Crystal Clear action button cancel.png
Tämä kuva tai artikkeli on merkitty poistettavaksi välittömästi.
Artikkeli käsittelee turhaa aihetta, tai sen sisältö on roskaa. Epäselvissä tapauksissa perustelut ovat toivottavasti keskustelusivulla.


Roska on käytännössä mikä tahansa hyötykäyttöön kelpaamaton esine. Roskalla voidaan myös tarkoittaa paskaa, moskaa, väärää tietoa, skeidaa ja ripulia...

Roskaa löytyy yllättävän paljon Hikipediasta n00bien, trollien, vandaalien ja eritoten sinun jäljiltäsi. Tätä roskaa sitten ärtyneet ylläpitäjät siivoavat ja passittavat sinut määräajaksi jäähylle.

Roskan loppusioituspaikkaMuokkaa

Tiesitkö, että...
Pohjois-Koreassa roskan käsite on täysin vieras, sillä kaikki (jopa oma paska) voidaan syödä, vaihtaa ruokaan tai laittomasti myydä Kiinaan.

Hikipediassa roskat päätyvät useinmiten poistolokiin, mutta äärimmäistapauksissa roskaa päätyy myös tänne. Oikeassa elämässä roskat päätyvät yleensä johonkin merien useaan jätelaattaan, joista yksi on Hawajin Junk beach. Nykyisten säädösten mukaan roskat tulisi heittä roskakoriin, mistä roskat viedään kaatopaikalle, mistä ne päätyvät tuulen mukana joka tapauksessa saastuttamaan meidän jo muutenkin saastuneita kauniita meriä. Tähän ratkaisun tuo uusi ideologia nimeltään kierrätys, jonka mukaan jokainen roska pitäisi atomitasolla erotella ja atomit uudelleen käyttää huolellisesti. (Erittäin vaivalloista) Viereinen tietoboxi antaa pelkistetyn kuvan kierrätyksestä. Toistaiseksi ketään ei kiinnosta, koska eihän se maailma mene kuin tuleville sukupolville.

Katso myösMuokkaa

  Aivan kuten peniksesikin, tämä artikkeli on tynkä.
Auta Hikipediaa laajentamalla artikkelia.