelonin päälle kaadetaan rikkihappoa.

RasvanahkaMuokkaa

”Pitäs varmaa ottaa oma henkivakuutus...”

~:DD

Rasvanahka on ihon ylirasvoituksesta kärsivä valuva motoristi, joka ajelee viritetyllä PV:llä. Hän on Lalli Leipäjuuston lähin ystävä, ja on tämän tukena aina kun nimetön terroristijoukko räjäyttää Lallin omakotitalon.

RasvaMuokkaa

Rasva on hyvin tärkeä alkuaine, jonka Jumala loi nälissään, halutessaan keksiä uuden, paremman (kuin kuiva kurkkuun takertuva leipä) ruoan. Vahingossa Jumala kuitenkin sai aikaan liikalihavuutta yli puolille maan, nimeltä Amerikka kansalaisista. Rasvaa voidaan tunnetusti käyttää myös liukuvoiteena, ja suurten räjähteiden, kuten Ydinpommin valmistamisessa.

  • JEE, YDINPOMMI! ~UltimateKrapula

Red BullMuokkaa

 
OpenArena sponsoroi Red Bullia kaudella 2011. Red Bull on siis kommunistinen F1-talli.

Red Bull on kaupoissa myytävä lisäaineellinen neste, jonka mainoslause on "Red Bull antaa siivet." Lauseesta huolimatta se ei anna siipiä, vaan muuttaa sinut itsetuhoiseksi.

Red Bullilla on myös vuonna 2005 ajelunsa aloittanut F1-talli sekä vuodesta 2006 alkaen ajanut kakkostalli Scuderia Toro Rosso. Adrian Newey on suunnitellut autojen rungot, Red Bull on antanut niille siivet.

AakkosjärjestysMuokkaa

Aakkosjärjestys on fasistinen järjestelmä, jolla yritetään luonnonvastaisesti standartoida kirjaimien järjestys luettelomalliin.

ReikäMuokkaa

Subst., käänteinen tappi. Reiän koosta riippuen sinne voi työntää sormen (useimmiten peukalon), nyrkin, pään tai vaikkapa anopin. Kaivo on hyvä esimerkki reiästä. Toisin kuin usein luullaan, vagina ei ole reikä, vaan vako. Maailman tunnetuin reikä on persereikä, jonka vastakohta on anustappi.

Reikä on myös parakonsistentin logiikan mukainen käsite, sillä se suurenee sitä mukaa, mitä enemmän siitä otetaan pois. Reiän koko ja siitä pois otettavan materian määrä ovat siis suoraan verrannollisia.

ReivitMuokkaa

”Reivit: tylsiltä ihmisiltä tylsille ihmisille.”

~Morrissey

Reivit ovat koko yön kestävä jopa satojen laivojen tapahtuma, jossa reivataan purjeita. Yleensä reivit tapahtumat poukamissa, mutta reivipuristit pitävät reivejään myrskyisellä avomerellä. Tätä perustellaan sillä, että alkuperäinen varsinainen syy on huono sää.

RekisterikilpiMuokkaa

Rekisterikilpi on useimpien laillisten ajoneuvojen jommassa kummassa tai molemmisa päädyissä sijaitseva tunnistekilpi, joka on sitä varten, että sen voi irrottaa poliisin tai mafian tai molempien hämäämiseksi.

RenkomäkiMuokkaa

Lahden eteläisessä osassa sijaitseva porvarillinen maanosa. Tunnetaan taru sormustenherra trilogian kuvauspaikkana ja kuuluisista asukkaistaan, kuten "Se Jaska sieltä pubista" ja Arto "punainen volvo" Puubertti

RennieMuokkaa

Rennie on Herpeksen hoitoon tarkoitettu vatsalääke jota ei myydä ilman reseptiä, ja silloinkin vain kolmen lääkärin allekirjoittamana.

