Ero sivun ”Eino Leino” versioiden välillä

133 merkkiä lisätty ,  28. elokuuta 2007 kello 11.31
p
ei muokkausyhteenvetoa
(Uusi sivu: Eino Leino oli Ranskan presidentin, Napoleonin pikkuveli. Hän syntyi 12.02.1844 Ruotsin Tukholmassa Äitinsä, Annamarin isättömänä lapsena. Syntyesään hän painoi 5,22 kiloa, ja p...)
p
{{tajunnanvirtaa}}
'''Eino Leino''' oli Ranskan[[Ranska]]n presidentin, Napoleonin[[Napoleon]]in pikkuveli. Hän syntyi 12.02.1844 Ruotsin[[Ruotsi]]n Tukholmassa[[Tukholma]]ssa Äitinsä[[Äiti]]nsä, Annamarin isättömänä[[isä]]ttömänä [[lapsi|lapsena]]. Syntyesään hän painoi 5,22 kiloa, ja pituutta hänellä oli 60 CM.
Jo nuoruudessa Leino osoitti kiinnostusta saatanalliseen[[saatana]]lliseen musiikkiin, ja hänestä tulikin näinolen klassista musiikkia soittaneen lordin[[lordi]]n esikuva. Saatuaan hiukan naisen sukupuolielintä[[sukupuolielin]]tä juuri sinne itseensä, hän huomasi yllättäen olevansa 10 lapsen isä. Isoveli Napoleon ei pitänyt tästä, vaan lähetti hänet kauas pois kotikonnuiltaan - [[Suomi|suomeen]]. Suomessa Eino ryhtyi kirjoittamaan rakkausrunoja ex - vaimoilleen. Hän kuitenkin unohti vaimojensa[[vaimo]]jensa osoitteet, joten kirjoitukset jäivät hänelle itselleen. Näistä hän myöhemmin tarinoi kalevalan[[kalevala]]n, joka on vieläkin luettavissa.
[[Luokka: Henkilöt]] [[luokka:runoilijat]]
14 955

muokkausta