Ero sivun ”Salarakas” versioiden välillä

55 merkkiä lisätty ,  12. lokakuuta 2007 kello 11.15
määritelmä
(määritelmä)
{{idiootti}}Salarakas nimitystä on käytetty Suomessa rakastajattaresta (sanaa on toistaiseksi käytetty yksinomaan naisista), joka ei ole salainen vaan esiintyy lehdissä julkisuuden henkilön rakastajattarena. Termiä käytetään erotuksena normaalista rakastajatteresta, jonka identiteetti ei ole tiedossa (ts. on salainen).
{{idiootti}}'''Salarakas''' on rakas tai vähemmän rakas rakas, joka on rakastunut johonkuhun julkkikseen tullakseen lopulta ilmi ja saadakseen itse julkisuutta, ja sitten vaikka kirjoittaa oman elämänkertansa, tai pistää jonkun kirjoittamaan sen, ja esiintyy juorulehtien kansissa alastomana.
 
Myös perhepiireissä ruukaa olla sekä miehellä, että vaimolla salarakkaat, joita he varjelevat toisiltaan, jottei syntyisi riitaa. Yleensä perheessä ehtii olla salarakas ainakin siihen asti, että mies tulee änkyräkännissä kotiin työpaikan juhlista ja puhuu sivu suunsa. Yleensä vaimojen salarakkaat tulevat vaimon kotiin rakastelemaan vaimon kanssa ja kun mies tulee kotiin, heidät yleensä pistetään kaappiin tai jonnekin piiloon. Tässä suhteessa miehet ovat ovelampia, sillä he menevät salarakkaan kotiin ja yleensä paljastuvat vain salarakkaan mahdolliselle aviomiehelle, mutta eivät vielä silloinkaan omalle vaimolleen. Pahimmillaan salarakkaasi aviomies tappaa sinut.
*[[salaliittoteoria]]
*[[Vesa Keskinen]]
*[[Alexei Eremenko Jr]]
 
[[luokka:Julkkikset]]
9

muokkausta