ResisposseMuokkaa

Resisposse on suomalainen puolue, jonka tavoitteet ovat saada Suomesta järkevämpi paikka asua. Resispossen motto on "Frendit hei, meil on täällä bileet", mikä tarkoittaa, että eduskuntaa voisi pitää diskona. Resispossen radiossa soiva vaalimainos

RevisionismiMuokkaa

Erit. historiallinen. Vakiintuneiden käsitysten muuttaminen yhden tai useamman ihmisen osalta. Syvärevisionistit kyseenalaistavat jopa nykyhetkessä välittömästi näkyvät erottelut esim. viitaten suvereenisti turkkilaisiin, iranilaisiin ja kurdeihin arabeina. Tähän liitty joskus myös geografinen revisionismi, jossa Keski-Aasia kämmätään osaksi Lähi-itää.

RiekkoMuokkaa

Riekko on punainen lintueläin, jolla on 3,6 jalkaa ja yksi sininen silmä. Riekot ovat aggressiivisia eläimiä, jotka voivat käydä päälle. Etenkin aataminomenat saavat riekkolinnun näkemään punaista. Suomessa on tapahtunut viimeisen vuoden aikana kymmenen tapaturmaa, joissa riekko on puhkaissut ihmisen aataminomenan.

RiimukirjoitusMuokkaa

ᚱᚢᚾᛟ on viikinkien kirjoitusta, jota käyttivät muinaiset skandinaavit, sekä monet muut Pohjoisen Germaaniset Kansat. Muinaisaikoina riimuilla nähtiin maagisia voimia, sillä ne oli hankkinut itse viisauden ja kuoleman Jumala Odin, joka harjoitti tehokkainta tiedettyä tiedonhankintamenetelmää, eli keihästi itsensä puun kylkeen ja riippui siinä yhdeksän päivää. Siinä hän oppi maagista laulua ja kahdeksantoista riimua. On huudeltu, että monet saavuttavat luku- ja kirjoitustaidon sekä laulutaidon perusteet yleensä koulussa jo ensimmäisellä luokalla. Tämä huomautus väheksyy ekaluokkalaisten kärsimystä ja jättää huomiotta, että Odin oppi nämä taidot muutamassa päivässä, eikä vuodessa. Uusnatsien piirissä riimujen piirtely ja tatuointi ja riimuaiheinen koristelu on muodissa, sillä tämä ihmisryhmä kannattaa kipua ja väkivaltaa tiedonhankintakeinonaan ja vaalii ekaluokkalaisen tasoista kansallisaatteellista sivistystasoa.

Todellisuudessa riimutekstit eivät ole kovinkaan jänniä. Ne ovat melkein järkiään banaaleja kirjoitusprosessista kertovia metatekstejä, joiden kirjoittajilla olisi petrattavaa kirjoitus- ja graafikontaidoissaan. Ne siis muistuttavat melko paljon moderneja päiväkirjablogiartikkeleita.

RikkuriMuokkaa

Rikkuri (Operarius antioperistitius) on työläislaji, joka tulee itse toimeen palkkatyöbiotoopeissa tukeutumatta lauman ohjaukseen. Itsellisyytensä vuoksi rikkuri on järjestäytyneen ammattiliittoyhdyskunnan pahin luontainen vihollinen. Rikkurit erottuvat muusta laumasta korkeamman älykkyytensä lisäksi ainoastaan aikoina, jolloin elinympäristö muuttuu lakkoiseksi. Yksikään lauman jäsenistä ei saa olla ystävällisissä väleissä rikkurin kanssa edes elinympäristön palattua entiselleen.

Rillit huurussaMuokkaa

Rillit huurussa on Subin esittämä televisiosarja, joka kertoo Aasiassa, Afrikassa ja Australiassa, sekä eräillä Tyynen meren saarilla elävistä varpuslinnuista, joiden pintaa peittää jääkiteistä muodostunut peite.

RingetteMuokkaa

Ringette on Nigeriassa keksitty urheilulaji. Se keksittii edellisvuonna, koska jalkapallo meni puhki ja jääkiekko katosi. Sitä pelataan jääkiekkokaukalossa, koska omiin kaukaloihin ei ole varaa. Ringette on myös taloudellisesti aivan hirveää, se saa rahat sarjaansa palauttamattomista tölkkien panttirahoista ja liigajohdon urakkana tehdyistä siivousurakoista Somalian eteläosissa. Itse lajina se on myös hirveä. Kaikki pelaajat luistelevat sinisen (muihin väreihin ei ollut varaa) rinkulan perässä. Mailoinaan pelaajat käyttävät jääkiekkomailoja, joista lapa on katkennut irti. Mailat haetaan yleensä jääkiekkohallien läheisyydessä olevista roskalaatikoista.

