Suomen Työväenpuolue

Suomen Työväenpuolue STP on rekisteröity puolue, jonka olemassaololla ei ole mitään merkitystä ja jonka ideologiaakaan ei erota kaivamallakaan. Merkkihenkilöitä ovat ei-sosialisti (kaikki muut sitten ovatkin puolueessa joitain maolaisia) pj. Juhani Tanski, ja Tommi Lievemaa.

Suoraan Wikipediasta: Puolueen ääniharava [europarlamenttivaaleissa 2009] oli 554 ääntä kerännyt [idiootti] Johan Bäckman.[1] (viite alkuperäisessä)

ViitteetMuokkaa

  1. Ehdokkaiden äänimäärät (Oikeusministeriö 10.6.2009)

Aiheesta muuallaMuokkaa

Suomen poliittiset puolueet

Hjalliksen kuntoklubiKokkelivekkulitKyylätSelkärankarajoitteisetSämre Folk partietSyndikaalibyrokraatitValehtelijatVastuuttomat (ent. SMP)Vittumaiset (ent. SKDL)

Fazerin SininenIhmisten puolueJallupullo(t)KommaritTurun natsipuoluePohjan natsipuolueLahden natsipuolueAnun natsipuolueMarcon natsipuolueTerhin natsipuolueSuomen LaillisuuspuolueViskipuolueTeollisuuden kannattajatSadelaisliberaalitLapuanliike (myöhemmin IKL) – Suomen marttyyrikomppaniaErilaisuuden LiittoSuomen ÄärioppositiopuolueSekavat poninhännät, joilla on idioottimainen nimi, puolue jumalauta mitkään hullut päivät oleEuroagnostikotRadikaalikompromissitYhden naisen robbarikerhoKalkkeutuneet Fossiilit ry.Somebody Else's ProblemJuhani ja iloiset veikotModerni NatsipuolueHikipediapuolueJuchepuolue – perestroika ja glasnost on pysäytettäväNaisen ääni on 0,80 ääntäVäyrysen hätävara 1.0Crystal Meth Party

  Tämä artikkeli on minitynkä. Kirjoita artikkelille kunnon alku, koska
A) tämä malline on hauskempi ja pitempi kuin itse artikkeli,
B) nyt artikkelin ainoana sisältönä on pohtia, miksi tuo tyyppi on kuvassa (hupia tietysti sekin).