Salamurha

”Salamurha on sensuurin äärimmäinen muoto.”

~George Bernard Shaw

Salamurha on hauska, hyödyllinen ja suosittu keino poistaa vastustaja päiviltä. Salamurhan voi tehdä poliittista, henkilökohtaisista ja huvituksellisista syistä. Salamurhan voi tehdä itse, tai palkkaamalla jonkun muun tekemään sen (Palkkamurha). Salamurhaa pidetään hyödyllisenä keksintönä senkin takia, että siinä saa pähkäillä miten onnistua jäämättä kiinni.

Salamurhan historiaMuokkaa

Yksi maailman ensimmäisistä tunnetuista salamurhista on Julius Caesarin surmaaminen tökkäämällä puukko selkään. Entisaikoina pidettiin hienona salamurhaamista julkisella paikalla.

Venäjä on ollut upea paikka salamurhaajille. Siellä onkin monta keisaria ja henkilöä salamurhattu. 1930-luvulla äänestettiin ensinmäistä kertaa suosituin salamurhakeino. Äänestyksen voitti ampuminen julkisessa paikalla. Siihen salamurhaan ei tarvittu aivoja. Ainoastaan ase ja nopeat jalat.

1960-luvulla suosituimmaksi salamurhakonstiksi äänestettiin tarkka-ampuminen. Kyseinen tapa saikin lisää suosiota, kun sitä käytettiin mm. John F. Kennedyyn ja Martin Luther Kingin salamurhiin. USA:n hallituskin on järjestänyt aina vähän väliä salamurhia ja lavastanut sitten jonkun syyttömän syylliseksi. Hallituksen salamurhien järjestää yleensä FBI (Ulkomailla CIA). Ainoa salamurha mistä CIA ei ole onnistunut suoriutumaan on Fidel Castron murhaaminen, tämä johtuu kuitenkin siitä yksinkertaisesta syystä että Castro on zombi, eikä häntä voi siten tappaa.

Nykyiset salamurhatMuokkaa

Nykyisin suosituin salamurhakeino on myrkytys. Ampuminen on mennyt pois muodista, mutta sitäkin käytetään yhä paljon. Maailman absoluuttisesti paras salamurhaaja on mystinen Agentti 47. Jos salamurhasta jää kiinni, voi vedota vaikka mielisairauteensa, ja saa lyhyemmän tuomion. Nykyisin salamurha on suosittu harrastus Yhdysvalloissa ja Venäjällä. Siellä harrastetaan salamurhia usein.

Salamurhaajan profiiliMuokkaa

Moni salamurhaaja elää kaksoiselämää. Julkisesti hän on huomaavainen ja työssäkäyvä henkilö. Muutoin taas salamurhaaja, joka tappaa rahasta. Joillakin on lupa tappaa. Ns. "Täydelliset salamurhaajat" ovat henkilöitä, jotka eivät ole missään tietokannassa. Heitä ei siis voida tunnistaa, ja he aina onnistuvat yrityksissään.

Kuuluisia salamurhaajiaMuokkaa

Katso myösMuokkaa