Tarja Halonen

Stop crap.png Tämä artikkeli on merkitty parannettavaksi välittömästi, koska sen sisältö tai aihe on kakkaa.
Voit auttaa Hikipediaa muokkaamalla artikkelia paremmaksi.
Jos parantaminen ei kiinnosta ketään, artikkelille käy huonosti.
Tarja Kaarina "Tarzan" Halonen
Profum.jpg
Tarja Halonen vie kansalta vedetkin kurkusta.
Suomen presidentti
vallassa 2000 - 2012
edeltäjä Martti Ahtisaari
seuraaja Sauli Niinistö
syntyi 1943
Helsinki
kuoli kuolematon
viimeinen leposija tulee olemaan kommunistinen Suomi
puolue SDP
Wiki-deathstar.png
Tosikoille ja heille, joita aihe lähemmin kiinnostaa, on Wikipediassa artikkeli Tarja Halonen.

Tarja Halonen (s. 24. joulukuuta 1943) (Tavja, Darra, Stadin Sieppari Ohrahalmeella/Finish Catcher In The Barley, Kallion Kuningatar, Mäntyniemen Känkkäränkkä, Muumimamma, Helvi Sipilä II, Helvi Sipilä Jr., Ajatusten Porvoonjoki, Saanan Nero, Suomen Conan O'Brien, Porkkanapää) oli ensimmäinen ja näin myös ehdottomasti huonoin Suomea hallinnut naispresidentti vuosina 20002012. Kaksi (lasku)kautta kestänyt Halonen loi Suomen poliittiseen kenttään sopan jos millaisen, absorboiden huomiota itseensä myös ulkomailta. Halonen syntyi jouluaattona, mutta lahjan sijasta häntä useimmat pitävät hiilenä. Halosen puoliso on Suomen ensimmäinen miespuolinen presidentinrouva Pentti Arajärvi.

Elämäkerta

 
Tarja Not Found

Tarja syntyi jouluaattona Helsingin Kalliossa, kun somistaja Tove Jansson halusi piirtää vessan seinään. Kaksi vuotta myöhemmin hänen veljensä Conan O'Brien Halonen syntyi samalla tavalla.

Suomen valtion hahmoksi Tarja Halonen päätyi, koska Pentti Arajärvi pelasti hänet hukkumasta ja rakensi hänen turvakseen Mäntyniemen kaakeliuunin muotoisen tornitalon, ja laittoi sinne kattiloitakin! He yrittivät Arajärven muistelmien ja muiden kirjoitelmien kautta saada valtaa, mutta eihän nuoret lue!

Varsinaiseen valtaan Tarja nousi kuitenkin vasta kun lapsensa Anna teki perheestään TosiTV-animea. Tarja on naimisissa Pentti Arajärven, kuuluisan silinterihattuun pukeutuva muistelmien kirjoittajan, kanssa. Arajärvellä on kuulemma takanaan myrskyisä nuoruus, joka kuitenkin sopisi lastenkirjojen aiheeksi. Halonen on tullut tunnetuksi siitä, että suuttuu harvoin mistään, eikä anna suurimpienkaan katastrofien haitata itseään – antaa sopuisasti vain niiden haitata muita. Tarja Halosen hallituskaudella onkin ollut tarvetta hyville hermoille, koska Suomeen meinasi törmätä Venäläisten hävittäjä ja pari ohjusta, meteoriitti, mutta onneksi hävittäjät meteoriitti oli vain ohikulkumatkalla ja eksynyt reitiltään. Tarja Halonen ei koskaan kiellä mitään Annalta tai tämän ystäviltä, paitsi aseiden käyttöä ja oikeistopolitiikkaa hän ei hyväksy. Mammalla on lähes aina käsilaukku sekä punavalkoraitainen esiliina. Tarja Halonen on kalju, mutta se ei nähtävästi haittaa häntä.

Tarja Halonen on ollut Seiska-lehden mukaan jo pitkään ihastunut Ismo Laitelaan. Tarjan mielikuvitusystävä Johannes Kastaja kiistää Tarjan ihastuksen Ismoon. Tarja Halosen mielestä Venäjän joukot eivät hyökänneet Georgiaan, vaan kävivät katsomassa joko marjasato olisi valmis poimittavaksi. Hänen mielestään Venäjä on kiva naapuri ja presidentti Put... Medvedev reilu ja suurisydäminen ihmisoikeusaktivisti.

