Suomitube

Under construction.png Alla rakentamisen!
Tämä artikkeli on harvinaislaatuisen perseestä, koska se on keskeneräinen.
Ota rukkaset ja vasara käteen ja rakenna sitä hieman valmiimmaksi.

Suomitube on internetin Compton, eli täynnä rikollisia. Jengejä Suomitubessa on paljon, mutta yleisimpiä ovat Vlogaajat, Pelitubettajat, Storytime-tubettajat sekä levytyssopimuksen saaneet tubettajat eli Lesatubettajat. Rikollinen toiminta alkoi Suomitubessa vuonna 2013, kun suomalaiset tubettajat alkoivat tulla esiin, valitettavasti. Suomitube on nykyään valitettavan suuri juttu, ja on levinnyt myös Instagramiin ja Snapchattiin.[1]

Suurin rikollinen Suomitubessa on todennäköisesti Arttu Lindeman. Pahimmat rikokset mitä Arttu on tehnyt ovat omenalla kivittäminen, Emma-palkinnon voittaminen, syrjiminen, biisin tekeminen ja tekopyhäily.

Tässä näkyy Suomituben servereiden tukikohta

VlogaajatMuokkaa

Vlogaajat on yksi pahimmista rikollisjengeistä Lesatubettajien rinnalla. Vlogaajat yleensä puhuvat kameralle ja editoidessa leikkaavat joka sanan jälkeen videota. Vlogaajat myös tunnistaa todennäköisestä naissukupuolesta tai homoudesta. Vlogaajat tekevät usein Kuukauden suosikit -sarjaa. Sarjassa tubettaja näyttää muka kuukauden suosikkejaan.

Pahimmat vlogaajat Suomitubessa ovat Pinkku Pinsku, Mmiisas, Tume, TJCG, Miklu, Pernilla "Raha on kuitenkin vaan rahaa" Böckerman, Eeddspeaks ja Vinkare.

PelitubettajatMuokkaa

Pelitubettajat on säälittävin jengi Suomitubessa. Säälittäviä heistä tekee se, etteivät he osaa pelata hyviä pelejä, vaan Clash Royalea, Growtopiaa, Minecraftia, CS:GO:ta ja Fifaa. Pelitubettajat eivät myöskään osaa editoida videoitaan, minkä takia niistä tulee aina yli 50 minuuttia pidempiä.

Säälittävimmät pelitubettajat ovat Lakko, Eeddplays,kompopgamer,niksapelaa, TheDinomies, J0P, Master, JKokki, Subez, Glyffi, Juizzi sekä Snipux.

Poikkeuksellisen hyviä pelitubettajia ei ole.

Storytime-tubettajatMuokkaa

Storytime-tubettajat ovat Suomituben syöpä. Siis kirjaimellisesti syöpä. Suomitubessa rikolliset sairastavat syöpää juuri näiden takia. Harvoissa tapauksissa ilmenee myös ebolaa, itsetuhoisuutta ja isorokkoa. Yleensä ST-tubettajat puhuvat täyttä paskaa ja valheita. Suurin osa ST-tubettajista on patologisia valehtelijoita.

Tässä on lista syövistä: Ilona, Nova, Krista Muhonen, Pinsku, Jonne Ulmanen ja Tuure.

LesatubettajatMuokkaa

Tämä jengi on kaikista vaarallisin. Tätä jengiä ihailevat 7-12-vuotiaat tytöt. Pysy kaukana näistä tai muuten sinustakin tulee 7-12-vuotias vajakki tyttö. Paitsi jos olet ohittanut tämän iän, jolloin ainoita vaaroja ovat sokeutuminen, kuuroutuminen ja masennus. Jengin pahin kusipää on Arttu Lindeman. Hän on jopa kivittänyt ihmisiä omenoilla. Pysykää kaukana tästä plagioijasta.

Tässä on helvetin lista: Tuure, Naaq, Tepatus ja Diplo Lindeman

Varsinaiset "tubettajat"Muokkaa

ViitteetMuokkaa

  1. Ei sikäli että kumpikaan olisi koskaan ollut hyvä paikka.