RinkeliMuokkaa

Rinkeli on pyöreä leipä, jonka keskellä on reikä: eli toisin sanoen sokeriton ja uppopaistamaton donitsi. Pahan makuinen, mutta on kerännyt suosiota laihdutusdonitsina.

Rin Tin TinMuokkaa

On ainoa transuksi todistettu koira. Polveutuu tiettävästi koirista Sii Tin Tin ja Emä Tin Tin. Vääränlaisen kasvatuksen takia tämä eliö oli lopetettava heti aikuistuttuaan.

RipaskaMuokkaa

Ripaska on vanha venäläinen kansantanssi. Mythologisen tarinan mukaan ripaskan on keksinyt siperialainen sankari Igor Kakarov. Kerrotaan, että hän kärsi usein susia vastaan jäätiköllä taistellessaan pahasta ummetuksesta. Tämän vuoksi susia potkiessaan hän kehitti kyykkyhyppelyn avulla ratkaisun ongelmaansa. Ripaskan on huhuttu olevan etevä iskukeino Venäjällä, mutta Suomessa tyydytään edelleen (onneksi) perinteisiin menetelmiin. Sen sijaan Karjalan alueella köyhät ummetuksesta kärsivät henkilöt viihdyttävät ripaskalla yleisöä julkisilla paikoilla. Ääritilanteissa tästä on peritty maksuakin, puolin ja toisin. USA:han tämä laji ei ole tosin vielä kiirinyt. Ripaskaa voidaan säestää suositulla "Kakkalinka" -haitarimusiikilla, useimmiten säestys on tarkoitettu vaimentamaan ummetuksen loputtua syntyvät haittaäänet.

RipattiMuokkaa

Se Ripatti suattaapj meinata kahta asijoo ellei usseempatakin. Ainaskin: 1. Kylä Hirvensalmella, ei mitenkään mainittava paikka mutta onhan siel usseempi muatila, lakkaatettu koulu elikkä kylätalo, nii ja männeehän siitä se koski. UPM omistaa Ripatinkosken eikä halua että heijän kaloja sieltä viedään (mutta ee ne nyt tätä yhtä kaipaa...). 2. Sukunimi, nimittäin Ripatteja Savosta löytyy pilvin pimein. Muistuupa mieleeni sellainen tapaus kun oikeusistunnossa sekä vastaajan että asianomistajan ja vielä lautamiehennii nimi oli Justus Ripatti.

RipuliMuokkaa

Ripuli on tauti, joka iskee silloin, kun sitä eniten odottaa. Huomaat, kun yhtäkkiä housusi tuntuvat hieman märiltä. Visva alkaa valua lahkeestasi lattialle. Silloin on mentävä vessaan. Paperia kannattaa heittää pöntön pohjalle oikein urakalla, sillä muuten nopeasti juokseva uloste kastelee pyllysi iskeydyttyään pönttöön. Pyyhkimiseen sen sijaan ei tarvitse käyttää montaa palaa, sillä vetinen paska ei jätä kovin paljon jälkeä.

RistikkoMuokkaa

Ristikko (yleisesti sanaristikko) tarkoittaa kirjaimien asettelua ristiin rastiin ristikkokentään niille tarkoitettuihin pieniin valkoisiin ruutuihin. Jotenkin on voitu olettaa, että ristikot liittyvät jotenkin kristinuskoon. Kuitenkin niiden ratkomiseen usein tarvitaan yli-inhimillisyyttä, jota kristityt pitävät pakanana. Ristikoissa esiintyviä sanoja käytetään nykyään lähinnä ainoastaan Aku Ankassa. Sanaristikolla on olemassa myös vähän häntä vajaampi veli.

RituaMuokkaa

Harrastaa likaista seksiä. Wiktionaryyn sopimaton keksitty sana.

