Sosiopaatin tutkinto

Wiki-deathstar.png
Tosikoille ja heille, joita aihe lähemmin kiinnostaa, on Wikipediassa artikkeli sosiopaatin tutkinnosta.

Sosiopaatin tutkinto on ylempi korkeakoulututkinto, jonka voi suorittaa muun muassa yliopistojen kauppa-, oikeus-, sota- ja yhteiskuntatieteellisten tiedekuntien yhteydessä. Sosiopaatin tutkinto voidaan joustavasti integroida moniin aloihin ja se tukee tehokkaasti niiden oppien toteutusta työelämässä. Erityisesti kauppatieteiden ja kleptologian alan töissä sosiopaatin tutkinto nähdään huomattavana etuna työnhakijan CV:ssä. Tutkinto voidaan käydä lähes millaisessa korkeakoulussa tahansa, kuten yliopistossa ja elämänkoulussa.

Tutkinnon aikana opitaan muun muassa kykyä sosiaalisten normien ja lakien joustavaan hyödyntämiseen, korkean itsetunnon ylläpitoon, tehokkaaseen ihmissuhteiden rakennukseen ja hyödyntämiseen sekä impulsiiviseen ja agressiiviseen oman edun ajamiseen. Myös harjoitukset tiukassa rationaalisuudessa ja säästäväisyydessä erityisesti omantunnon ja empatian käytössä kuuluvat opetusohjelmaan. Sosipaatin tutkinnon suorittaneella on myös tarkka psykologinen silmä ja huomattavasti luontaista viehätysvoimaa.

Sosiopaatin tutkinnon laajuus on 180 opintoviikkoa, mutta aikaa voidaan lyhentää muiden tutkintopätevyyteen vaikuttavien seikkojen, kuten vaikkapa väkivaltaisten perhesuhteiden vuoksi.

Sosiopaatin tutkintoon ei kuulu lopputyötä tai pro gradua, vaan kokelaan pätevyys todetaan haastattelun perusteella ja sen jälkeen tutkinnon suorittaneesta voidaan julkisuudessa käyttää sosiopaatin arvoa.

Tyypillisiä sosiopaatin tutkinnon suorittaneiden aloja ovat muun muassa yhtiön johtotehtävät, kuten toimitusjohtajan virka; ammattipoliitiikka erityisesti oikeistossa sekä osapäiväinen sarjamurhaajan ammatti.

Kuuluisia sosiopaatin tutkinnon suorittaneistaMuokkaa

Koulutus
Subjektit: Amis - Lukiolainen - Opiskelija - Opettaja - Oppilas
Tutkinnot: Datanomi - Insinööri - Kleptonomi - Medianomi - Merkonomi - Sosiopaatti - Tradenomi
Laitokset: Aliopisto - Ammattikorkeakoulu - Ammattikoulu - Autokoulu - Elämänkoulu - Esikoulu - Kansanopisto - Peruskoulu - Päiväkoti - Lukio - Steinerkoulu - Yliopisto
Erikseen mainittavat: Espoon kristillinen koulu - Haurea-ammattikorkeakoulu - Metropolio - Keski-Suomen Opisto - Kymenlaakson ammattikorkeakoulu - Oulun yliopisto - Päivölän kansanopisto - Ressun lukio - Ukon yliopisto - West Pointin sotilasakatemia
Muuta: Erityisluokka - Humanisti - Innovaatiopedagogiikka - Maisterismi - Maol-taulukot - Opinnäytetyö - Oppiminen - Plagiointi - Pro gradu - Teekkari - Väitöskirja - Ylioppinut - Wilma


  Tämä artikkeli on kasa paskaa ja kaiken lisäksi tynkä.
Laita hanskat käteen ja veistä artikkeli muotoonsa.