Teräsmies

Kal-El (Alias Adolf Hitler (Alias Clark Kent tai Teräsmies))
Redsonn.jpg
Teräsmies trollaa punikkeja "Sieg Heil" -tervehdyksellä
Teräsalkemisti
vallassa 1943
edeltäjä Kal-L
seuraaja Kon-El
syntyi Ei tiedossa
Krypton
kuoli 1985, 1970
Ajan lopussa / Galactuksen käsissä
puolue Kryptonin kansallissosialistinen työväenpuolue

”Onko se liito-orava? Onko se naapurin mummo potkurin kanssa? Onko se pohjois-korealainen hornetti loukkaamassa USA:n ilmatilaa? EI, se on Teräsmies!”

~Linja-autoaseman humppa-kalle

”I'm not normally a religious man, but...if you're up there, save me, Superman!

~Homer Simpson

Teräsmies eli Clark Kent on Adolf Hitlerin alter -ego, sotilasarvoltaan Kikulissimus joka päätyi Krypton -planeetalta Saksaan. Siellä Hitlerien pariskunta löysi nuoren Kal-Elin, ja he ottivat lapsen hoitoonsa ja päättivät nimetä tämän Adolfiksi. Kun korpraali ja Saksan valtias Adolf oli päättänyt aloittaa myös uran supersankarina, hän loi itselleen toisen henkilöllisuuden. Henkilöllisyyden, joka ei piiloutunut neliönmallisten viiksien taakse.

Teräsmies Adolf Hitler
Viiksetön Käyttää neliönmallisia viiksiä
Erinomainen ryhti ja kävelytyyli Huono ryhti, "laahailee" eteenpäin.
Hyvä neuvottelija ja itsevarma Epävarma, hieman kömpelö. Taipumus huutamiseen ja mantroihin, mutta kuitenkin hyvä neuvottelija.
Hiuksien jakaus vasemmalle Jakaus oikealle eikä Teräsmiehelle tyypillistä S-kiharta.
Ihoamyöntäilevä S -superpuku SS -uniformu

Niinpä Adolfista tuli sinisessä aluskerrastossa pääasiassa naisia pulasta pelastava mies. Hän lätkäisee joka aamu vähintään kolme purkkia geeliä hiuksiinsa. Hänellä on supervoimia, kuten sytkärikatse, kyky lentää kahden heliumsäiliön, jotka on asennettu ohitusleikkauksella hänen molempiin pakaroihinsa, röntgenkatse (voi katsella ilmaiseksi kaapelikanavia naapurin 40":n plasmatv:ltä) ja hän kestää, kestää ja kestää.

Teräsmiehestä on kirjoitettu jopa kirjoja, ja niitä lukeneet ihmettelevätkin usein miksi kukaan ei tajua että Teräsmies on Adolf Hitler ilman viiksiä. Edes teräsmiehelle tyypillinen tapa poseerata kun ei paljasta Winston Churchillille a.k.a Lex Luthorille Teräsmiehen oikeaa henkilöllisyyttä.

Vapaa-ajallaan Adolf hengailee yhdessä Eva Brownin kanssa. Adolfin äidin mielestä Adolfista olisi tullut oiva diktaattori maailmalle, mutta Adolfin kiinnostus hanttihommiin kasvoi kuitenkin koko ajan iän myötä. Kuten hänen isä-vainaansa aina kehui: "Meidän Aatulla on pienet aivot, teräksiset korpin natsat ja supersuuri ego".

Katso myös:Muokkaa


Miehiä

Fiktiossa
Teräsmies - Kivimies - Megamies - Ihmemies - Lepakkomies - Hämähäkkimies - Vesimies - Scatman

"Elämässä"
Ammattimies - Esimies - Äidin uusi mies - Palomies - Setämies - Virkamies - Pieni vihreä mies - Aviomies - Tason mies - Tosimies - Hupparimies - Risumies