Fenno-swede-flag.jpg Denna artikel innehåller för lite material på det andra inhemska språket!
Hjälp SFP genom att fylla i mer!

”Sulla on kohta RKP ovella.”

~Näin eräällä anonyymillä foorumilla

”RKP - Rusinat Kansan Pullasta.”

~Yksi YouTuben suosituimmista kommenteista
Ruotsinkielinen kansanpuolue (RKP)
Bättre folk-partiet
Rkp.png
Perustaminen 1906
Puheenjohtaja Carl Haglund
Varapuheenjohtajat Astrid Thors
Puoluesihteeri Kustaa Vaasa
Kansanedustajia åttå + 1
Europuolue Finland-Swedish Party For Every Occasion
Euroedustajia 1
Pää-äänenkannattaja en tidning, tidningen, tidningar, tidningarna
Kotisivu www.ruåttalaiset.fi


SFP eli Socialistiche Folk Partiet (tai RKP eli Ruotsin Kielen Puolustajat, jos nyt on aivan pakko puhua suomea) on Suomen diktatuurissa toimiva poliittinen puolue. Puolue on pieni, mutta ei suinkaan harmiton. RKP:n kannatus on todella helposti arvioitavissa: katsotaan, kuinka monta prosenttia aikuisväestöstä puhuu ruotsia äidinkielenään ja kerrotaan se yhdellä. Viime aikoina puolueen kurssi on tosin ollut laskussa, mistä ei voi vetää sitä johtopäätöstä, että seksuaalivähemmistöjen äänestymiskäyttäytyminen olisi muuttumassa.

Puolueen valttikortti on kaiken toiminnan järjestäminen ja ohjaaminen Ahvenanmaalta, joka demilitarisoidun statuksensa vuoksi on puolustusvoimien toiminnan ulottumattomissa. Saarella onkin käyty jatkuvaa matalan profiilin agenttisotaa, ns. tosi kylmää sotaa 1970-luvulta lähtien.

Puolueen ainoa tarkoitus on suomenruotsalaisten ja ruotsin kielen suhteettoman suuren vallan säilyttäminen Suomessa. Koska millään muulla ei ole väliä, kyseinen barbaariryhmä on istunut apupuolueena Suomen diktatuurin hallituksessa Kekkosen ajoista lähtien. Näin myös ruotsin kielen pakko-opetus on säilyttänyt paikkansa, koska todellisten hallituspuolueiden ei tarvitse nuoleskella rantaruotsalaisia (yhtään enempää) saadakseen heidän tukensa.

RKP yrittää rikastaa Suomea monikulttuurisuudella hyysäämällä jokaisen somalin puoliväkisin rajojen sisäpuolelle. Hurreille ei siitä ole haittaa, koska eiväthän somalit halua saaristoon käymään kiivasta keskustelua naapurin rouvan kanssa feministilesbojen hedelmöityshoidossa kolmikerroksisessa puutalossa. Edellämainittu asia ilmenee Espoon mätäpaiseen Kauniaisen itsenäisyyden jääräpäisenä säilyttämisenä.

–Mitä yhteistä on Suomella ja Pohjois-Korealla?
–Kummassakin on ollut sama puolue hallituksessa 50-luvulta lähtien.

RKP:n kannattajat

Jos katsotaan totuutta silmiin, ketkään muut kuin suomenruotsalaiset tai Suomessa asuvat täysruotsalaiset eivät saavuta poliittisesti mitään RKP:tä äänestämällä.[1] Tämän takia edellä suoritettu RKP:n kannatuksen vertaaminen ruotsalaisväestön määrään ei ole ollenkaan kaukaa haettua. Itse asiassa jopa tilastot[2] tukevat kyseistä väittämää. RKP:n ei myöskään tarvitse realisoida kiinteistöihin ja arvosijoituksiin sijoittamiansa varsin huomattavia puoluevarojaan, koska vaalimainonta vaalien alla olisi yksinkertaisesti turhaa äänestäjänsä etnisyyden perusteella saavalle puolueelle.

RKP:n ministerit

RKP:lle annetaan hallituksessa turhimmat ministerinsalkut, kuten oikeusministeri, maahanmuuttoministeri jne. Armon vuonna 2011 väkisin kasatun hallituksen puolustusministeriksi asetettiin Stefan Wallin. Hän urhoollisesti päätti yhdistää ja lakkauttaa monia prikaateja ympäri Suomea yrittäen vakuuttaa huonolla menestyksellä Suomen puolustuskyvyn säilymistä hyvänä. Mutta onneksi ministeri wallin ei lakkauttanut ruotsinkielistä Uudenmaan prikaatia, sillä miten Suomi olisi sitten voinut käydä rauhanneuvotteluja ruotsiksi! Tuosta seuranneen kohun vuoksi Wallin luopui perhesyiden takia salkustaan ja RKP nimitti uuden ministerin, Harry Potter -tyylisen nuoren äijän Carl Haglundin. Hänet muistetaan Hornet-hävittäjien lentokiellosta ja siitä lausunnosta, jossa hän vakuutti ettei Suomen puolustuskyky heikkene em. tapauksesta. Hävittäjäthän ostettiin vain koristeiksi eikä puolustuskäyttöön, kuka tyhmä nyt käyttäisi hävittäjiä postrmodernissa sodankäynnissä!

Svensk Ungdom -nuorisojärjestö

Kuten muillakin puolueilla, myös RKP:llä on oma nuorisoterroristijärjestönsä, Svensk Ungdom, joka juontaa juurensa Hitler-jugendista. Jäsenet sabotoivat muiden puolueiden vaalivalmisteluita ja ajavat germaanien superioteettiä ylistäviä rotuoppeja.

Aiheesta muualla

Suomen poliittiset puolueet

Hjalliksen kuntoklubiKokkelivekkulitKyylätSelkärankarajoitteisetSämre Folk partietSyndikaalibyrokraatitValehtelijatVastuuttomat (ent. SMP)Vittumaiset (ent. SKDL)

Fazerin SininenIhmisten puolueJallupullo(t)KommaritTurun natsipuoluePohjan natsipuolueLahden natsipuolueAnun natsipuolueMarcon natsipuolueTerhin natsipuolueSuomen LaillisuuspuolueViskipuolueTeollisuuden kannattajatSadelaisliberaalitLapuanliike (myöhemmin IKL) – Suomen marttyyrikomppaniaErilaisuuden LiittoSuomen ÄärioppositiopuolueSekavat poninhännät, joilla on idioottimainen nimi, puolue jumalauta mitkään hullut päivät oleEuroagnostikotRadikaalikompromissitYhden naisen robbarikerhoKalkkeutuneet Fossiilit ry.Somebody Else's ProblemJuhani ja iloiset veikotModerni NatsipuolueHikipediapuolueJuchepuolue – perestroika ja glasnost on pysäytettäväNaisen ääni on 0,80 ääntäVäyrysen hätävara 1.0Crystal Meth Party


  1. Ellei oteta lukuun sitä hyvin pientä, mutta sinnikästä ryhmää, joka toivoo äänestämänsä puolueen pääsevän sadan prosentin todennäköisyydellä hallitukseen ja pelaa tällä tavoin varman päälle.
  2. Oikein väestörekisterin sekä vaalinvalvojien tuottamat ja oikein hienot piirakkakaaviot, joita meillä ei taloudellisen taantuman takia ikävä kyllä ole tarjota.