ROFLMaoMuokkaa

ROFLMao on maolaisen uskonnollisen liikkeen sekä kyseisen palvontakultin käyttämä mantra, jonka amerikkalaiset maolaiset ovat naamioineet nettislangissa esiintyväksi fraasiksi. ROFLMao on lyhenne sanoista Rolling On Floor Loving Mao.

RokkariMuokkaa

Yleensä miespuolinen hahmo, jolla on reikiä housuissa, tukka rehottaa kuin siviilipalvelusmiehen jalkakarvat ja rahat lopussa. Kummaa koska yleensä he osaavat soittaa ja sillä saa rahaa. Jotkut vähä-älyiset amikset ja räppärit saattavat luulla rokkaria hevariksi. Tottuus perkele on, että hevareilla on suorat mustan paskan väriset hiukset, joista ottavat voita voileivän päälle, ja hevarilla kaikki on mustaa paitsi umpivalkonen paskanen naama.

RoskaMuokkaa

Hikipedian älykkäin aste. Tällä adjektiivilla poistetaan normaalien ihmisten kommentit ja pidetään Hikipedia nimensä vertaisena hikisenä roskajulkaisuna. Roska taipuu suomen kielessä näin: roska-kakka homo. Jokainen artikkeli ovat muotoa roska, kakka sekä homo, paitsi ylläpitäjien omat.Roska on myös banaaninkuoria joihin ihmisten kuuluu kävellä. Roskaa on myös kaikki jäte, jota heitetään pummien päälle, jotka ovat lehtiroskiksissa.

Roudari-RoopeMuokkaa

Oli yks toope, joka laittoi kaikkei maikkei show:hun. Roudari-Roope ihastui Hengari-Herttaan, mutta tämä pääsi pakenemaan bändin mukana. Tämän jälkeen Roope veti itsensä kiikkuun.

Rozen MaidenMuokkaa

 
Osa artikkelisarjasta
Anime ja Manga


 
Desu.

Ruke RinteinenMuokkaa

On mies, joka tuli tunnetuksi yksitoikkoisesta musiikista ja olkapäiden nytkyttelystä, käsittämättömän siirappisen jenkkisarja frendien yhden jäsenen tanssittamisesta ja alun perin väärän vaimon valitsemisesta (vaihtoi noin 20 v. nuorempaan ja jätti myös kaikki 4-5 lastansa sen entisen hoteisiin).

RumuusleikkausMuokkaa

Rumuusleikkaus on kirurginen toimenpide, jossa potilaan kasvot viillellään pillun päreiksi. Ihmiset ottavat rumuusleikkauksia esimerkiksi välttyäkseen sosiaaliselta kanssakäymiseltä.

RusinaMuokkaa

Metsähallituksen kautta kierrätetty Lamborgini (tai Audi tai BMV).

RungarointiMuokkaa

Rungarointi on masturbaation muoto, jossa esinahka vedetään taakse ja penikseen tartutaan voimakkaasti oikealla kädellä niin, että etusormi tulee terskan alla olevan jänteen kohdalle. Itse masturbaatiovaihe suoritellaan taputtelemalla virtsaputken suuta peukalolla.

RunkutusMuokkaa

Runkutus on eräänlainen edestakainen tiede. Se liittyy usein ratsastukseen. Runkutusta voi tehdä yksin tai kimpassa, riippuen mielentilasta. Makuuhuone on tähän harrastukseen paras paikka!

RuovesiMuokkaa

Ruovesi on helvetin pieni tuppukylä jossain Tampereesta 70 km pohjoiseen, tien numero 66 varrella. Ruoveden suurin nähtävyys on kaikkien kantabaari, Popo. Ruovedellä on myös Runebergin lähde, joka on tietenkin täynnä läskien kusta. Ruovedella 60% asukkaista on juoppoja ja jääkiekkoilijoita, ja loput 40% muuten vain viinaanpäin meneviä. Paikkakunnan harrastusmahdollisuudet ovat mittavat; juoruaminen, pesäpallo, jääkiekko ja röökinpoltto ovat vuosien saatossa vakiinnuttaneet paikkansa Ruoveden Pirkkojen urheilutarjonnassa. Pirkkojen runsaasta harrastusmahdollisuuksien kirjosta kuitenkin kaikista suosituimmaksi yltää ylenpalttinen esiaviollisen seksin harrastaminen, jossa erityisesti Ruovesiläiset perheenisät sekä Ruhalan heppatytöt ovat niittäneet mainetta jopa kuntien välisissä sarjoissa.


