Ero sivun ”Foorumi:Foorum:Kysymyksiä?” versioiden välillä

397 merkkiä lisätty ,  13. joulukuuta 2009 kello 09.53
ei muokkausyhteenvetoa
p (Käyttäjän X Mad-Croc X (keskustelu) muokkaukset kumottiin ja sivu palautettiin viimeisimpään käyttäjän JAT tekemään versioon.)
<span style="font-size:10em; line-height:1em;">PULLAMÖSSÖ ON PENISPASTA PULLAMÖSSÖ ON PENISPASTA PULLAMÖSSÖ ON PENISPASTA PULLAMÖSSÖ ON PENISPASTA PULLAMÖSSÖ ON PENISPASTA PULLAMÖSSÖ ON PENISPASTA PULLAMÖSSÖ ON PENISPASTA PULLAMÖSSÖ ON PENISPASTA PULLAMÖSSÖ ON PENISPASTA PULLAMÖSSÖ ON PENISPASTA PULLAMÖSSÖ ON PENISPASTA PULLAMÖSSÖ ON PENISPASTA PULLAMÖSSÖ ON PENISPASTA PULLAMÖSSÖ ON PENISPASTA PULLAMÖSSÖ ON PENISPASTA PULLAMÖSSÖ ON PENISPASTA PULLAMÖSSÖ ON PENISPASTA PULLAMÖSSÖ ON PENISPASTA PULLAMÖSSÖ ON PENISPASTA PULLAMÖSSÖ ON PENISPASTA PULLAMÖSSÖ ON PENISPASTA PULLAMÖSSÖ ON PENISPASTA PULLAMÖSSÖ ON PENISPASTA PULLAMÖSSÖ ON PENISPASTA PULLAMÖSSÖ ON PENISPASTA PULLAMÖSSÖ ON PENISPASTA PULLAMÖSSÖ ON PENISPASTA PULLAMÖSSÖ ON PENISPASTA PULLAMÖSSÖ ON PENISPASTA PULLAMÖSSÖ ON PENISPASTA PULLAMÖSSÖ ON PENISPASTA PULLAMÖSSÖ ON PENISPASTA PULLAMÖSSÖ ON PENISPASTA PULLAMÖSSÖ ON PENISPASTA PULLAMÖSSÖ ON PENISPASTA PULLAMÖSSÖ ON PENISPASTA PULLAMÖSSÖ ON PENISPASTA PULLAMÖSSÖ ON PENISPASTA PULLAMÖSSÖ ON PENISPASTA PULLAMÖSSÖ ON PENISPASTA</span>
{{Forumheader|Kasvihuone}}
 
<!-- Kirjoita viestisi tämän viivan alle. Muista allekirjoitus (eli neljä tildeä: ~~~~ ) -->
 
==Voinko tehdä runko-artikkeleita, jättää keskeneräiseksi ja tehdä ne oikeasti parin päivän päästä?==
Huom. Jos ei tule vastalauseita, niin jatkan nykyisellä linjalla: [[Bydo]] ja [[Kukkahattutäti]]. --[[Käyttäjä:Hjassan|Liity minuun tai kuole --Hjassan]] 11:55, 6 lokakuu 2006 (EDT)
:No mutta miksi jättää ne aivan alkutekijöihinsä? Ei ole varmaankaan iso vaiva esim. kirjoittaa ja tallentaa raapustus vaikka Notepadillä omalle koneelle ja sitten siirtää se tänne sitten, kun aiheesta on kirjoittanut enemmän kuin kolme lausetta? --[[Käyttäjä:JAT|JAT]] 06:15, 7 lokakuu 2006 (EDT)