Ero sivun ”Domitianus” versioiden välillä

13 merkkiä poistettu ,  12. maaliskuuta 2008 kello 09.16
p
(Uusi sivu: {{Diktaattori | nimi = DOMITIANVS |kuva = 200px |kuvateksti = Domitianus oli aina valmis pamputtamaan kaikkia, jotka väittivät hänen hiuksiensa olevan harvenemass...)
 
===Salaliittoteoreetikko ja -pragmaatikko===
 
Kun hallintoasiat kävivät yhä pitkäveteisemmiksi, Domitianuksen oli keksittävä yhä kunnianhimoisempia ja laajempia salaliittoja paljastettavakseen säilyttääkseen henkisen vireytensä. Hän alkoi kehitellä suuria salaliittoteorioita, kuten että Pompeijia ja Herculaneumia ei tuhonnutkaan Vesuviuksen purkaus, vaan Mossadin ja [[CIA]]:n yhteinen salahanke, joka toteutettiin kostona juutalaiskapinan kukistamisesta. Lisäksi keisari vakuuttui, että kristityt [[itsemurha]][[terroristi]]t aikoivat kaapata matkustajakaleereja ja ohjata ne päin Faroksen majakkaa Aleksandriassa. Edelleen Domitianus väitti, että [[vapaamuurarit]] olivat olleet [[Julius Caesar]]in murhan takana ja että [[Cicero]] oli ollut [[kommunismi|kommunistien]] kaksoisagentti, joka sai puheensa [[avaruusolio]]ilta.
 
Domitianus paljasti salaliiton toisensa jälkeen. Hänen päänsä menoksi olivat juonitelleet jokseenkin kaikki senaattorit, suurin osa pääkaupungin patriisisuvuista, hänen appivanhempansa (tietysti!), [[vaimo]]nsa, kokkinsa, henkivartijansa, puutarhurinsa, parturinsa, pilates-valmentajansa, Syyrian maaherra, yksikätinen kalakauppias forumilta ja se yksi ukko, joka kerran katsoi häntä ikävästi. Kaikki teloitettiin. Vainojen uhriksi joutui myös [[kissa]], joka oli oleskellut asiatta palatsin portailla.