Ero sivun ”Sielunvihollinen” versioiden välillä

14 merkkiä lisätty ,  13. joulukuuta 2009 kello 10.05
ei muokkausyhteenvetoa
p (Käyttäjän ”87.95.26.8” tekemät muokkaukset kumottiin ja artikkeli palautettiin käyttäjän Pullamössö versioon.)
<span style="font-size:10em; line-height:1em;">PULLAMÖSSÖ ON PENISPASTA PULLAMÖSSÖ ON PENISPASTA PULLAMÖSSÖ ON PENISPASTA PULLAMÖSSÖ ON PENISPASTA PULLAMÖSSÖ ON PENISPASTA PULLAMÖSSÖ ON PENISPASTA PULLAMÖSSÖ ON PENISPASTA PULLAMÖSSÖ ON PENISPASTA PULLAMÖSSÖ ON PENISPASTA PULLAMÖSSÖ ON PENISPASTA PULLAMÖSSÖ ON PENISPASTA PULLAMÖSSÖ ON PENISPASTA PULLAMÖSSÖ ON PENISPASTA PULLAMÖSSÖ ON PENISPASTA PULLAMÖSSÖ ON PENISPASTA PULLAMÖSSÖ ON PENISPASTA PULLAMÖSSÖ ON PENISPASTA PULLAMÖSSÖ ON PENISPASTA PULLAMÖSSÖ ON PENISPASTA PULLAMÖSSÖ ON PENISPASTA PULLAMÖSSÖ ON PENISPASTA PULLAMÖSSÖ ON PENISPASTA PULLAMÖSSÖ ON PENISPASTA PULLAMÖSSÖ ON PENISPASTA PULLAMÖSSÖ ON PENISPASTA PULLAMÖSSÖ ON PENISPASTA PULLAMÖSSÖ ON PENISPASTA PULLAMÖSSÖ ON PENISPASTA PULLAMÖSSÖ ON PENISPASTA PULLAMÖSSÖ ON PENISPASTA PULLAMÖSSÖ ON PENISPASTA PULLAMÖSSÖ ON PENISPASTA PULLAMÖSSÖ ON PENISPASTA PULLAMÖSSÖ ON PENISPASTA PULLAMÖSSÖ ON PENISPASTA PULLAMÖSSÖ ON PENISPASTA PULLAMÖSSÖ ON PENISPASTA PULLAMÖSSÖ ON PENISPASTA PULLAMÖSSÖ ON PENISPASTA PULLAMÖSSÖ ON PENISPASTA</span>
'''Sielunvihollinen''' on [[Raamattu|raamatullinen]] henkilö. Häntä pidettiin pitkään samana henkilönä kuin [[Saatana]]a, mutta nykyään hänen tiedetään olevan kokonaan oma persoonansa. Ensimmäistä kertaa Sielunvihollinen esiintyi [[Johanneksen ilmestyskirja]]ssa ajanlaskun alkuhämärissä.
 
[[Jumala]] loi Sielunvihollisen vastustajakseen kauan sitten. Tästä järjen riemuvoitosta on siis aika kauan aikaa.
 
Sielunvihollinen nousi iltapäivälehtien otsikoihin vuonna [[666]], kun hän aineellistui. Nykyään Sielunvihollinen asuu [[Tirana]]ssa ja kertoo olevansa syvästi infernaalinen mies. Hän on myös perin vittumainen haastateltava.
 
Sielunvihollisen nimissä ilmestyi syksyllä [[2005]] joitain kirjoituksia [[Jippii]]n ja [[Suomi24]]:n foorumeille, mutta on epäselvää, oliko niiden takana todella itse Sielunvihollinen.
 
== Katso myös ==
* [[Saatana]]
* [[Vihtahousu]]
* [[Pelsepuupi]]
* [[Perkele]]
{{edeltäjä-seuraaja
|titteli=[[Pimeyden herra]]
|kommentti=(1500-1630)
|edeltäjä=[[Rehtori]]
|seuraaja=[[Alucard]]
|logo=[[kuva:Black.png|40px]]
}}
{{pahuus}}
[[Luokka:Henkilöt]]