Sairastus (lehti)

Auts. Löin itseäni vasaralla päähän!

Sairastus on mm. Himo Kännipäisen ja Marko Hömelön[1] kirjoittama kaunokirjallis-fasistinen lehti. (Katso myös alt-right.)

Sairastus on nuorekkaan muutosvastarintainen, radikaalin konservatiivinen, modernin ikivanha, traditionalistisen rakenteitaravisteleva, umpimielisen lepakonkakkayllytyshullu lehti jonka urheat journalistit ovat uskaltautuneet harrastamaan soluttavaa tutkivaa journalismia "äärivasemmistolaisien voimien" kanssa. Verkkolehti Sairastukseen kirjoittavat yliopistoälymystöwannabet, jotka eivät voi kuulua yliopistoälymystöön, koska tutkinto, maine ja kirjoitustaito uupuvat.

Lehden taustavoimien tyypillisiä taustoja ovat peruskoulu ja amis, peruskoulunopettaja (matematiikka), sähköinsinööri, tai kesken jääneet yliopistotason alkeisopinnot humanistisissa ja yhteiskuntatieteissä. Kirjoittajat ovat näistä puutteista huolimatta omasta mielestään keskimääräistä älykkäämpiä, vaikka Mensan pääsykoe onkin monella epäonnistunut jo lukuisia kertoja. Syypää tähän on Suomessa vallitseva vihervasemmistolaisten suvakkien salaliitto.

Yhteiskunnallinen merkitysMuokkaa

Hieno kirjoitusharrastus pojilla. Huonomminkin voisi aikansa käyttää. www.siteworthtraffic.comin mukaan Sairastuksen yhteiskunnallinen merkitys on keskimäärin kaksi (2) Yhdysvaltain dollaria verkkomainontaa päivässä. Toisaalta moni pitää Sairastus-lehden yhteiskunnallista merkitystä suurena, sillä heistä tämänlainen 2 dollarin verkkomainonta pitää takanaan riskin siitä, että natsit lietsoutuvat ja lähtevät toteuttamaan etnisiä puhdistuksia.[2] Internetkäyttötilastojen mukaan Hikipedia päihittää Sarastuksen mennen tullen. (Toisaalta, arvokas, vakavamieliseen uutisointiin keskittyvä ja poikkeuksellisen asiallinen Oikea Media -valemedia on vähän Hikipediaa suositumpi. Aina ei voi voittaa.)

Cui bono -salaliittoteoreettisten epäilyjen mukaan Jussi Halla-aho rahoittaa kokonaisuudessaan Sairastuksen toiminnan, joka saa tehokkaasti hänet näyttämään olevan jotakuinkin järjissään.


  1. Ei saa sekoittaa Mark Hamilliin
  2. Sairastus-lehdellä ei tietenkään ole mitään tekemistä etnisten puhdistusten kannattamisen kanssa. Mitä siellä nyt kirjoitetaan että "nykymalli ei voi jatkua" ja kuvataan sitten perään miten etninen puhdistus toteutetaan. [1]