Sosialidemokratia

(Ohjattu sivulta Sosiaalidemokratia)

”Sosialidemokratia on nykyajan ehtoiskunnan pahin huume!”

~Juice Leskinen, häneen kohdistuneiden kannabis-syytösten jälkeen. Ajankohta: 80-luvun huoliväli.

Sosialidemokratia[1] on ilahduttava synteesi haihattelua, kieroa mieltä, massojen harhaanjohtamista, huvittavaa yltiöoptimismia ja puhdasta kusipäisyyttä. Sosialidemokratia on moderni kyykyttämisen menetelmä ja on sellaisena toiminut hyvin jo kymmeniä vuosia. Valittajat on vaiennettu lisäveroilla ylimielisesti hymyillen.

Sosialidemokratian historiaMuokkaa

Sosialidemokratia on aatehistoriallisesti 1800-luvulla syntynyt kumouksellinen marxilaisideologia, joka 1900-luvun kuluessa hautasi itse itsensä ja esiintyy nykyisin itsensä kuolleena manttelinperijänä useissa Euroopan valtioissa.

Erinäisiä harhojaMuokkaa

Sosialidemokratiaa ihmiset eivät luonnostaan ymmärrä, koska se on lähtökohdiltaan käsittämätön ja niinpä siitä onkin esitetty erilaisia harhaisia ja myytillisiä käsityksiä. Tässä on joitain esimerkkejä:

Varsinainen toimintaperiaateMuokkaa

Sosialidemokratia toimii näin: Kaikki asiat, myös pohjimmiltaan hyvin yksinkertaiset ja selkeät, tehdään mahdollisimman mutkikkaiksi ja vaikeiksi. Tällä tavoin vaikeiksi tehtyjä asioita hoitelemaan tarvitaan valtava määrä lisää työntekijöitä, jotka työllistyvät pääasiassa julkiselle sektorille. Näin puoluetoverit saavat töitä ja ovat tyytyväisiä ja puolueuskollisia äänestäjiä. Kasvatettu julkinen sektori rahoitetaan riistoverottamalla rikkaita ahkeria työn orjia, kuten tavallisia duunareita ja pienyrittäjiä.

Sosialidemokraatit ovat olleet johdonmukaisesti rauhan asialla silloin, kun sillä on saanut ääniä. Saksan valtapuolueena ollessaan sosiaalidemokraatit veivät maansa ensimmäiseen maailmansotaan, mikä johti ennenkuulumattomaan menestykseen.

YleisyysMuokkaa

Sosialidemokratia on levinnyt kaikkialle maailmaan ja istuu tiukassa kuin jalkasieni, mutta haisee pahemmalta. Sen poistamiseen on yritetty erilaisia menetelmiä. Suolavesi on ehkä kokeilemisen arvoinen keino.

Katso myösMuokkaa

ViitteetMuokkaa

  1. Nykyiset sosialidemokraatit suosivat usein muotoa sosiaalidemokratia, koska he 1) pelkäävät, että joku saattaa pahoittaa mielensä liian näkyvästä viittauksesta sosialismiin. Sen sijaan sosiaalisuus on vain kivaa ja mukavaa ja tarkoittaa sitä, että yhteiskunta (societas) päättää siitä, mitä sinä saat tehdä. 2) haluavat tietoisesti hämärtää poliittisten ideologioiden sisältöjä havaittuaan omansa mädäksi mössöksi 3) eivät osaa edes kirjoittaa muiden rahoilla kustannetun koulutuksen ansiosta.