Ero sivun ”Miktonismi” versioiden välillä

2 082 merkkiä poistettu ,  13. joulukuuta 2009 kello 09.50
ei muokkausyhteenvetoa
p (Käyttäjän ”Kullimies62431143952994938490198” tekemät muokkaukset kumottiin ja artikkeli palautettiin käyttäjän J0NES versioon.)
<span style="font-size:10em; line-height:1em;">PULLAMÖSSÖ ON PENISPASTA PULLAMÖSSÖ ON PENISPASTA PULLAMÖSSÖ ON PENISPASTA PULLAMÖSSÖ ON PENISPASTA PULLAMÖSSÖ ON PENISPASTA PULLAMÖSSÖ ON PENISPASTA PULLAMÖSSÖ ON PENISPASTA PULLAMÖSSÖ ON PENISPASTA PULLAMÖSSÖ ON PENISPASTA PULLAMÖSSÖ ON PENISPASTA PULLAMÖSSÖ ON PENISPASTA PULLAMÖSSÖ ON PENISPASTA PULLAMÖSSÖ ON PENISPASTA PULLAMÖSSÖ ON PENISPASTA PULLAMÖSSÖ ON PENISPASTA PULLAMÖSSÖ ON PENISPASTA PULLAMÖSSÖ ON PENISPASTA PULLAMÖSSÖ ON PENISPASTA PULLAMÖSSÖ ON PENISPASTA PULLAMÖSSÖ ON PENISPASTA PULLAMÖSSÖ ON PENISPASTA PULLAMÖSSÖ ON PENISPASTA PULLAMÖSSÖ ON PENISPASTA PULLAMÖSSÖ ON PENISPASTA PULLAMÖSSÖ ON PENISPASTA PULLAMÖSSÖ ON PENISPASTA PULLAMÖSSÖ ON PENISPASTA PULLAMÖSSÖ ON PENISPASTA PULLAMÖSSÖ ON PENISPASTA PULLAMÖSSÖ ON PENISPASTA PULLAMÖSSÖ ON PENISPASTA PULLAMÖSSÖ ON PENISPASTA PULLAMÖSSÖ ON PENISPASTA PULLAMÖSSÖ ON PENISPASTA PULLAMÖSSÖ ON PENISPASTA PULLAMÖSSÖ ON PENISPASTA PULLAMÖSSÖ ON PENISPASTA PULLAMÖSSÖ ON PENISPASTA PULLAMÖSSÖ ON PENISPASTA PULLAMÖSSÖ ON PENISPASTA</span>
{{quote3|Kapitalismi! $kientologia! Plotokratia!!!|Miktonisti esittelee idoleitaan}}
 
'''Miktonismi''' on vuonna 1589 [[Skotlanti|Skotlannissa]] keksitty oleva periaate, toisella sanalla sanoen [[saituus]]. [[Saituri]]t ovat tunnettuja miktonisteja. Miktonismin syvin tarkoitus on poistaa maailmasta ns. kulutushulluus. Aatteen kasvaessa suurempaan muotoon miktonistit keksivät perustaa seuran, jolla oli kokoontumispaikkoja tietyillä alueilla. Aluksi miktonistiseura koostui lähinnä kauppiaista, mutta heitä erosi monta ymmärrettyään, että jos ihmiset eivät enään kuluta, heidän liikkeidensä tuotot vähenevät reilusti. Tämän jälkeen miktonisteja ovat olleet lähinnä tavalliset ihmiset.
 
== Tuhlareiden juonittelut ==
Tuhlarit ovat tahtoneet tuhota miktonistiseuran <s>aikojen alusta</s> seuran perustamisesta asti. Tuhlareiden kasvavan määrän vuoksi miktonistiseuraa inhoavien ihmisten määräkin kasvaa, ja siksi miktonistiseura onkin maailman 28. vihatuin seura. Skotlannin itsenäisyydenmenetys oli miktonisteille kova isku, ja siitäkös tuhlarit riemastuivat. Mutta vastaiskuksi miktonismi päätti alkaa levittäytyä Skotlannin naapurimaihin kuten [[Englanti]]in, Irlantiin, Waxlantiin ja Atlantikseen. Miktonismi menestyi parhaiten Irlannissa, jossa miktonistien päätukikohta sijaitsee tänäkin päivänä. Tuhlarit ovat yrittäneet selvittää sen sijaintia - huonolla menestyksellä. Ainut saavutus tähän mennessä on ollut paikantaa Tower Bridge Lontooseen. Luultavasti tuhlarit olivat ostaneet kaikista kalleimman paikannuslaitteen, mutta kaikista kalleimmat hinnathan ovat [[Lidl]]issä. Ja eihän sieltä saa edes mitään hyvää. Tuhlarit huomasivat virheen ja päättivät koittaa [[Ikea]]a, mutta muistivat sen olevan [[Ruotsi|ruotsalainen]] yhtiö. Ja Ruotsiin ei kukaan heistä halunnut mennä.
 
[[Kuva:MoneyUKK.jpg|177px|thumb|Miktonismin tavoite]]
 
== Miktonismin saavutuksia ==
Miktonistit ovat saaneet aikaan kaikenlaisia saavutuksia, jonka ansiosta myös saitureiden määrä on kasvussa. Heitä on kuitenkin yhä vain kymmenesosa siitä, paljon tuhlareita on. Miktonistit ovat yrittäneet saada Microsoftia säästämään rahaa poistamalla näppäimistöistään [[Caps Lock]]-näppäimen, jota monet vihaavat. Microsoft ei kuitenkaan suostunut. Miktonistien mukaan heidän olisi pitänyt antaa tieto julkisuuteen, koska silloin kaikki Caps Lockin inhoajat olisivat mahdollisesti liittyneet heihin. Mutta eihän kukaan enään usko, että miktonistiseura koitti tuhota Caps Lockin. Miktonistiseura on tehnyt samanlaisia mokia kaikenlaisissa projekteissa. Siksi miktonistit eivät välttämättä menestykään.
 
== Miktonismin suosittelijat maailmassa (%) ==
Luettelo ei suinkaan tarkoita miktonistiseuran jäseniä, vaan miktonismin kannattajia.
 
*1500-luku: 2%
*1600-luku: 11%
*1700-luku: 27%
*1800-luku: 24%
*1900-luku: 17%
*2000-luku: 18%
 
== Kuuluisia miktonisteja ==
*Tämän artikkelin kirjoittaja
*[[Saituri]]t
*[[Charles Montgomery Burns]]
*[[Roope Ankka]]
*Osa [[$kientologia]]n kirkkoa
*Yhdistyneet Säästäjät RY
*[[John D. Rockefeller]]
*Ebenezer Srooge
*[[Käyttäjä:Taskar]]
*Moni muu
 
{{tynkä}}
[[Luokka:Ikävät asiat]]
[[Luokka:Ismit]]