Rockin absoluuttinen itsevaltias

Rockin absoluuttinen itsevaltias on titteli, joka on myönnetty vuodesta 1956 lähtien jokaiselle rock-musiikissa vaikuttaneelle pioneerille.

VaatimuksetMuokkaa

Miksi rock-musiikki on epäilyttävää?Muokkaa

Vaikka päältä katsottuna rock-musiikin tarkoituksena on edistää maailmanrauhaa ja rakkautta[1], tutkijat ovat kuitenkin yksimielisiä siitä, että ihmiset eivät missään tapauksessa ole kiinnostuneita musiikin sanomasta itsessään, vaan henkilöistä, jotka musiikkia tekevät.[2] Vaikka rock-musiikki on 99 %:sesti harmitonta, rockin absoluuttiset itsevaltiaat ovat ihmisinä kuitenkin hyvin paheellista porukkaa ja heidän pelätään antavan huonoja vaikutteita lapsille. Otetaan esimerkkinä John Lennon, joka oli todistetusti hyvin paheellinen ihminen:

Järkyttävää, eikö totta? Pahinta Lennonin kohdalla on kuitenkin se, että hän suoritti natsitervehdyksen New Yorkin lentoasemalla vuonna 1966. Maailman eri maiden väestörekistereiden tallentamien tietojen perusteella voidaan todistaa, että tuona hetkenä maailmassa kuoli satoja ihmisiä. Pelottavaa, eikö totta? Lisäksi samana vuonna John Lennon esitti kuuluisan Hitler-toteamuksensa lehdistölle:

”Rock-musiikki tulee olemaan kartalla pitkään, mutta Adolf Hitlerin aatteet tulevat kestämään ikuisesti. Hän oli erittäin hieno ihminen ja osasi hoitaa hommansa hyvin.”

~John Lennon

Tämän seurauksena The Beatles-yhtyeen levyjä poltettiin Amerikassa tuhansia kappaleita ja Lennon joutui pyytämään sata kertaa anteeksi, ennen kuin kansa leppyi.

Mainittakoon myös muista itsevaltiaista, että Angus Young herätti aikoinaan kohua liimaamalla päähänsä pahviset sarvet Halloweeninä, mitä pidetään erittäin epäilyttävänä. Muutkaan itsevaltiaat eivät ole olleet puhtaita pulmusia.

Luettelo rockin absoluuttisista itsevaltiaistaMuokkaa

  1. Chuck Berry (1956–1962)
  2. John Lennon (19631969)
  3. Benny Andersson (19701982)
  4. Freddie Mercury (1982–1991)
  5. Angus Young (1992–)

HuomioitavaaMuokkaa

  • Tämä sivu ei liity metallimusiikkiin. Sitä varten on olemassa oma artikkelinsa.

ViitteetMuokkaa

  1. Kiistämätön tosiasia.
  2. Täyttä faktaa. Ainakin, jos hömppään on uskomista.
  3. Luultavasti Pete Shotton.