Sepalus-Lähetys

"Tunnusta värisi."

~fundamentalisti evankeelinen kristitty

Darwinismin keisarilla ei ole vaatteita. Ja kuten kuvassa näkyy, darwinismin hedelmä, Adolf Hitler, tuo natsismin ja holokaustin keksijä, on jäänyt tästä kiinni ns. housut nilkoissa. Hyvällä Herran palvelijalla ei sen sijaan ole huolta, sillä Jumala pukee myös kedon kukat ja taivaan linnut. Ja ihmisille hän loi edulliset ihanat bambukuidusta valmistetut kalsongit.

Sepalus-Lähetys tekee tärkeää postilähetystyötä ympäri Suomea, pääasiassa puhelinmyynnillä. Sepalus-Lähetys haluaa kertoa alushousujen ja välihousujen ikuisesta ja muuttumattomasta arvosta kaikille. Raamatun Sepalus-lähetyskäskyn mukaisesti se lähettää mielellään ilmaiset näytekappaleet housuja kotiin. Ja jos henkilö pitää housuista, hän ei tee erillisilmoitusta ateistisista suhteistaan ja tämän jälkeen uudet housut tipahtelevat hänen postiluukustaan kerran kuukaudessa, nimelliseen hintaan (8 € kpl) mutta kirkollisveron varmuudella. Tämän jälkeen voi olla aivan varma siitä että talosta löytyy alushousuja, eikä ihmisen tarvitse tehdä mitään muuta kuin rukoilla Jumalaa ja sanoa yhden kerran "kyllä" puhelinmyyjälle.

Sepalus-Lähetyksellä ei ole mitään tiettyä liiketaloudellista ideaa. He luottavat ainoastaan siihen ilmoitukseen jonka Jumala on sanassansa meille kaikille antanut. Sekä automaattilaskutukseen, Hänen poikaansa joka on oikealta puolelta tuleva meidän jalkoväliämme lämmittämään. Lähestymistapa on ekumeeninen, sillä se pitää eri kirkkokuntia turhan luokittelevina. Ei ole merkitystä onko ihminen katolinen vai vapaaseurakuntalainen, kunhan hän luottaa Raamatun Jumalaan ja muistaa maksaa joka kuukausi kalsareista.

Suomessa Sepalus-Lähetys levittää Jumalan sanaa pääasiallisesti erilaisissa tilaisuuksissa, kuten kotikokouksissa, seurakuntien ja yhdistysten järjestämissä tilaisuuksissa, erilaisissa keskustelupaneeleissa, kaduilla, puhelinmyynnillä kello kuuden aikaan aamusta vaikka sun kotonas. Ja tietenkin aina siellä, missä vakaumus kertoo että Herra haluaa että ihmiset kuulevat uusista huippulaadukkaista bambualushousuista jotka tulevat Sinunkin kotiisi kätevästi postilla.

Sepalus-Lähetyksessä kaikki Rakastavat Asiakasta ja haluavat heille vain Hyvää; jos joku siis kenties pitääkin puhelinmyyntiä häiritsevänä, on syytä muistuttaa että toiminta on aivan lainmukaista ja että tosiasiassa puhelinmyyjän soitto on hieman samanlainen asia kuin jos joku ventovieras tulisi juttelemaan kanssasi bussipysäkillä jonain päivänä. Eli kaikki nurina on tarpeetonta, ja kenties jopa YK:n ihmisoikeusjulistuksen vastaista, koska YK on antanut jokaiselle ihmiselle oikeudeksi kertoa positiivisen uskonnonvapauden mukaisesti omista hengellisistä näkemyksistään. Vaikkapa tässä tapauksessa edullisista, laadukkaista, mukavista ja ennen kaikkea edullisista kalsareista.

Luonnollisesti Sepalus-Lähetys tekee Jumalan valtakunnan parhaaksi tapahtuvaa kalsareiden lähetystyötä tehokkaasti myös internetissä joka on oma maailmansa. Internetin välityksellä tavoitetaan sellaisia ihmisiä joita on muutoin vaikea tavoittaa. Internet työhön kuuluu Sepalus Median tuottaminen, joka koostuu video- ja äänitallenteista jotka ylistävät alushousuja. Internetissä mukana myös erilaisissa keskusteluissa, aina sen johdatuksen mukaan, jonka Herra kulloinkin antaa. Lisäksi Herra on puhunnut meille ihmeenomaisesti ja yliluonnollisten voimiensa avulla kalsareista TV:ssä ja Radiossa tuotettavien ohjelmien välissä olevissa tiloissa saattaa tavallinen ihminenkin saada sydämeensä muistutuksen siitä mikä on todella tärkeää.