Thumb.png
 Tämä on lupaava sivu.
Samurai korottaa kunniaansa vuonna 1337

Samurai on ihminen, joka korostaa elämässään muiden kunnioittamista ja kunniaa ja kaikkea kaunista. Samurailla nämä määrittyvät sen mukaan, kuinka monta taistelua samurai on voittanut ja kuinka monta ninjaa hänellä on hänen perässään. Samurain kunniaa nostaa myös se, kuinka hyvin hän heilutti katanaa vuonna 1337 ja kuinka hyvin hän osaa pelata shakkia ja montako sakea hän kykenee juomaan irvistämättä.

Jos samurai epäonnistuu, on hänen suoritettava harakiri tai tehtävä itsemurha tai seppuku tai muutettava Eutanasiaan.

Samurain elämässä on muitakin sääntöjä koskien muun muassa kukkien asettelua, pukeutumista, sängystä nousemista ja haikurunoilua. Ne on kirjattu oppiin nimeltä busicco.

Samurailla on paljon sääntöjä tappamisestaMuokkaa

 
Setä Samurai valmiina elämään kunniallisesti
 
Nopea mutta hiljainen samurai valmiina elämään kunniallisesti.
 • Jos olet samurai ja haluat tappaa jonkun, et voi tappaa häntä, koska se olisi epäonnistuminen ja harakirin paikka.
 • Samurai ei voi tappaa huomaamattomasti selän takaa kuten ninja, koska se olisi epäonnistuminen ja harakirin paikka.
 • Busiccoa noudattava samurai muistaa huutaa iskiessään bonsai!. Muuten se on epäonnistuminen ja harakirin paikka.
 • Isännätön samurai, ronin ei voi kuolla taistelussa, muuten se on epäonnistuminen ja harakirin paikka.
 • Samurain on aina kostettava isäntänsä kuolema, muuten se on epäonnistuminen ja harakirin paikka. Koston suorittamiseen tarvitaan juonittelua, joten onnistunut kostokin on epäonnistuminen ja harakirin paikka.
 • Samurai voi käyttää vain aseita, jotka on määrätty busiccossa. Näitä ovat pitkä katana (eli dai katana), katana, kaksiteräinen katana, pyöristetty katana (bukkake) , kolmiteräinen katana, puinen katana (bokken), bambuinen harjoittelukatana (shinai), lyhyt katana (jota kutsutaan nimellä wakizashi, jotta samurai kokisi voivansa valita eri aseiden väliltä). Lyhyttä katanaa (tanto) ei saa käyttää kuin harakiriin. Muiden aseiden käyttäminen johtaa tanton käyttöön.

KaksintaistelutilanneMuokkaa

 • Kaksintaistelun saa suorittaa vain, jos tahoilla on täysin eriävät mielipiteet vakavasta asiasta. Vakava asia voi olla eriävä mielipide haikurunon tavumäärän laskemisessa tai kauneimman kirsikankukan muodossa tai siinä, maistuuko sake elefantin kuselta vai ei.
 • Kaksintaistelijat kumartavat. Tämä tarkoittaa, että he ovat yksimielisiä siitä, että on kaksintaistelun paikka.
 • Kaksintaistelijat tuijottavat toisiaan. Tätä tuijottamista tulee kestää kauan. Se osoittaa kunnioitusta. Se, jonka itsekontrolli pettää ensimmäisenä, häviää ja joutuu voitettuaankin tekemään harakirin.
 • Saadakseen toisen ärsyyntymään tuijottavat kaksintaistelijat tekevät satunnaisia ääniä.
 • Kaksintaistelijoiden ympärillä alkaa tuulla. Lehdet lentävät. Aurinko laskee ja kirsikankukat kukkivat. Vesi virtaa ja Fuji-vuori kaartuu horisontissa.
 • Kaksintaistelijat tuijottavat toisiaan.
 • Jommankumman itsekontrolli pettää, hän kohottaa miekkansa. Kaksintaistelijat huutavat samanaikaisesti bonsai, ja jompikumpi halkeaa yhdellä iskulla. Voittaja on yleensä se, jonka itsekontrolli ei ole pettänyt, muutoin voittaja suorittaa harakirin.
 • Loppu.

Kuinka ryhtyä samuraiksiMuokkaa

 
Jeesus, aloitteleva ronin

Tärkeintä samuraiksi ryhtymisessä on, että on aseistusta. Tanto on pakollinen ja tärkein. Tämän lisäksi tulee omistaa joko dai katana, katana, kaksiteräinen katana, kolmiteräinen katana, bokken, shinai tai wakizashi. Mahdollisesti vielä toinenkin listalta. Samurai heiluttaa jotakin näistä ympäriinsä laajassa kaaressa korostetuin liikkein huutaen iskiessä bonsai!. Näin miekkailu muuttuu busiccoksi. Jos et osaa, pelkkä heiluttaminen ympäriinsä huutaen bonsai riittää roninina oloon.

 
Piikit antavat kunniallisen vaikutelman

Sinun on aina tehtävä kaikki kunniasi nimessä. Kun menet lähikauppaan ostamaan maitoa, sanot, että

”Kunniani kautta menen kauppaan vaihtamaan osan omistamastani rahasta maitoon. Tämän vannon miekkani kautta.”


Jos miekan nimeen vannominen tylsistyttää, voit vannoa myös esi-isiesi nimeen. Tietokoneen tai pankkitilin nimeen vannominen on kuitenkin kiellettyä ja harakirin paikka. Samoin harakirin paikka on, jos menet kauppaan ja rahasi eivät riitä tai kaupasta on maito loppunut.

Tämän jälkeen riittää, että pukeudut aamutakkiin ja pidät hiuksiasi poninhännällä. Muista myös värjätä hiuksesi mustiksi. Jos haluat näyttää kokeneelta samurailta, liitä aamutakkiisi bambusiivuja ja sarvia ja muita piikkisiä ulokkeita. Kun istut, mene lattialle polvillesi ja istu nilkkojesi päällä. Samurai ei koskaan syö tai juo seisaaltaan, tai muuten se on harakirin paikka.

Kuuluisia samuraitaMuokkaa

Kuuluisia samuraita ovat Chuck Norris, Miyamoto Musashi, Toshiro Mifune, Kojiro Sasaki, Hanzo Itami, Sauron the Lord of the Dance, Leeroy Jenkins. Kaikki historioitsijat ovat yksimielisiä siitä, että viimeinen samurai oli amerikkalainen nimeltä Tom Cruise. Hiro Nakamurakin väittää olevansa samurai, mutta hävisi Peter Pettrellille taistelussa.