Avaa päävalikko

Hikipedia β

Sauna-belt

Tyypillinen "ennen ja jälkeen"-kuva

Sauna-belt on Ostos-TVn yksi suurimmista kusetuksista Aromipesän jälkeen. Ostos-TV mainostaa Sauna-Beltin antavan sinulle vatsalihakset, mutta viimeisetkin lihaksesi surkastuvat armottomaksi makkaraksi Sauna-beltiä käytettäessä.

Mainoksessa koetetaan todistaa, kuinka Sauna-Belt toimii. Ja sehän toimii; näet lopputuloksen oheisessa kuvassa.

TekniikkaMuokkaa

Sauna-Belt käyttää saunatekniikkaa nimensä mukaisesti. Vyö kuumentaa rasvakerrostasi saunan tavoin, ja lopulta höyrystää sen hengitysilmaan. Sauna-Beltin säännöllinen käyttö voi mahdollistaa muutoksia elimistössäsi. Puutteellinen tai epäsäännöllinen käyttö johtaa rasvakerroksen osittaiseen sulamiseen, joka ilmenee ulospäin selluliittina, pahimmillaan manboobs-ilmiönä.

Varmin tapa on pukea Sauna-Belt ylle perinteisessä saunassa. Tilastollisesti metodi tehostaa tuloksia seuraavan kaavan mukaisesti:

(rasvaprosentti * ilman lämpötila) / käyttäjän ikä

KehityshistoriaMuokkaa

Prototyypit olivat kömpelöitä puurakennuksia, joita ei mitenkään voinut asettaa sängyn alle käytön jälkeen. Lisäksi puurakennelmiin mahtui useita ihmisiä, jolloin kappalemyynti olisi tilastollisesti laskenut. Lopullinen tuote on One Person Only-metodin mukainen, yksi ihminen kerrallaan.

TestausryhmäMuokkaa

Sauna-Belt:n tekniikka on ollut salaa testauksessa vuosisatojen ajan erityisesti Skandinavian maissa. Erityistä huomiota nauttii Suomi-niminen maa, jonka kansa käyttää vakituisesti Sauna-Beltin prototyyppiä. Suomalaiset ovat kaikki tuotteen lupausten mukaisesti kiinteävartaloisia, anti-masentuneita ja lihaksikkaita.