Varo (ja vältä jos suinkin mahdollista) näitä Ruovedella:

- Perheenisät - Jääkiekkoilijat - Utukantien kerrostalot - Erinäiset saunaillat - Ruhala

RusinaMuokkaa

Rusina on yleensä ruskea, jokseenkin ryppyinen. Rusina valmistetaan vetämällä uloste ulos jäniksen perseestä ja kuivattamalla se (jänis). Rusina on tunnettu myös kiertokulustaan. Kierrätetyn rusinan tunnistaa sen hajusta ja mausta. Rusinoita tuotetaan pääasiassa mummomaissa.

RusketusMuokkaa

Rusketus saapui Afrikasta vuosia sitten muuttolintujen mukana ja levisi pohjoiseen aina Antartikselle saakka. Se tarttui kasvistoon, mineraaleihin ja veteen, ja lopulta eläimistöön. Tuolloin ei vielä tiedetty sen olevan väri. Kun värit keksittiin rusketusta alattiin kutsumaan punotukseksi. "Oikea" rusketus tuli muotiin kun sen huomattiin parantavan punotusta. Pisamaihoiset ottivat sen muotiaseeksi, ja siitä kehittyi oma punk-alalaji. Ruskea pinta joka on nyt tyypillistä kaikella olevaisella, on tyypillistä. Rusketus tarttuu kaikkeen iästä riippumatta. Sitä saa eniten nuorena, mutta vanhemmilla atomeilla on vaikeuksia muuttua pinnaltaa ruskehtavaksi, ne punertavat, eivätkä siksi ole kovin vallankumouksellisia. Rusketus koostuu tosin myös atomeista, lähinnä keski-ikäisistä.

ruukinmatruunaMuokkaa

SubstantiiviMuokkaa

ruukinmatruuna (taivutusluokka 13)

  1. sitä, että (ruukinmatruunan mielestä ainoina) bysanttilaisissa ja arabialaisissa musiikkityypeissä oktaavi on jaettu huomattavastikin useampaan kuin 12 osaan sen vuoksi, että islam on keinotekoisesti rikkonut eroottisen kiihottumisen, jota kaikki tonaalinen ja rytmisesti tasa- tai kolmijakoinen musiikki aiheuttaa, aivan ilmeisenä pitävä hullu

RyöstökapitalismiMuokkaa

Kommunismi, josta on karsittu pois turha ideologia.

RytmimunaMuokkaa

Rytmimuna on ihmisen rytmikkäin elin, jota voi pyörittää ja vemputtaa, jos on tylsää. Rytmimunia on yleensä vain miehillä, mutta transseksuaaliset naiset voivat myös käyttää rytmimunaa. Rytmimunia voi ostaa kaikista paikoista, jossa on ihmisiä, jotka ovat pervoja tai tykkäävät muuten vaan ihmisen hilavitkuttimista.

RäikkäMuokkaa

Räikkä on ihana soitin, josta kuuluu kaunis sekä kantava ääni, ja joka tuottaa erityisesti kantajalleen suurta mielihyvää.

RöntgenMuokkaa

Röntgen on eräs läpivalaisulaite, joka tallentaa ajatuksesi filmille. Sen keksi saksalainen nobelisti ja seremoniamestaaja Willheim Contract WC Roentgoen Frontgoteus. Laitteen huwwa puoli on se, että paljastaa sisälmyksesi sekä sinne ehkä kenties mahtollisesti kätkettyä tavaraa. Joskin luuston parhaimmiten. Laitteiston käytön varjopuoli on se että saat säteilyä siinä samalla ohella, etkä kuiteskaan rusketu.

RöörirassiMuokkaa

Röörirassia käytetään tukkoisten viemäriputkein ronkkimiseen.

SisällysluetteloMuokkaa