Ero sivun ”Samurai” versioiden välillä

17 merkkiä lisätty ,  24. kesäkuuta 2007 kello 11.49
p
Käyttäjän 80.222.50.11 (keskustelu) muokkaukset kumottiin ja sivu palautettiin viimeisimpään käyttäjän Traani tekemään versioon.
p (Käyttäjän 80.222.50.11 (keskustelu) muokkaukset kumottiin ja sivu palautettiin viimeisimpään käyttäjän Traani tekemään versioon.)
*Samurai ei voi tappaa huomaamattomasti selän takaa kuten [[ninja]], koska se olisi epäonnistuminen ja harakirin paikka.
*''Busiccoa'' noudattava samurai muistaa huutaa iskiessään '''bonsai!'''. Muuten se on harakirin paikka.
*Isännätön samurai, ''ronin'' ei voi kuolla taistelussa, muuten se on harakirin paikka.
*roning on isännätön on samurai joka ei ole saanut kolmeen kuukauteen.
*Samurain on aina kostettava isäntänsä kuolema, muuten se on harakirin paikka. Koston suorittamiseen tarvitaan juonittelua, joten onnistunut kostokin on harakirin paikka.
*Samurai voi käyttää vain aseita, jotka on määrätty ''busicco''ssa. Näitä ovat pitkä katana (eli ''dai katana''), katana, kaksiteräinen katana, pyöristetty katana (''[[bukkake]]'') , kolmiteräinen katana, puinen katana (''bokken''), bambuinen harjoittelukatana (''shinai''), lyhyt katana (jota kutsutaan nimellä ''wakizashi'', jotta samurai kokisi voivansa valita eri aseiden väliltä). Lyhyttä katanaa (''tanto'') ei saa käyttää kuin harakiriin. Muiden aseiden käyttäminen johtaa ''tanto''n käyttöön.
häivyttäjät
17 148

muokkausta