Tämä artikkeli käsittelee tietotekniikkaa, lääketieteestä on oma artikkelinsa.
Information.gif Tämä artikkeli ei ehkä ole paskaa, muttei se mikään loistavakaan ole.
Pienellä työllä tästä artikkelista saa sellaisen. Jatkokeskustelua keskustelusivulla.
Top Secret.png
Tämä artikkeli tai osio sisältää huippusalaiseksi luokiteltua tietoa, ja sen tuhoaminen ja levittely voivat johtaa vakaviin seurauksiin!
Tableteissa on hyvä ominaisuus kirjo... Kuvassa Windows 8+iOS -versio

”Eihän näistä tableteista ole mihinkkään! Ne on vaan kahden laitteen huonot ominaisuudet yhdessä.”

~Kriitikko

”Osta tabletti. Tabletilla on kiva pelata.”

~Optimisti

Lumia on parempi!”

~Nokia

Tabletti on kuin ylisuuri kännykkä, josta puuttuu näppäimet, puheominaisuus ja taskuun sopivuus. Jotkut ihmiset ostavat läppärin sijaan tabletin, koska tabletilla voi nyt korvata senkin. Tabletteja ovat esim. Windows 8 -käyttöjärjestelmää käyttävät hirvitykset ja huonosti minkään (tuskin itsensäkkään) kanssa yhteensopivat iPad -tabletit, joissa on iOS. Tableteista on myös DeLuxe (iWindows) versio, joissa on sekä Windows 8, että iOS. Kuvassa on DeLuxe versio.

SovelluksetMuokkaa

Tableteille on saatavana rutkasti pelejä, kutne Angry Birds kaikkine piraattikopioineen. Sovelluksiakin löytyy, kuten Windows 8 huonojen ominaisuuksien poisto, kaljan tilain ja itsetuho. iOS versioon sovellukset ovat melko kalliita ja ne täytyy ladata kalliisti itse laitteella. Säästötoimissa saatat jopa onnistua iMacilla

OminaisuuksiaMuokkaa

Tableteissa on yleensä kamera edessä (1 Mpx) ja takana (2 Mpx). Kameran takia tabletteihin yleensä tungetaan myös netti, jolla pääsee Facebookkiin ja Twitteriin levittämään omia tyhmäilyjään ja Photoshop jolla kuvat voi votosopata hyväksi ja hirvittäväksi. Netillä pääsee myös Hikipediaan. Kuvien siirtoon Windowsversioissa on Bluetooth ja USB. iPadissa nämä on jätetty pois yhteensopivuuden minimoimiseksi. Apple-port kyllä löytyy. iPadin netinkäyttö on myös rajoitettu enemmän kuin Kiinassa. Kiellettyjä sivuja ovat mm. kaikki sähköpostisivut, pornosivut ja Nokian nettisivut. Tuhannella dollarilla saa YesNet sovelluksen, joka avaa kaikki sivustot paitsi viimeksi mainitun. DeLuxe versiossa ei ole nettirajoitetta, DeLuxessa on USB, Bluetooth ja Apple-port.

  Tämä IT-artikkeli on onnettoman n00bin koodaama tynkä.
Nosta IT-yrityksen kurssi pilviin, korjaamalla n00bien hölmöilyt.