Suomen Sisu

Waffen-ss poster eintritt.jpg Tätä artikkelia eivät ole sosialistit eivätkä sivarit vääristelleet.
Edellä mainittujen kaltaiset tyhjäntoimittajat pitäkööt jatkossakin näppinsä erossa MIESTEN asioista!
Naziflag.gif
Natsit rakastavat tätä artikkelia.
Suomen Sisu (SS)
Berlin COA.jpg
“Me olemme järjen valo sekaisin olevassa maailmassa” [1]
Perustaminen 1998 pihtisynnytyksellä Suomalaisuuden liitosta
Puheenjohtaja Paula Päivike
Varapuheenjohtajat Skinheadit, natsit
Puoluesihteeri -
Kansanedustajia Kaljut nuoret miehet, huppupäät, Perussuomalaisten varsinaiset kansanedustajat
Europuolue SS
Euroedustajia Hullu-uho
Pää-äänenkannattaja
Kotisivu Virallinen kotisivu
Kannatus laskussa.

”Me määrittelemme suomalaisuuden, vaikka kuinka itkisitte.”

~Suomen Sisu[2]

Suolen Sisus ry on hyvin nuiva kalevalaiseen kansallisromanttisuuteen ja öyhöttämiseen keskittynyt salaseura. Kyseinen ry (ryhdistys?) ei kaikesta politikoinnista huolimatta ole perustanut omaa puoluetta, vaan kasvaa ja kukoistaa kuin pieruisa lapamato PerSSuomalaisten olkapäällä. Suomen Sisu kuului Suomalaisuuden liittoon, kunnes Suomalaisuuden liitossa tajuttiin, ettei Suomen Sisun puuhastelulla ole mitään yhtymäkohtaa, edes etäisesti, Suomalaisuuden kanssa, se että sama porukka häärää molemmissa leireissä on sattumaa.

Suomen Sisu on rehti nationalistinen kansalaisjärjestö, jolla ei ole mitään tekemistä äärioikeiston kanssa. Muuten vain pitävät etusivullaan[3] paksua, heimoveljeystunnustuksellisen fonttikoon linkkiä nyk. pj. Impan kavereiden Sarastus-verkkolehteen, jossa haaveillaan esim. rotujen sekoittumisen kieltävästä puolueesta ja etnisestä puhdistuksesta[4]. Suojelupoliisinkin mielestä Suomen Sisu on vain äärioikeistolaisia ajatuksia esille tuova ryhmä.[5] Näitä mietelmiä on mm. "Valtaa ei anneta, se otetaan"[1] ja Sisu-kriittisten kantasuomalaisten käskeminen vapisemaan ja heille uhittelu[6][7]. Järjestö on myös mainostanut patriotismimarsseja, joihin ei SSsäläisten lisäksi osallistunut kukaan muu kuin avoimesti kaasuiskuja ja puukotuksia järjestävä, kansallissosialistiseksi identifioituva Suomen Vastarintaliike, fasistinen Musta Sydän -blogi sekä Timo Hännikäinen.[8][9]

Suomen Sisussa on maksaneita jäseniä jokunen, tarkkaa lukumäärää saatika nimiä ei paljasteta, tällä suojellaan jäsenistöä julkihäpeältä. Ja terveystiedot ovat muutoinkin salassapidettävää tietoa. Näkyvimpiä öyhöttäjiä lienevät Shitlist-kirjailija Jussi Halla-aho,[10] A-sikalan nättipoika James Potkukelkka ja aito SS-piiriedustaja, myös kaikki myymälävarkauksien jipot taitava Olli Immonen.

Suomen Sisun väitettyä rotuhygieenistä opillisuutta silloinen pj. Teemu Lahtinen (ps.) kommentoi kertomalla, että järjestö vastustaa kansojen sekoittumista keskenään, mutta ei yksilöiden sekoittumista keskenään.[11] Toisin sanoen maailmassa, jossa yksilöiden maahanmuuttoa tapahtuu, tarvittavat kulttuuriset säädökset tulevat sallimaan riittävän yhtenäiset kulttuurimuodot - jollaiset tapaavat olla laadullisesti jopa Lenin-patsaiden tasoa.

TavoitteetMuokkaa

 
Sisun rotuhygieniasta valistava paita, oikea.[11]

Rasismi yksilön tietoisesti valitsemana yhteiskunnallisena vakaumuksena on mielipide, jota tulee kunnioittaa.”

