Mahboi

Liittyi 26. marraskuuta 2009
547 merkkiä poistettu ,  29. marraskuuta 2009 kello 09.59
ei muokkausyhteenvetoa
p (siirsi sivun ”Käyttäjä:Ymmärtämättömyydenkäsittämättömyys” uudelle nimelle ”Käyttäjä:Mahboi”: Siirretty automaattisesti tunnukselta ”[[User:Ymmärtämättömyyde)
</div>
{{Käyttäjän tiedot
|käyttäjänimi = YmmärtämättömyydenkäsittämättömyysMahboi
|kuva = [[Tiedosto:1925945Gangmahboi.jpg|200px250px]]
|kuvateksti =
|sukupuoli = mies
|motto = Että sellaista...
}}
'''YmmärtämättömyydenkäsittämättömyysMahboi''' on yksi Hikipedian '''n00b'''eista, jonka taival alkoi 26. marraskuuta 2009 alun perin käyttäjätunnuksella '''Ymmärtämättömyydenkäsittämättömyys''', mutta totesi eräänä aamuyön tunteina, että kyseinen käyttäjätunnus ei ollutkaan niin mieluinen ja ajatteli vetästä hatusta jonkun muun ja päätyi tähän nykyiseen. SitäEnnen ennentämän käyttäjätunnuksen ottamista käyttöön, Hikipedia oli kyllä jo tuttua kauraa ja joskus on jotain muokkauksia tullut tehtyäkkin, mutta nykyään tätä käyttäjätunnusta käytän muokkaamiseen.
 
{{DEFAULTSORT:Mahboi}}
Käyttäjätunnukseni voi ollakkin ehkä yksi asia, joka varmasti alkaa mietityttää, että mistä <s>helv...</s> ihmeestä mä tälläisen käyttäjätunnuksen olen keksinyt. No alkuun sanotaan, että halusin käyttäjätunnuksen, joka erottuu varmasti joukosta. Mielessä oli monta muutakin vaihtoehtoa, mutta päädyin loppujenlopuksi sitten tähän. Jotku saattavat ehkä tunnistaakkin, että käyttäjätunnus tulee 1990-luvun alussa erityisesti vaikuttaneen rap-laulaja [http://fi.wikipedia.org/wiki/MC_Nikke_T MC Nikke T:n] (Niko Toiskallion) (nykyisen [http://fi.wikipedia.org/wiki/Chydenius Chydeniuksen]) [http://aanitearkisto.fi/firs2/kappale.php?Id=Ymm%E4rt%E4m%E4tt%F6myyden+K%E4sitt%E4m%E4tt%F6myys samannimisestä kappaleesta].
 
{{DEFAULTSORT:Ymmärtämättömyydenkäsittämättömyys}}
[[Luokka:Palauttajat]]
226

muokkausta