Sari Tamminen

Varsinaista esiintyjää odotellessa Sari Tammisen miellyttävä tehtävä on tehdä tilaa tanssilattialle.

Sari Tamminen (s. 1967) on se leppoisa tv-juottaja ja viitteentekijä, joka jo vuosikaudet on kesäiltaisin täyttänyt kuvaruudut Yle TV2lla pönäkällä olemuksellaan. Sari Tammisen naisellista viehätysvoimaa karsii ehdottomasti tietoisuus siitä, että hän harrastaa hevosia.

Alkuperäisenä tavoitteena superjulkisuusMuokkaa

Ilmestyttyään kuvaruutuihin Sari Tamminen sai oitis innostuneen vastaanoton omalta kohderyhmältään eli eläköityviltä tai eläkkeelle jo jääneiltä suomalaisilta miehiltä ja naisilta. Jotakin olennaista jäi kuitenkin puuttumaan, ja laskutaitoisena naisena Sari Tamminen itse halusi kiivasta suhdetta laulaja Jari Sillanpään kanssa. Laskelmissa Sarilta jäi kuitenkin huomioimatta se, ettei Jari Sillanpää luonnottomiin syihin vedoten ollut kiinnostunut naisista, vaan että hän halusikin mieluummin viettää vapaa-aikaansa poikien kesken. Egoonsa luottaen Sari Tamminen ei toki heti antanut periksi, mutta lukuisat pettymykset rauhoittivat häntä ajan mittaan aika tavalla.

TanssilavaohjelmatMuokkaa

Sari Tamminen on kiertänyt kaikki Suomen tanssilavat; myös hylätyt ja puretut. Tamminen on tästä innoittuneena kirjoituttanut eräällä Seiska-lehden toimittajalla kirjan Hylätyt lavat, autiot parkkipaikat. Aktiivilavoilla Sari Tamminen kiertää toki loputtomasti ja julkaisee Yleisradion suomin varoin pitäjänlehdentasoisia kronikoita, jotka joidenkin mielestä ovat hauskoja, mutta jotka aiheuttavat samalla TV-lupamaksujen tarkoituksellisia laiminlyöntejä luottotietojen menettämisen uhallakin.

Sari ja hevosetMuokkaa

Sari Tamminen on hevosmies. Sarin, kuten monen muunkin mielestä, hevosten hoito on kivaa ja ajan hengen mukaista. Osittain Sarin hevosharrastuksen suosioon liittyy käytössä oleva titteli "hevosmies". Tällä Tamminen on pyrkinyt virittelemään mielenkiintoa idoliinsa Jari Sillanpäähän. Myös yleistä olemustaan Tamminen on pyrkinyt muokkaamaan miesmäisemmäksi, koska tärkein kohderyhmä eli eläkkeelle jäävät ja jo eläkkeelle jääneet eivät eroa varmasti huomaa.

Tiesitkö, että...
Sari Tamminen on konepajateollisuuden näkyvimpiä puolestapuhujia. Hän puhuu valssaajien puolesta kesäisin ohjelmassa Kesäillan valssi.