Tarja Halonen asensi salakuuntelulaitteita Bushin solmioon

 
Halonen näyttää orvolta ilman käsilaukkuaan. "Tuossa minä sen viimeksi näin", hän sanoo.

”Bushin ja Halosen tapaaminen yli vuosi sitten muistetaan yhä Suomessa tuolloin tapahtuneesta huvittavasta kommelluksesta. Kuten tiedämme, Presidentti Bush pyysi Tarja Halosta suoristamaan hänen vinoutunutta solmiotaan. Halonen asensi solmion suoraksi hymyille, mutta vasta nyt, vuonna 2007, olen saanut lisätietoja tapahtuneesta varmasta ulkoministeriön lähteestä.”


”Solmion suoristamisen tarve ei ensinnäkään todellakaan ollut mikään sattuma. Suomen ulkoministeriön leivissä työskentelevä agentti oli ohimennen vääntänyt solmion vinoon vain hieman ennen Bushin astumista sisätiloihin. Näin oli ilmiselvää, että Bush tulisi pyytämään neuvoa tilaisuuden ainoalta korkea-arvoiselta naiselta, Tarja Haloselta. Kaikki sujui, kuten ulkoministeriön vakoojasiiven miehet mustissa takeissaan olivat sikarinsavuissa suunnitelleet.”


”Halosella oli mission toimeenpanijan rooli. Hänelle oli annettu pieni KEE-1540CBL-mikrofoni, jollaisia jo KGB:n agentit muinoin käyttivät hotellihuoneiden salakuuntelussa. Agenttien avustuksella Presidenttimme oli harjoitellut mikrofonin istuttamista pysyvästi ja huomaamattomasti solmioon jo hyvissä ajoin etukäteen. George W. Bushin tiedettiin käyttävän aina Cape Cod Neckwear-solmioyrityksen punakuvioista solmiota. Mikrofoni saatiin sijoitettua Bushin Yhdysvaltalaisvalmisteisen solmion alapään laskokseen täysin huomaamattomaksi ja paikallaan pysyväksi.”


”Bush on käyttänyt mikrofonin istutuspäivän jälkeen samaa solmiota tiettävästi kaikissa merkittävissä valtiovierailuissa ja keskusteluissa, myös salaisissa sellaisissa. Suomen ulkoministeriöllä on siis tuhansia sivuja Bushin salaisia keskusteluja paperilla arkistoissaan. Salakuuntelu on tiettävästi jatkunut tähän päivään ja jatkuu yhä. Ulkoministeriöstä tullaan asia kieltämään, mutta he eivät voi enää kauaa peitellä tietojaan tulevasta Iranin sodasta ja USAn salaa suunnitellusta hyökkäyksestä Kuubaan.”


”Suomen laittomat vakoilutoimet oli mielestäni aika täten paljastaa ja ulkoministeriön on aika astua ulos valheen verhon takaa ja myöntää syyllistyneensä salakuunteluun. Vain ministereiden ja agenttien ahneus estää heitä ilmoittautumasta. He ovat kerran saaneet maistaa salakuuntelun makeaa nektaria ja nyt he kuuntelevat mikrofonin signaalia Washingtonista jatkuvasti jokaisen ministeriön virkamiehen päivystäessä kaiuttimilla neljä tuntia kerrallaan ja kirjoittaen puhetta paperille.”

~Ex-ulkoministeri, agentti Erkki Tuomioja

Vastustajat

 
Tarja Halonen näyttää oikeat todelliset kasvonsa.

Aiheesta muualla

  edeltäjä:
Martti Ahtisaari
Suomen tasavallan presidentit
20002006
seuraaja:
Conan O'Brien
edeltäjä:
Haisuli
Muumilaakson hallitsijat
2006-2011
seuraaja:
Nuuskamuikkunen
Suomen presidentit
  K. J. Ståhlberg - Lauri Kristian Relander - P. E. Svinhufvud - Kyösti Kallio - Risto Ryti - C. G. E. Mannerheim - J. K. Paasikivi - Urho Kekkonen - Mauno Koivisto - Martti Ahtisaari - Tarja Halonen - Sauli Niinistö