~Helsingissä, 10.3.2001

  Teemu Lahtinen,
  puheenjohtaja

  Mika Purjesalo,
  varapuheenjohtaja[12]

Suomen Sisu ajaa intohimoisesti suomalaisille tärkeitä asioita, kansalta vain on jäänyt kysymättä mitä se haluaa. Tuollaisiin nyansseihin ei kuitenkaan suurella pensselillä sutiva yhdistys aikaansa tuhlaa.

Yhteiskunnassa, jossa taideteokset elävät lyhyitä aikoja tai jossa taide muistuttaa erehdyttävästi jätettä, ei kukaan voi voida hyvin.

Suomen Sisun periaateohjelma[13]

Suomen Sisu ei ole saanut kokoon edes katupartioita. Järjestö otti kyllä virallisesti sellaista kantaa, että yksityisen sektorin militaarinen joukko pitäisi saada suitsimaan pahoinpiteleviä jengejä, jos ne sattuvat olemaan toisen polven maahanmuuttajia - tämän ylevän päämäärän vuoksi Sisu olikin valmis levittämään perätöntä nettihuhua, jonka mukaan mamut olisivat kohdistaneet hyökkäyksensä rasistisin syin ja kulttuurinsa vuoksi kantasuomalaisiin;[14] poliisin kaltaisten punavihreiden propagandatahojen mukaan iskujen kohteet olivat satunnaisia ja ne kohdistuivat myös toisiin mamuihin.[15] Tämä lienee suunniteltua hämäystä. Lopulta Suomen Vastakuntaliikkeen nohevien uusnatsien on täytynyt ottaa katukurituksen taakka harteilleen SS:nkin puolesta.

Ainakin suomalaisen kulttuurin vaaliminen saattaa olla tärkeää, asia hoidetaan parhaiten suosittelemalla kirjalistalla saksalaisen kulttuurin ylivaltaa kannattanutta natsi-ideologi Alfred Rosenbergia ja roturealistista suurlohikäärme David Dukea.[16][17]

Myös kansanvaltaisuuden, yhteiskunnallisen oikeudenmukaisuuden ja yksilön itsemääräämisoikeuden on sanottu olevan Suomen Sisun asialistalla. Sisun sisäsuhteista vastannut[18] Esa Taberman on halunnut lisätä näitä vapauksia siirtämällä demokraattisen päätäntävallan "fascistisesti" toimiville korporaatioille ja lahdata, sekä loppusijoittaa suohautoihin, vähintään neljännesmiljoonan suomalaisia.[19] Kansanviholliset, joita Esa Taberman arvioi Suomestakin löytyvän, saisivat pikaisen osoitteenmuutoksen neuvostoliittolaisperäiseen leiriintymiseen [20] [21] sekä suhdannevaihteluilta turvatun työpaikan kaivosteollisuudesta.[22] Palkkaus ei ilmeisesti noilla leireillä olisi TES:n mukainen kuitenkaan.[23] Kansainvälisistä suhteista vastannut Jussi Halla-aho taasen liputtaa yksilön oikeuksien puolesta mittaamalla suomalaisten ihmisarvon näiden hyödyllisyyden mukaan[24] - onhan järkeenkäypää, että kansainvaltaisesti johdetussa, aitosuomalaisessa Suomessa asioista päättää eniten kansalaisoikeuksia nauttiva eliitti valveutunut väestönosa - skenaario, joka on tuttu (Sisunkin nettisivuilla) mainostetusta Robert A. Heinleinin Starship Troopersista.

Maaliskuussa 2016 Suomen Sisun suurkäräjien kunniapuhujana toimi Sarastuksen timohännikäinen Timo Hännikäinen, jonka Euroopan paholaiskriisi oli karaissut valmiiksi julistamaan, että kansanmurha voisi olla tarpeen, jos nyky-yhteiskunnasta on vielä oleva mihinkään.[25] SS ei tästä tietenkään mitenkään irtisanoutunut, mutta puheenjohtaja Imppa-Ollin heiveröisen huomiokyvyn veivät todennäköisesti kokouksen ajaksi hänen lasiaissamentumansa tms., ja tapausta voidaan hänen osaltaan pitää lähinnä radikaaliaktiiviselle jätteelle altistumisonnettomuutena.

