Tea Hiilloste

Tea Hiilloste rauhallisena.

”Huvaa teata huvaa teata huvaa teata paulingin!”

~Tea Hiilloste

”Tytöt tykkää pojista ja pojat tykkää tytöistä”

~Tea Hiilloste

”Haloo. Täällä Suomen homot ry:n puheenjohtaja. Meillä olisi hiukkasen asiaa...”

~Puhelu Tea Hiillosteelle

”Nyt bailataan!”

~Tea Hiillosteen vastaus puheluun

Tea Marika Hiilloste on suomalainen muusikko, juontaja ja yleinen pelle. Hän tuli tutuksi taannoin hajonneesta Popstars-pissisbändi Janesta ja loistavasti näytellystä ylipirteydestään siviilissä. Suomen elokuva-akatemian kerma povaisikin hänelle Oscar-pystiä, ”jos hän vain vaivautuisi tekemään elämästään elokuvan”.

Musiikillinen ura

Smurffimaiseksi pikkuoravamusiikiksi ylistetty hitti Tytöt tykkää on saanut Suomen kansan polvilleen. Jopa joka sadaskahdeksaskymmenesneljäs tykkää Tean megajättihitistä. Se on äänestetty 2000-luvun vittumaisimmaksi hitiksi, ja Tea pitää kärkipaikkaa Vuoden 2007 Idiootti -listalla. Tean musiikkia kuuntelevatkin nykyään vain ylipainoiset helsinkiläiset pennut (koiran) ja viattomat The Voice -radiokanavan uhrit.

Tv-ura

Tea on tunnettu juontajana KidsTop 20 -ohjelmassa, jota esitetään lauantaiaamuisin MTV3-kanavalla. Ohjelmassa esitetään koululaisten kesken suosittuja videoita ja oletetaan, että vuoden 2007 Idolsin yhteisbiisiä Pop-musiikkia esitetään vielä viidenkin vuoden päästä. Tilastollisesti 97 % terveistä Suomen kansalaisista kääntää kanavaa ohjelman tullessa televisiosta. Loput 3 % muuttavat maasta ohjelman tullessa televisiosta. Ounastellaankin, että tämän ilmiön takia Peking on ylikansoitettu kaupunki.

Triviaa

  • Tean sukunimi Hiilloste tulee useiden lähteiden mielestä siitä, että hän hiillostaa kaikkien mielellisesti terveiden suomalaisten hermoja.
  • Tean älykkyysosamäärä ei ole tutkimusten hänen kengänkokoonsa verrannollinen, vaan lähinnä hatun kokoon (”One size”).
  • Noin 4 594 000 suomalaista on joutunut Hesarin viikkoliitteen mukaan suljetulle osastolle jouduttuaan kuuntelemaan Tean Tytöt tykkää -hittiä jostain syystä toistolla. Loput ovat suomenruotsalaisia, eivätkä ymmärrä hevonvittuakaan biisistä.

Katso myös