Sankaritar (Hikipedian käyttäjä)

(Ohjattu sivulta Sankaritar)

”Touhusi täällä ovat aivan perättömiä.”

~88.113.5.162 Sankarittarelle
Ainut yleisesti tunnettu, mahdollinen näköhavainto Sankarittaresta CMX:n musiikkivideossa.
Hikiquote notext.png Hikisitaateissa on kokoelma lainauksia Hikipedian käyttäjiltä. Joukossa on Sankarittaren letkautuksia.

Sankaritar on Hikipediassa sekä muissa wikeissä[1] vaikuttava postsokraattisen kauden filosofi ja kylähullu. Sankaritar lienee asdfin, heroiinin ja Aleksandr Koltšakin (Sankarittarelle ”Aleksandre Koltšak”[2]) palvoja. Hän harrastaa myös SoaDia ja Jeesus Nasaretilaista, johon uskovaa on esittänyt. Hänen toimintansa kunniaksi on nimetty Sankarittaren laki.

Sankaritar on yksi sukkanukkeilun hallitsevista mestareista sekä pahamaineisen Joojoo-vandalisointitiimin jäsen, Nobel-säätiön nimittämä kunniahörhö ja jokapaikan härömieli. Hän hallitsee produktivistisen vandalologisen tietotaidon erittäin hyvin ja osaa imitoida lukuisia vandaaleja. Hän saattaa olla sama asia Podax- tai YUP-vandaalin kanssa; sen sijaan varmana pidetään, että hän ei ole Peelo, Idan, Corleone tahi Levykevandaali. On myös varmaa, että hän ei ole Sammakkomies, Kansan palvoma, TankkiTankki1 eikä Hiki-JACK, sillä he ovat nuubeja eikä Sankaritar ole nuub; hän on tosin ärsyttämistarkoituksissa esittänyt pissistä, ja hänet on joskus leimattu halpapeeloksi ja pissisvandaaliksi. Hänen tuotoksiinsa kuuluu mielettömien lausahdusten lisäksi lukuisia yhtä mielettömiä artikkeleita. Sankaritar on näin ollen trolli, mutta hänen estonsa ovat lyhyitä hänen mielettömyytensä huumoriarvon vuoksi[3].

Tänne on koottu Sankarittaren kirjallista tuotantoa sekä hänen minitarinoitaan, joita voidaan pitää tärkeinä edelläkävijöinä härön kirjallisuuden alalla. Hyvän käsityksen Sankarittaren taiteellisesta ilmaisusta ja hänen tarinoistaan saa lukemalla Matias-trilogian sekä esimerkiksi kertomukset ”Vittuuk selität”, ”Norjalaisfani”, ”Number trii comfirmed!”, ”Kynttiläillallinen” ja ”Satunnainen artikkeli”, joista viimeistä Sankaritar itse kommentoi seuraavalla tapaa: ”Satunnainen artikkeli on vieno kristallihuilujen sävyinen hautajaislaulu nykyiselle Hikipedialle. Hyvästi.” Proosan lisäksi Sankaritar on luonut myös lyriikkaa, josta esimerkkeinä käyvät vaikkapa ”Selitys hyvä, kymmenen?” sekä ”Mutsis on”.

»Olet poistanut äärettömän arvokkaan ja mestarillisen novellikokoelman (Jumalan siunaus, Saatanan Orkesteri, Puhelimen kirous, Uskomattomuus, Syntymäpäivä ja Sivusilmällä). Sinun on pakko, siis ihan oikeasti pakko, palauttaa ne heti tälle sivulle, sinne kaiken muun roskan alapuolelle. Tuotot oli tarkoitus lahjoittaa Afrikan lapsille, joten nyt kun menit vandalisoimaan projektia, kuolee monia miljardeja lapsia nälkään ja kylmään JOKA SEKUNTI!!!»
(--Sankaritar E 19. joulukuuta 2007 kello 15.04 (UTC))

»Aavistinkin, että tässä on vielä jokin uskonnollinenkin agenda takana. Kuoleeko lapsia oikeasti vai vain kuvaannollisesti, kun evankelioimisyhteisönne ei saanut heitä paimennettavikseen? Älkää huoliko, kyllä joku muslimiyhteisö ne huolii.»
(-- JAT • keskustelu 27. tammikuuta 2008 kello 18.18 (UTC))

Napoleonin näkemys Sankarittaresta esiintyy Yhdessätoista pienessä hikipedistissä, teoksessa, joka usein ainoana hikipedistifiktion tyylilajissa tunnustetaan maailmankirjallisuudeksi.

Katso myös

Sankarittaren luovaa panosta Hikipediassa

Tuotu Hikipediaan

Tutkijoille: Sankarittaren tunnuksia Hikipediassa

 
Aleksandr Koltšak.

Mahdollisia tunnuksia

Ei Sankarittaren tunnus

Viitteet

 1. ks. Wikipedian vandalismi#Jaajaajoo
 2. Sankarittaren kirjoitusasuläpiajoa Wikipediassa
 3. Katso esim. ADD:n estot
 4. Siitä, onko artikkeli Sankarittaren kirjoittama, ei ole varmuutta eikä edes selvää lausuntoa S:ltä itseltään. Joka tapauksessa se on ahkeran suositeltu-leiman lätkimisen ym. lobbauksen perusteella ainakin hänen lempiartikkeleitaan. Näin Sankaritar Vedenalaisen polkupyörän keskustelusivulla:

  »Sallitteko mahdollisesti Vedenalaisesta polkupyörästä kertovan tekstin sivulle Hyvä-mallineen, tai ehkä jopa Suositellun? Vedenalainen polkupyörähän kuitenkin kuuluu aikamme merkittävimpiin keksintöihin, kuten jotkut miehet sanovat (L. Einstein: "Sosiaaliset suhteet meressä" (1891) ja G. Edison: "Helppo kevytsukellusvene - click and play" (1931)) ja Vedenalainen polkupyörä kuuluu Hikipeedian merkittävimpiin artikkeleihin. Se on ollut täällä jo vuosituhansien ajan ja ojentanut väsymättä viisauttaan satunnaisille ohikulkijoille.»
  (--L 4 5 k 1 4 1 5 P u |_ |_ 4 19. maaliskuuta 2008 kello 03.13 (UTC))

  Ja näin syöttäessään hikikoneistoon jo toisen virallisen kunniamerkkianomuksen:

  »Nauroin katketakseni ainakin viikon luettuani tuon. Siis miettikää nyt: vedenalaisia reittejä ja ajokortti pyörää varten!! Hahahaha! Eihän Meillä ole vielä ajokorttia edes autoa varten. Mutta siis voisko tän laittaa suositelluksi?»
  (--Sankaritar (keskustelu) 12. lokakuuta 2014 kello 00.10 (UTC))

  Suosittelemme myös tätä keskustelua.