Ero sivun ”Tiedemiehet” versioiden välillä

1 620 merkkiä lisätty ,  4. elokuuta 2007 kello 10.14
p
Käyttäjän ANSKU 96 (keskustelu) muokkaukset kumottiin ja sivu palautettiin viimeisimpään käyttäjän NPOV tekemään versioon.
(Käyttäjä korvasi sisällön kirjoittamalla tilalle "Paha munavoi, älä koittele")
p (Käyttäjän ANSKU 96 (keskustelu) muokkaukset kumottiin ja sivu palautettiin viimeisimpään käyttäjän NPOV tekemään versioon.)
[[Image:Scientist.jpg|thumb|Tiedemies liemineen. "Mitenköhän kolahtaisi jos tuon nappaisi?"]]
Paha munavoi, älä koittele
Tiedemiehet ovat henkilöitä, joiden tehtävänä on pitää valkoisia takkeja. Tiedemiesten tehtävänä on myös sekoitella erilaisia aineita yhteen niin, että syntyy erilaisia aineksia, joita ihminen ei syö, mutta kuitenkin miettii että "mitenköhän kolahtaisi jos tuon nappaisi." Tiedemiehet ovat tosi viisaita. Tiedämme tämän siitä että tiedemiehet ovat itse asian [[tiede|tieteellisesti]] päättäneet.
 
Tiedemiesten tärkein ja keskeisin tarkoitus on leikkiä [[Jumala]]a. Siksi heidän jäljiltään jää monijalkaisia eläimiä ja muita kummallisia mutantteja. Sekä erilaisia aineita jotka nähdessään miettii että "mitenköhän kolahtaisi jos tuon nappaisi" - mutta ei uskalla kokeilla, kun ei tiedä miten käy. Tiedemiehet leikkivät Jumalaa koska Jumala oli ensimmäinen tiedemies: Jumalakin jätti jälkeensä puun, josta kielsi syömästä, ja ensimmäisiä ihmisiä arvelutti että "mitenköhän kolahtaisi jos tuon nappaisi", [[kuolema|kuolivat]] mokomat. Ihmiskunta oppi tästä jotakin, koska nykyisin kukaan ei uskalla maistella tiedemiesten liemiä.
 
Tiedemiehet eroavat [[pappi|papeista]] siten, että tiedemiehet uhkailevat ihmisiä erilaisilla teorioilla, joiden mukaan [[aurinko]] sammuu ja [[kasvihuoneilmiö]] joko polttaa tai jäädyttää maan. Papit sen sijaan ainoastaan varoittavat maailman joskus tulevasta tuhosta ja muistuttavat [[synti|synnistä]]. Toisin sanoen tiedemiehet ainoastaan arvailevat jotain jota eivät varmasti tiedä ja papit taas tietävät ja varoittavat tästä.
[[Luokka:Ammatit]]
häivyttäjät
17 148

muokkausta