Sydänkohtaus

”Jaakko, hommaa vähempistressinen työ!”

~Jaakon sydän

”Jaakko, älä tupakoi!”

~Jaakon sydän

”Jaakko, syö kuivia porkkanan tynkiä äläkä rasvaista paistia!”

~Samainen sydän

”Jaakko, koripallo on liian rankkaa!”

~arvaa kuka

”AI SAATANA!”

~Jaakko rintakipuun

”Jaakko, olet kohdellut minua kaltoin enkä enään tee työtä sinulle. Good Bye!”

~Sydän, jota vituttaa kamalasti

”Gimme helphhhhgh!...”

~kuoleva Jaakko
Tälle kaverille ei kannata vittuila.

Sydänkohtaus on pieni vaiva, joka johtu siitä, että sydämesi mielestä elät liian mukavasti. Sen vuoksi sydän tukkii omia sepelvaltimoitaan kalkilla, jotta sille tulisi infrakti.

SyytMuokkaa

Sydän on siitä kumma elin, että se työskentelee täydellä teholla päivät ympäri. Se pitää siitä, että juokset hikihatussa 50 kilometriä tasaisella vauhdilla. Lisäksi, koska se ei ole kieli niin se ei saa maistella yhtikäs mitään vaan joutuu nauttimaan epämääräisiä ravinteita virtsaaineen seassa (kyllä sinuakin vituttaisi). Lisäksi tupakasta se ei pidä, sillä se menee päähän kuten alkoholikin, eikä suinkaan sydämeen. Niinpä se on sitä mieltä, että jos se ei saa nautiskella niin et kyllä varmasti sinäkään. Se siis joko:

  • A)Tahtoo sinun muuttuvan kaltaisekseen työmyyräksi tai
  • B)Tahtoo murhata sinut, koska sinulla menee niin hyvin ja sillä ei.

Miten suodaudutMuokkaa

Kannattaisi ostaa AbioCor-tekosydän. Harmi vaan, että olet vain normaali sydänpotilas etkä tarvitse sydämen siirtoa saatika tekosydäntä. Toki voit repiä sydämesi irti, mutta seurauksena saattaisi olla kuolema (protolgesia voi olla hauskaa, mutta saat todenäkoisesti Haamujengin kimppuusi). Voit toki totella sitä, mutta sitten olet pahempi pahempi idiootti kuin yleensä. Siis toisin sanoen unohda koko juttu. Sinä kuolet, sillä sydämmesi ei pidä sinusta.