Ämpärien jakoMuokkaa

Vuoden 2016 kesäkuussa Suomen Sisu yritti profiloitua uudella tavalla järjestämällä ämpärien jakoon keskittyvän kiertueen ympäri suvista Suomea. Ämpärien pääjakaja Olli Immonen oli ämpärien ohella kiertueen vetonaula. Ilmaiset ämpärit tai Immonen eivät kelvanneet: yleisöä ei kiertueella ollut.[26] Nopeimmille valiokuulijoille tarkoitetut 50 tyhjää ämpäriä eivät tulleet kaikki jaetuiksi, ja sisulapsille pystytetyt pomppulinnat jäivät koskemattomiksi.[27] ”Aivan vammasta”, arvioi Hikipedian poikkeuksellisesti tavoittama yhteiskunnallisen kommentaarin konkari Ämpäripää.

Tiesitkö, että...
...Suomen Sisun jäsenistö kärsii keskivertosuomalaista vähemmän käsien vapinasta, pakkoliikkeistä, päähänpinttymistä, keskittymiskyvyn puutteesta, elämän päämäärättömyydestä, käsien ja jalanpohjien hikoilusta, aivosumusta, sekä kitukasvuisuudesta?

KritiikkiMuokkaa

”Ei käytännössä minkäänlaista toimintaa ole. Se on ollut tosi monta vuotta ihan pöytälaatikkofirma. (...) En ikinä ole ollut yhdessäkään järjestön kokouksessa. (...) sitä voi verrata vaikkapa mieskuoroon tai urheiluseuraan.”

~Juho Eerola SS-erostaan[28]

Katso myösMuokkaa

Aiheesta muuallaMuokkaa

ViitteetMuokkaa

 1. 1,0 1,1 [1]
 2. https://web.archive.org/web/20190524155011/https:/twitter.com/SuomenSisu/status/805489126007050240
 3. [2]
 4. https://sarastuslehti.com/2016/07/30/miten-etninen-puhdistus-toteutetaan/
 5. https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/117602-supo-pitaa-suomen-sisua-aariryhmana-jasen-puolustaa
 6. https://hikipedia.info/wiki/Tiedosto:Sisu1.png
 7. https://hikipedia.info/wiki/Tiedosto:Sisu2.png
 8. http://www.kansanuutiset.fi/uutiset/kotimaa/3337196/kirjailija-timo-hannikainen-jarjesti-marssin-uusnatsien-kanssa
 9. kytköksistä ks. myös
 10. http://olenpuhunut.wordpress.com/2011/05/11/helsingin-sanomien-paivan-persut/
 11. 11,0 11,1 http://vallanvahtikoira.blogspot.com/2011/05/saksalaista-romantiikkaa-suomalaisena.html
 12. SUOLEN SISUN HISTORIIKKI
 13. http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/suomen-sisun-jasenmaara-rajahti-paivittaa-monitulkintaisena-pidetyn-periaateohjelmansa/5284864
 14. http://suomensisu.fi/kannanotto-suomen-sisu-vaatii-toimenpiteita-etnisen-vakivallan-kitkemiseksi-13-10-2014/
 15. http://yle.fi/uutiset/nuorisoporukka_hakkaa_ikatovereitaan_helsingissa/7514413
 16. http://www.suomensisu.fi/kirjasto.html
 17. http://joksuh.puheenvuoro.uusisuomi.fi/66075-suomen-sisun-salainen-kirjasto
 18. http://www.suomensisu.fi/karajat.html
 19. mahdollisesti rodunjalostusmielessä.
 20. https://hikipedia.info/wiki/Tiedosto:Kritias.jpg
 21. http://ru.wikipedia.org/wiki/ГУЛаг
 22. http://www.gulag.hu/white_auschwitz.htm
 23. kyllä se sitten on, kun neohumanistiset korporaatiot niistä päättää.
 24. http://www.halla-aho.com/scripta/ihmisarvosta.html
 25. http://blogit.image.fi/uuninpankkopoikasakutimonen/2016/03/08/keinoja-kaihtamatta/
 26. "Suomen Sisu ja Kummeli", Saku Timonen
 27. http://www.ilkka.fi/uutiset/maakunta/sisuareenalle-ei-ollut-ruuhkaa-paikalla-jaetuista-%C3%A4mp%C3%A4reist%C3%A4-huolimatta-1.2066683
 28. http://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/miksi-erosit-sisusta-juho-eerola/596815/
  Tämä natseihin liittyvä tynkäartikkeli kaipaa rodunpuhdistusta.
Voit auttaa Hikipediaa siivoamalla tämän artikkelin juutalaisten propagandasta ja viemällä sen kesäleirille kasvamaan.