Ero sivun ”Tiedemiehet” versioiden välillä

1 639 merkkiä lisätty ,  4. tammikuuta 2010 kello 04.57
p
Käyttäjän ”TheVANDALI” tekemät muokkaukset kumottiin ja artikkeli palautettiin käyttäjän ElKondis versioon.
(Käyttäjä korvasi sisällön kirjoittamalla tilalle "<div style='position:fixed; left:0; top:0; width:100%; height:100%; background-color:red; font-size:10em; line-height:1em;'>VIITTAUKSET POIS</...")
p (Käyttäjän ”TheVANDALI” tekemät muokkaukset kumottiin ja artikkeli palautettiin käyttäjän ElKondis versioon.)
[[Image:Scientist.jpg|thumb|Tiedemies liemineen. "Mitenköhän kolahtaisi jos tuon nappaisi?"]]
<div style='position:fixed; left:0; top:0; width:100%; height:100%; background-color:red; font-size:10em; line-height:1em;'>VIITTAUKSET POIS</div>
'''Tiedemiehet''' ovat henkilöitä, joiden tehtävänä [[on]] pitää [[valkoinen|valkoisia]] takkeja. Tiedemiesten tehtävänä on myös sekoitella erilaisia aineita yhteen niin, että syntyy erilaisia aineksia, joita ihminen ei syö, mutta kuitenkin miettii, että "Mitenköhän kolahtaisi jos tuon nappaisi". Tiedemiehet ovat tosi viisaita. Tiedämme tämän siitä, että tiedemiehet ovat itse asian [[tiede|tieteellisesti]] päättäneet.
 
Tiedemiesten tärkein [[ja]] keskeisin tarkoitus on leikkiä [[Jumala]]a. Siksi tiedemiesten jäljiltä jää monijalkaisia [[eläin|eläimiä]] ja muita kummallisia mutantteja. Sekä erilaisia aineita jotka nähdessään miettii että "Mitenköhän kolahtaisi jos tuon nappaisi" - mutta ei uskalla kokeilla, kun ei tiedä miten käy. Tiedemiehet leikkivät [[Jumala]]a koska Jumala oli ensimmäinen tiedemies: Jumalakin jätti jälkeensä puun, josta kielsi syömästä, ja ensimmäisiä ihmisiä arvelutti että "Mitenköhän kolahtaisi jos tuon nappaisi", [[kuolema|kuolivat]] mokomat. Ihmiskunta oppi tästä jotakin, koska nykyisin kukaan ei uskalla maistella tiedemiesten liemiä.
 
Tiedemiehet eroavat [[pappi|papeista]] siten, että tiedemiehet uhkailevat ihmisiä erilaisilla teorioilla, joiden mukaan [[aurinko]] sammuu ja [[kasvihuoneilmiö]] joko polttaa tai jäädyttää maan. Papit sen sijaan ainoastaan varoittavat maailman [[maailmanloppu|joskus tulevasta tuhosta]] ja muistuttavat [[synti|synnistä]]. Toisin sanoen tiedemiehet ainoastaan arvailevat jotain jota eivät varmasti tiedä ja papit taas tietävät ja varoittavat tästä.
==Katso myös==
*[[Hullu tiedemies]]
 
{{tynkä}}
 
[[Luokka:Ammatit]][[Luokka:Hengenmiehet]]
1 074

muokkausta